Justin Biebert üveggel akarták megdobni!
2010. augusztus 13. 09:31
|
|
Justina1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 5 Azonosító: 132757 offline
|
Csilla19 Csilla19
Szegény Justin! tongue.gif Amugy gondoljatok bele most ő is egy ember attól még, hogy nemszeretitek attól még nem kell izélni, hogy jaj találta volna el emg... Titeket se szeretnek sokan biztso, de azért ha ilyen lenne akkor nem mondanának ilyet rátok... Amugy nem néz ki üvegnek! tongue.gif Szegény Justin!
igazad van!!
szegény justin de tudom sajnálni!!és olyan helyes!! (L)
Szegény Justin! tongue.gif Amugy gondoljatok bele most ő is egy ember attól még, hogy nemszeretitek attól még nem kell izélni, hogy jaj találta volna el emg... Titeket se szeretnek sokan biztso, de azért ha ilyen lenne akkor nem mondanának ilyet rátok... Amugy nem néz ki üvegnek! tongue.gif Szegény Justin!
igazad van!!
szegény justin de tudom sajnálni!!és olyan helyes!! (L)
2010. augusztus 13. 09:40
hehehe
hát ez nagyon nagy
de azért szegény Justin): (
)
hát ez nagyon nagy
de azért szegény Justin): (
2010. augusztus 13. 09:43
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
az tuti nem egy flakon volt de lényegtelen.akkor is.ezt soha nem értettem.ha vkit utálok nem megyek el a koncertjére.azér meg főleg nem,h. megdobjam.ha ennyire utálnám akkor se fizetem ki a belépő árát csak azér h. megdobhassam.megdobom én az uccán az illetőt.bár ha én vkit utálok akkor nem is foglalkozom vele.és elsősorban nem olvasok róla cikkeket!!!
2010. augusztus 13. 09:48
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
Jajj már... mit kell úgy sajnálni ... és nekem nem a kedvencem annyira idegesít ez a justin őrület
2010. augusztus 13. 10:07
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de nem is utálom. Szerintem túlzás ez a tett, ha ő nem ártott senkinek, akkor ne csináljanak ilyesmit vele.
2010. augusztus 13. 10:23
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Ez nagy volt.Én arra lennék kíváncsi, hogy mit csináltak a Justin rajongók, azzal aki dobta 
De egyetértek azokkal akik azt vallják, hogyha valakit utálunk, akkor ne menjünk el a koncertjére. Főleg ne azért, hogy fejbe dobjuk valamivel.
De egyetértek azokkal akik azt vallják, hogyha valakit utálunk, akkor ne menjünk el a koncertjére. Főleg ne azért, hogy fejbe dobjuk valamivel.
2010. augusztus 13. 10:49
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
szegény
2010. augusztus 13. 10:53
|
|
TwilightBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 132963 offline
|
Ohh. Még jó hogy nem lett semmi baja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: