Justin Biebert üveggel akarták megdobni!
2010. augusztus 17. 13:08
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
wááá mért nem találta el a fejét!!! talán egy kis agyrázkódástól rájönne h NINCS HANGJA!!!!! amúgy meg miért kell azt írni h a tinilányok kedvence?? szívesen végignézném h megdobálják rohadt zöldséggel XD
na ak ki is a rajongó? xp
2010. augusztus 17. 13:48
|
|
Alízúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 68 Csatolások: 3 Azonosító: 132337 offline
|
xD Én nem szeretem Justint, de ez annyira megalázó... Najó, probálok nem nevetni, de ez akkor is xD baromira nagy volt! Azt azért figyeltétek, hogy az első dolga az volt, hogy megigazítsa a haját. xD Kár, hogy jók a reflexei, kicsit sikerült kivédenie.
2010. augusztus 17. 16:27
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Szegény, nem értem az ilyen emberek miért mennek el a koncertjére.
Most Bieber utálat ide vagy oda, ezt egyik előadónak se kívánom. Mondjuk jól lereagálta szerintem.
2010. augusztus 17. 16:42
|
|
Stella Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 132652 offline
|
Hát ez mekkora.xĐ
Ez nagyon vicces... xd
Kár h nem találták el!! hehe
De amúgy tényleg... Az első dolga h a haját megigazítja.xĐ
Ez nagyon vicces... xd
Kár h nem találták el!! hehe
De amúgy tényleg... Az első dolga h a haját megigazítja.xĐ
2010. augusztus 17. 18:10
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
fél órán keresztül röhögtem ezen a videón
:D xD atyavilág! de azért sajnálom szegényt! ki az akic sak azért vesz jegyet hogy fejbe dobhassa egy vizes flakonnal xD :S
2010. augusztus 17. 20:03
|
|
ZyzySmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133437 offline
|
Szegényke.
Vajon miért tette?? :S Mert ha nem szereti akk minek megy el a koncertre?? :S
2010. augusztus 18. 12:22
|
|
Gici9696visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130143 offline
|
Vak volt, aki ezt a cikket írta?? az nem vizesflakon(sajnos), hanem egy guriga wc papír. Lehet fényezni,h kivédett egy vizes üveget,de szntem akkor le tört volna a karja.Oo Amúgy minden elismerésem az ügyes próbálkozónak, csak legközelebb legyen pontosabb:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: