A 20 leggazdagabb énekesnő
2010. augusztus 11. 20:39
=a forrásban sem volt 20. hely. az eredeti cikk sem említi. hülyeséget meg nem akartam a 20.-ra írni. elnézést=
2010. augusztus 11. 20:42
Mi az, hogy Britney mit keres a listán? -.- Nem tudom egyesek hol élnek. Akkora Britney láz volt az egész világon '98 és 2003 között, hogy ha abból nem gazdagodott meg, akkor semmiből...
1 felhasználónak tetszik:
inspiredboy
2010. augusztus 11. 20:43
Idézet (Regina @ 2010.08.11. 20:42)
Mi az, hogy Britney mit keres a listán? -.- Nem tudom egyesek hol élnek. Akkora Britney láz volt az egész világon '98 és 2003 között, hogy ha abból nem gazdagodott meg, akkor semmiből...
Ez így van. Meg a Best-of ja is szépen hozott neki a konyhára + a házassága is...
2010. augusztus 11. 20:44
Shakira a nemzetközi sikerei előtt jópár spanyol nyelvű lemezt adott ki a hazájában, Kolumbiában. Ha jól tudom. Szóval elég korán kezdte, bár azt én sem tudtam, hogy 13 éves kora óta ezek szerint profin nyomja.
2010. augusztus 11. 20:44
Kissé fura számomra, hogy Rihanna csak a 12. helyet foglalhatta el, illetve-és itt előre elnézést kérek minden Miley fantól-szabályos szentségtörésnek tartom azt, hogy Miley Cyrus neve egy listán szerepel olyan élő legendákkal, mint Tina Turner, Madonna, vagy Cher(legyen szó bármilyen listáról...).
2010. augusztus 11. 20:51
Ja igen, Britney valóságshowt is forgatott Kevinnel és kiadta azt is DVD-n. Én azt nem bírtam végignézni. XD
Egyébként erről jut eszembe, hogy gondolom a koncert és egyéb DVD-k is hoztak a konyhára és ugye pl. Britney, Beyoncé, Xtina szinte minden lemezük után egy DVD-t is kiadtak.
Meg ez a legújabb nyavalya, hogy Limited Edition meg Deluxe Version, meg Platinum Edition... és egy albumról több bőrt is lehúznak, azért Amerikában inkább vesznek eredeti CD-ket mint itt. Vagy iTunes-ról vásárolják meg.
Egyébként erről jut eszembe, hogy gondolom a koncert és egyéb DVD-k is hoztak a konyhára és ugye pl. Britney, Beyoncé, Xtina szinte minden lemezük után egy DVD-t is kiadtak.
Meg ez a legújabb nyavalya, hogy Limited Edition meg Deluxe Version, meg Platinum Edition... és egy albumról több bőrt is lehúznak, azért Amerikában inkább vesznek eredeti CD-ket mint itt. Vagy iTunes-ról vásárolják meg.
2010. augusztus 11. 20:54
Nem lepődtem meg,kivéve egy két helyet. Engem az speciel meglepett hogy Miley egyáltalán rajta van a listán.Ami viszont pozitívum hogy egy japán énekesnő is felkerült igencsak jó helyezésben:)
1 felhasználónak tetszik:
inspiredboy
2010. augusztus 11. 20:56
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
hát igen innen Kylie hiányzik nagyon de ebből is látszik, hogy a tucatsztárokat értem ezalatt Mileyt több helyre hívják, mint az igazi nagy neveket
2010. augusztus 11. 20:58
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
viszont mivel itt nem szerepel a 20. az lehet Kylie
2010. augusztus 11. 21:05
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Miley az utolsó?
(mondjuk az sose baj)
Hajrá Britney és Beyonce !!
Ja meg Janet és Shakira!!
Hajrá Britney és Beyonce !!
Ja meg Janet és Shakira!!
2010. augusztus 11. 21:15
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
ki a 20.????
2010. augusztus 11. 21:16
Hát én valahogy naggyából erre számítottam de jövőre sztem Miley már nem lesz a listán...
2010. augusztus 11. 21:31
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én Barbra helyett mást vártam , de szerintem jó a lista nagyjából jó számai vannak mindnek de hajrá mindenkinek!!
2010. augusztus 11. 21:40
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát, valahogy gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz.
A nagy nevek azért csak nem tűnnek el egy gyorsan.
Hála Istennek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.