Miley Cyrus jótékonykodik, de nem akárhogy!
2010. augusztus 12. 20:57
Én egyáltalán nem vagyok Miley fan, de el kell ismerni, hogy ez szép gesztus tőle. A rajongók oda lesznek a sok ruhától, amit sikerül megszerezni, a rászorulók meg megkapják az összeget... Nehéz magamnak bevallanom, de adok egy piros pontot Mileynak
2010. augusztus 12. 21:06
áhh,én is licitélnék a cuccokért,ha gazdak és amcsi lennék xD
am nagyon szép dolog
am nagyon szép dolog
2010. augusztus 12. 21:42
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Ez kedves tőle
2010. augusztus 12. 21:45
Megvenném pár ruháját, ha lenne rá pénzem x(
Ez olyan ari tőle
Próbálja megmutatni, hogy még mindig jó és törődő, attól, hogy vadabb lett
Ez olyan ari tőle
2010. augusztus 12. 21:46
Idézet (Timi0624 @ 2010.08.12. 21:06)
licitálnék*
ilyeneket ne csinálj.. ha valamit elirsz ne irj új hozzászólást h kijavitsd...
kattints a szerkesztem gomra és ott ha jól tom egy félóráig ki lehet javitani a hozzászólást..
2010. augusztus 12. 22:08
|
|
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline
|
olyan ari... Sztem nem sok sztàr ilyen hogyismondjam "cool"
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. augusztus 12. 22:42
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Szép tőle:)
2010. augusztus 12. 22:55
Ez nagyon szép tőle!Én nem csípem és ki sem néztem volna előle!
2010. augusztus 12. 22:58
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ez olyan, mint mikor Demi Lovato adta el az összes turnés ruháját a rászorulóknak. na akkor én is szívesen lettem volna rászoruló
2010. augusztus 13. 08:18
Most nem azért mondom,alapjában véve kedves dolognak tűnik de gondolkozzunk el kicsit. Mostanság sorra halmozta a botrányokat,sok rajongója elfordult tőle,lépnie kellett valamit. Úgy gondolom hogy ez pusztán reklámként használja,ez arra jó neki hogy visszahódítson minél több rajongót. Csak egy kis logika..sajnálom de én nem hiszem hogy csak a jó szándék vezérelné.
2010. augusztus 13. 09:14
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
WhiteAngel..
akik elfordultak tőle azok nem igazi rajongók.milyen botrányokat?basszus ugy csináltok mintha felrobbantott vna egy kórházat -.-' . Persze igen lépnie kelledt juj micsoda logika
.Régen is jótékonykodott.. és miért te ott jártál és tudod h ezért csinálja???? nagyon okosvagy mondhatom:D ha nem tudsz jót irni ne is irj. és sellyt is fogadok te is akkor szeretted meg amikor híresebb lett ... teis igazi fan vagy ám-.-' van aki már a wowp előtt is ismerte. mint pl én.
na ennyi. nemkell leszólni mileyt ő is ember és neki is vannak érzései ... és honnan veszed h rossz ember? mert ebből a kommentedből ezjött le -.-".
meg emberek h lehet utálni egy olyan embert akit nemis ismersz??? érdekes...
ennyi volt a mondandóm.már elegem van kbaszottul
akik elfordultak tőle azok nem igazi rajongók.milyen botrányokat?basszus ugy csináltok mintha felrobbantott vna egy kórházat -.-' . Persze igen lépnie kelledt juj micsoda logika
meg emberek h lehet utálni egy olyan embert akit nemis ismersz??? érdekes...
ennyi volt a mondandóm.már elegem van kbaszottul
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.