Encsy19:
Szerintem nem lehet mit felsorolni..Miley 17éves most éli az életét,amik állitolagos botrányok azok más sztárokkal is megtörténtek ,nemtom mit kell ezt annyira felfújni.
Meg nemértem,hogy aki Selena,vagy más tinisztár rajongó minek nézi a Miley-s dolgokat,főleg minek fűz hozzá kommentárt..és ez fordítva is így van.
Egyiket se kell a sárga földig szidni,külön emberek,senki nem egyforma.
Ennyi!
Miley Cyrus jótékonykodik, de nem akárhogy!
2010. augusztus 13. 18:42
|
brigcs.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 133154 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Brittany20
2010. augusztus 13. 18:43
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.08.13. 18:35)
Felsorolnátok pár dolgot, amit Miley tett és botránynak lehet nevezni? Mert nekem egy sem jut eszembe.
Az a baj, hogy felnőtt? Nem maradhat örökké HM, akit a 10 évesek szeretnek. Én örülök annak, hogy ilyen. 
Körül lehet nézni a kis szende Selena háza táján is!! Róla minden nap van hír, hogy randizik, a baj csak az, hogy minden nap mással!!! Ezzel foglalkozzatok. Mileyról ilyeneket nem lehet hallani. Selena csak azokat tudja felszedni akiket Miley ledobott. Ennyi erről!!!
2010. augusztus 13. 19:02
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
strawberry03 
igazad van.
egyetértek:D
igazad van.
egyetértek:D
2010. augusztus 13. 20:30
Idézet (brigcs. @ 2010.08.13. 18:42)
Encsy19:
Szerintem nem lehet mit felsorolni..Miley 17éves most éli az életét,amik állitolagos botrányok azok más sztárokkal is megtörténtek ,nemtom mit kell ezt annyira felfújni.
Meg nemértem,hogy aki Selena,vagy más tinisztár rajongó minek nézi a Miley-s dolgokat,főleg minek fűz hozzá kommentárt..és ez fordítva is így van.
Ennyi!
Ennyi!
Most engem minek osztasz?
Azért kértem felsorolást, mert mindenki azzal ugrál, hogy Miley milyen botrányos, de példát senki nem tud mondani. De én itt befejeztem.
2010. augusztus 13. 20:32
Valószínűleg ezt mondta neki a menedzsere. Ennyit igazán megtehet, neki úgyis van mit a tejbe aprítania.
2010. augusztus 13. 20:35
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
(én a vitából megpróblok kimaradni úgyhogy neveket nem említek.
) Szerintem kedves dolog tőle, és örülök neki, hogy manapság egyre több sztár segít / próbál segíteni a rászorulókon, és a hírnevét arra is használja, hogy mások is így tegyenek. Több (akár) hétköznapi embernek is hasonlóképp kéne gondolkodnia.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 13. 20:37
Idézet (Glambert @ 2010.08.13. 17:34)
Huh, én nem akarok belefolyni a vitákba, de szerintem WhiteAngelnek van igaza. :S Nekem semmi bajom Mileyval, szóval ez kedves dolog tőle, de azért az is elgondolkodtató, amit WhiteAngel mondott. Megértem azokat is, akik nagyon szeretik, de tényleg voltak botrányai. 
botrányok??? hmm.. nekem per pillanat semmmi sem jut eszembe amit botránynak lehet nevezni..
miley alapból ilyen kedves.. nem a média miatt jotékonykodik
2010. augusztus 13. 20:41
Idézet (brigcs. @ 2010.08.13. 20:39)
Encsy19 én nem osztalak,én ezzel nem rosszat akartam,hanem szerintem pont,hogy igazad van..eszembe nem jutott osztani ..:/
akkor bocsánatot kérek.
2010. augusztus 13. 20:44
Idézet (brigcs. @ 2010.08.13. 20:43)
én kérek bocsánatoot :$ amúgy most ,hogy vissza olvastam tényleg olyan mintha izélni akartalak volna de nem :$ 
akkor fátylat rá
2010. augusztus 14. 13:20
|
|
Adam Lambert Rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 165 Csatolások: 1 Azonosító: 130391 offline
|
Most senki nem mondhat róla rosszat!
Ez nagyon kedves tőle!
Ez nagyon kedves tőle!
2010. augusztus 14. 19:14
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (angika10 @ 2010.08.14. 19:12)
mileyből nem látom ki
2010. augusztus 14. 21:24
|
|
xXxVadKendeRxXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.07. Hozzászólás: 242 Csatolások: 7 Azonosító: 124484 offline
|
végre 1 észerű húzása, de az biztos hogy csak a reklámért csinálja...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.