Az ember azt hinné, több évnyi közös munka után jó barátok, hiszen annyi fellépésen vannak túl. Most mégis az ellenkezője derült ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nadine Coyle féltékeny Cherylre?
2010. augusztus 12. 12:18
De bunkó szegény Chezzel ! Nagyon irigy lehet rá !
2010. augusztus 12. 13:17
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Én szeretem Cheryl-t,de a Girls aloudban Nadine volt a kedvencem. Szerintem ő is kaphatna ekkora figyelmet,mint Cheryl,mert,ő is nagyon tehetséges.Nekem Nadine hangja jobban tetszik,mint Cherylé.
2010. augusztus 12. 14:31
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Nekem ez a Nadine eleve unszimpatikus, nem csak az üzenetei meg egyéb ilyen dolgok miatt. Remélem nem viszi túlzásba ezt az egész harcolósdit!
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2010. augusztus 12. 18:15
Juuj ez a csaj ööö Nadine tiszta hülye! azér mer ő nem sikeres háát tennie is kéne érte valamit nem a bőröndjét kéne szeretnie! :S
2010. augusztus 13. 08:51
|
|
sweetie_95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 130905 offline
|
Nem nagyon bírom Nadine-t,de Cheryl-t annál inkább,szóval van miért irigykednie.Cheryl tehetségesebb
:D
2010. augusztus 13. 13:50
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
lehet irigykedni!!! az tuti
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.