Miley Cyrus jótékonykodik, de nem akárhogy!
2010. augusztus 13. 09:54
|
Dzsidzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 105 Azonosító: 132053 offline
|
óóó mennyél már magaddal "WhiteAngel" mert selena miért jobb Miley-nál???? hát Miley legalább jótékonykodik... az mind1 miért de akkor is....... és selena?? mostanában nem hallok róla ilyesmit... amugy igazad van miss.tizzy:-)
2010. augusztus 13. 10:02
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Rendes tőle
De remélem nem még több rajongót akar szerezni
2010. augusztus 13. 10:06
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
fireprincess...attól még h drága white angel mondta ezt nem feltétlenül igaz...
dzsidzsi kösszi.
dzsidzsi kösszi.
2010. augusztus 13. 10:07
|
|
Zsooofaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 69 Csatolások: 4 Azonosító: 131341 offline
|
én a használt ruháimat nem adnám el az e-bay-en.. bedobnám őket egy ilyen ruhagyűjtő konténerbe és akkor is a rászorulókhoz jutna.. nem kell ebból szerintem ilyen nagy cuccot csinálni...
2010. augusztus 13. 10:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
de zsofa... :
'A fiatal énekes- és színésznő el fog árverezni ruhái és kiegészítői közül néhányat az eBay-en, s a befolyó összeget jótékony célra fogja felajánlani a Get Ur Good On nevű szervezetnek.'
nem a ruháit adja oda.
'A fiatal énekes- és színésznő el fog árverezni ruhái és kiegészítői közül néhányat az eBay-en, s a befolyó összeget jótékony célra fogja felajánlani a Get Ur Good On nevű szervezetnek.'
nem a ruháit adja oda.
2010. augusztus 13. 10:40
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.13. 09:14)
WhiteAngel..
akik elfordultak tőle azok nem igazi rajongók.milyen botrányokat?basszus ugy csináltok mintha felrobbantott vna egy kórházat -.-' . Persze igen lépnie kelledt juj micsoda logika
.Régen is jótékonykodott.. és miért te ott jártál és tudod h ezért csinálja?? nagyon okosvagy mondhatom:D ha nem tudsz jót irni ne is irj. és sellyt is fogadok te is akkor szeretted meg amikor híresebb lett ... teis igazi fan vagy ám-.-' van aki már a wowp előtt is ismerte. mint pl én.
na ennyi. nemkell leszólni mileyt ő is ember és neki is vannak érzései ... és honnan veszed h rossz ember? mert ebből a kommentedből ezjött le -.-".
meg emberek h lehet utálni egy olyan embert akit nemis ismersz??? érdekes...
ennyi volt a mondandóm.már elegem van kbaszottul
akik elfordultak tőle azok nem igazi rajongók.milyen botrányokat?basszus ugy csináltok mintha felrobbantott vna egy kórházat -.-' . Persze igen lépnie kelledt juj micsoda logika
meg emberek h lehet utálni egy olyan embert akit nemis ismersz??? érdekes...
ennyi volt a mondandóm.már elegem van kbaszottul
egyetértek veled, miss.tizzy. hihetetlen, hogy milyen sok rosszmájú ember van. hogyha Miley jót akar, ők akkor is csak azt találgatják, hogy milyen hátsó szándékai vannak ezzel. szerintem Miley igenis jó ember. miért nem lehet elhinni, hogy Ő csak segíteni akar? és igen, aki néhány "botrány" (mert amiket Miley csinált nem nevezném annak) miatt elfordul tőle, az nem is igazi rajongó.
2010. augusztus 13. 10:40
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szerintem nagyon szép dolog tőle. Attól,hogy egy híresség jótékonykodik, nem kell rögtön arra gondolni, hogy csak azért csinálja, mert fel akarja hívni magára a figyelmet, vagy mint pl. Miley, vissza akarja szerezni a rajongóit. Arra nem gondoltok, hogy valaki egyszerű szívjóságból jótékonykodik? Azért, mert segíteni szeretne másokon? Ha egy "egyszerű" ember jótékonykodik, akkor arra azt mondjuk, hogy milyen jó, segítőkész, kedves...stb. De ha ne adj isten egy sztár akar jótékonykodni, akkor az rögtön egy álnok, önző ember, akinek csak mások figyelme kell...pff na szép.
A "Miley rossz ember" megjegyzésekhez inkább NO COMMENT! miss.tizzy amúgy is kifejtette a lényeget.
A "Miley rossz ember" megjegyzésekhez inkább NO COMMENT! miss.tizzy amúgy is kifejtette a lényeget.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 13. 11:02
|
|
tar adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 281 Csatolások: 221 Azonosító: 133076 offline
|
Hát azért rendes tőlle h jótékonykodik...!!!
2010. augusztus 13. 11:02
|
|
tar adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 281 Csatolások: 221 Azonosító: 133076 offline
|
2010. augusztus 13. 11:08
|
|
|
kösszi encsy19 és lucy-chan..:)megmindenkinek .^^
hátigen. sajnos az sem jó ha jótékonykodik...basszus selena fanok kom ha nem tudtok jót irni ne is irjatok..tisztára felidegesített ezis-.-". én sem írok minden selly-s cikkhez h kamu meg stb.
fogjátok visszamagatokat.kösszi
hátigen. sajnos az sem jó ha jótékonykodik...basszus selena fanok kom ha nem tudtok jót irni ne is irjatok..tisztára felidegesített ezis-.-". én sem írok minden selly-s cikkhez h kamu meg stb.
2010. augusztus 13. 11:09
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.13. 11:08)
kösszi encsy19 és lucy-chan..:)megmindenkinek .^^
szerintem az az egyetlen bajuk, hogy a "jótékonykodik" szó előtt nem Selena neve villog
2010. augusztus 13. 11:11
|
|
|
nahigen... de majd énis irok majd minden selenáshoz vmi szart azt nézhet mindegyik.-.- . de várjunk mégsem. nem süllyedek le a szintjükre.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 13. 12:04
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ez kedves tőle
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.