Íme Teri Hatcher smink és botox nélkül!
2010. augusztus 13. 13:57
mintha egy ufó nézett volna vissza rám hirtelen...de sztem is korához képest elég jól néz ki
2010. augusztus 17. 16:38
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Örülök, hogy közzé tette a képeket, szeretnék így kinézni ennyi idősen.
Kíváncsi leszek 46 évesen mit fogsz mondani, ha belenézel a tükörbe...
Idézet (Nusi8 @ 2010.08.14. 08:35)
juj..ez gázoss

Kíváncsi leszek 46 évesen mit fogsz mondani, ha belenézel a tükörbe...
1 felhasználónak tetszik:
cocoselly
2010. augusztus 17. 22:24
Most lehet, furcsán jön ki, hogy ezt pont én mondom, de szerintem ez a nő a 46 évével (ha a képen valóban smink nélkül van) csodálatosan néz ki ahhoz képest, amilyen Thalía smink nélkül 38 évesen. Legnagyobb megdöbbenésemre tegnap láttam így először egy "kiszivárgott" házivideón (próbavideón), hát szó szerint, mint egy nyúzott öregasszony. (Természetesen nem azért írtam ezt le, mert kiábrándultam volna belőle, csak egyszerűen meg kell érteni, hogy ez a valóság, mindenki emberből van.)
Kivételesen egyetértek Nozso13-mal, az ember olyan valójában, amilyennek született, és sajnos az a baj ma, hogy a sztárokat szinte kizárólag sminkben látjuk, eleve úgy ismerjük meg őket, mondhatni az arcukra "rá van festve egy másik arc", nem önmaguk.
Kivételesen egyetértek Nozso13-mal, az ember olyan valójában, amilyennek született, és sajnos az a baj ma, hogy a sztárokat szinte kizárólag sminkben látjuk, eleve úgy ismerjük meg őket, mondhatni az arcukra "rá van festve egy másik arc", nem önmaguk.
2010. augusztus 17. 22:28
Szerintem nagyon bátor volt, de várjunk csak: ehhez nem bátorság kell... Ez nem bátor tett. Hanem nem is tudom megfogalmazni. Egyszerűen ő ilyen. Mint a többi vele egykorúak. Szerintem ez nagyon természetes, és szerintem szép
2010. augusztus 27. 22:49
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
háát... jobb botoxal és sminkel
2010. szeptember 12. 08:11
az idő múlásával mindenki megöregszik egyszer és ezt sajnos a legtöbb sztár nem tudja elfogadni..de most komolyan kit akarnak becsapni az ilyen túl sminkelt, botoxozott sztárok?...úgyis tudjuk h csak a kence-ficék tarták össze még az arcukat,vagy bármien testrészüket. és erre a hírre csak azt tudom mondani h végre egy sztár aki vállalja a saját arcát...ezért nagyon becsülöm és tisztelem őt!
2010. szeptember 12. 09:17
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Szerintem egyáltalán nem vészes. Egy tök átlagos korosodó nő. Jó látni, hogy ők is ugyanúgy emberek, mint bárki más. És szerintem nem ronda... csak már nem 20 éves.
2010. szeptember 27. 14:20
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Szerintem jó, hogy felvállalja, hogy igen emberek ez vagyok én. Festék meg botox nélkül. Éljen a természetesség, és utálom az agyon plasztikázott 60 tonna festéket magára kenő embereket.
2010. október 01. 22:11
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
könyörgöm ezen mi a durva??? minden sztár így vagy rosszabbul néz ki smink nélkül. örülök hogy nem botoxozik, csak tönkretenné magát. mindenki aki egész tini kora óta napi tonna sminket ken magára az így fog kinézni ennyi idősen szal sztem nem durva és jó hogy megmutatta milyen valóban mert ebben nincs mit szégyellni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.