A New York Daily News összeállította a világ 20 legtöbb pénzt kereső énekesnőjének listáját. Az eredmények a papírformát hozták, ám feltűnt a listán pár kellemes meglepetés is.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 20 leggazdagabb énekesnő
2010. augusztus 11. 20:01
2010. augusztus 11. 20:06
Madonna a show-ja miatt kér el ennyit, Barbra Streisandet viszont nem nagyon ismerem, nem tudom miért kap ennyit. Valójában a lista nem lepett meg, azok vannak a listán akikre számítottam. Örülök, hogy Shakira szerepel rajta, teljesen megérdemli.
2010. augusztus 11. 20:08
Miley Cyrus ottvan ..tökfura :S.. én Miley helyett Selenát vártam volna..de azért ügyes Miley Cyrus is .. meg az még fura , hogy Christina Aguilera 29 éves
..többnek néztem xD
2010. augusztus 11. 20:09
Hát ez valóban meglepő. Az első hattal, vagy talán 11-gyel még egyetértek. Na de Rihanna??? Én állítom, hogy egyesek nem az éneklésből keresnek ennyit, mert számomra képtelenség.
2010. augusztus 11. 20:11
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
nem is gondoltam volna,hogy tinisztár is lesz köztük!!!
2010. augusztus 11. 20:13
Xtina meglepően keveset szedett össze Britneyhez képest, illetve a tehetségéhez mérve...
Azért Lady Gagára kíváncsi lennék, hogy ebben a 2-3 évben mennyit sikerült összeszednie. Kylie-ról pedig ezer éve nem is hallottam.
Viszont ezt a listát mi alapján csinálják? Illetve hogy számolják össze, hogy ki mennyit keresett? Gondolom a lemezeladások és a koncertek alapján becsülnek egy összeget...
Azért Lady Gagára kíváncsi lennék, hogy ebben a 2-3 évben mennyit sikerült összeszednie. Kylie-ról pedig ezer éve nem is hallottam.
Viszont ezt a listát mi alapján csinálják? Illetve hogy számolják össze, hogy ki mennyit keresett? Gondolom a lemezeladások és a koncertek alapján becsülnek egy összeget...
2010. augusztus 11. 20:17
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Tetszik a lista.
2010. augusztus 11. 20:21
Én nem lepődtem meg Rihannán. 5 év alatt azért 4 lemezt meg csomó turnét produkált. Britney meg a 13 év alatt 3 évre eltűnt a zeneiparból. Meg a 13 év is fura nekem, azért a világsiker '98-ban kezdődött.
Az meg nekem fura, hogy valaki Xtinára azt mondja, hogy többnek néz ki...
én csak tudom, hogy mennyi, mert emlékszem mikor először megjelent. De nem lep meg semmi, miután valaki Mariah Carey-re azt írta, hogy egy Kelly Clarkson utánzat... -.-
Az meg nekem fura, hogy valaki Xtinára azt mondja, hogy többnek néz ki...
2010. augusztus 11. 20:21
igy jó a lista,bár sokan nekem is hiányoznak...
2010. augusztus 11. 20:30
Rihanna és Britney mit keresa listán ??
Amúgy Gloria Estefannak örülök !
Amúgy Gloria Estefannak örülök !
2010. augusztus 11. 20:37
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
sejtettem h ők lesznek rajta. Avrilen egy kicsit meglepödtem. tudom h nagy sztár és baromira tehetséges de sztem Miley jobban felkapottabb. igaz ugyanannyit keresnek de mégis Avril van elöbb. mind egy
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: