Nadine Coyle féltékeny Cherylre?
2010. augusztus 13. 19:05
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Én Nadinet sosem bírtam, mindig valahogy olyan nagyképűnek tűnt, és azt sem értettem, hogy a Girls Aloudban miért Neki van a legtöbb szövege. Hiszen elméletileg a GA egy TV showban alakult, a nézők szavazatai által összeállított együttes, és ha jól emlékszem Nadine a 3. vagy 4. volt, akit beválogattak, tehát a nézők szerint sem Ő volt a legjobb, legkiemelkedőbb énekes. Ezzel nem arra akarok utalni, hogy Cherylnek kellene többet énekelnie, szimplán arra, hogy a GA-ban szerintem mindenkinek azonos teret kellett volna adni.
A féltékenykedést pedig abszolút el tudom képzelni, azok után főleg, hogy Cheryl szólókarrierje nagyon gyorsan ível felfelé. Arról nem is beszélve, hogy Nadine már a többi GA taggal is kezdi magát megutáltatni az olyan nyilatkozatokkal, amikben lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy Ő nem akar visszatérni a Girls Aloudba, utána meg Apucival lenyilatkoztatja, hogy a többi lány hagyta ki Őt az együttesből Cheryl kérésére... Biztos elhiszem, hogy pont Cheryl akarja Őt kitúrni... pont Cheryl, aki egymagában sikeresebb, és híresebb, mint az összes Girls Aloud lány együttvéve... (mondom ezt úgy, hogy imádom a GA-t...)
A féltékenykedést pedig abszolút el tudom képzelni, azok után főleg, hogy Cheryl szólókarrierje nagyon gyorsan ível felfelé. Arról nem is beszélve, hogy Nadine már a többi GA taggal is kezdi magát megutáltatni az olyan nyilatkozatokkal, amikben lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy Ő nem akar visszatérni a Girls Aloudba, utána meg Apucival lenyilatkoztatja, hogy a többi lány hagyta ki Őt az együttesből Cheryl kérésére... Biztos elhiszem, hogy pont Cheryl akarja Őt kitúrni... pont Cheryl, aki egymagában sikeresebb, és híresebb, mint az összes Girls Aloud lány együttvéve... (mondom ezt úgy, hogy imádom a GA-t...)
2010. augusztus 13. 20:42
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
jaj...Nadine sosem volt szinpatikus, mindig kitüntetett szerepe volt a GA-ban és lehet, hogy nem bírja ha valaki jobb nála. Márpedig Cheryl jobb és mindig is az volt, őt választották be elsőnek a zenekarba és a közönség is mindig őt szerette a legjobban. Ez is milyen undorító már ahogy Cheryl-ről nyilatkozik. Aztán meg rögtön szereti a bőröndjét mi ahan azzal nem megy sokra, ha olyan sikeres akar lenne, mint Chezza akkor ne szeretgesse a bőröndjét hanem dolgozzon. Meg ez a LA dolog meg, hogy ő nem tér vissza a GA-ba, mert Chez akarja kitúrni milyen elmebeteg találki olyat, hogy pont Cheryl akarja kitúrni aki csupaszív, kedves, aranyos és nagyon tud szeretni majd pont ez a jóindulatú csaj akarja kitúrni mi? És megértem ha féltékeny nézzétek meg a képet: Cheryl szép, kedves, inteligens és nem rosszindulatú. Nadine viszont hát sosem lesz ilyen és sosem volt ilyen.
2010. augusztus 18. 11:33
Tény, h Nadine több szerepet kapott anno a GA-ban, mint a többiek, de sztem nem Cheryl hátrányára. A dalszövegfelosztásokat megnézve látszik, h ők ketten énekeltek a legtöbbet.
Másrészről pedig ha a hivatalos fórumról jönnének az információk, v konkrét beszélgető showból, akk egyértelmű lenne, h nincs szó féltékenykedésről, v h Nadinet nem érdeli, h mi van Cheryllel, v rosszat akarna... Ez kamu. Úgyh fölösleges ilyet állítani. Csak azt lehet elérni vele, h most nyíltan osztják Nadinet. Mellesleg azt is mondogatták, h Kimberley nem barát, mert nem rohat haza rögtön, amikor Cheryl beteg lett. Honnan tudják, h nem tartották a kapcsolatot. Kimberley és Nicola is nyilatkozták, h folyamatosan kapcsolatban vannak, úgyh ennyit erről...
Másrészről pedig ha a hivatalos fórumról jönnének az információk, v konkrét beszélgető showból, akk egyértelmű lenne, h nincs szó féltékenykedésről, v h Nadinet nem érdeli, h mi van Cheryllel, v rosszat akarna... Ez kamu. Úgyh fölösleges ilyet állítani. Csak azt lehet elérni vele, h most nyíltan osztják Nadinet. Mellesleg azt is mondogatták, h Kimberley nem barát, mert nem rohat haza rögtön, amikor Cheryl beteg lett. Honnan tudják, h nem tartották a kapcsolatot. Kimberley és Nicola is nyilatkozták, h folyamatosan kapcsolatban vannak, úgyh ennyit erről...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: