Thalía Mexikóban négyszeres platinalemez-nyertes akusztikus albumának deluxe majd blu-ray változatát tervezi kiadni a Sony Music Latin-Amerikában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Primera fila deluxe és blu-ray kiadása
2010. augusztus 11. 16:09
2010. augusztus 11. 16:19
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
ez tök jó..
2010. augusztus 11. 16:59
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Itt is hőbörgök. Gonosz dolog. Ezért nem szabad semmit megvenni "rögtön", mer' úgyis jön valami másik kiadás ezernyi extrával...
2010. augusztus 11. 17:03
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.11. 16:59)
Itt is hőbörgök. Gonosz dolog. Ezért nem szabad semmit megvenni "rögtön", mer' úgyis jön valami másik kiadás ezernyi extrával...
Hát igen, de ezt sosem lehet előre tudni... ha pedig mégsem, akkor meg ott vagy, hogy "a fenébe, miért nem vettem mégis meg".
Engem a blu-rayes verzió speciel érdekelne, ha lenne ilyen lejátszóm, csak sajnos egyelőre nem vagyok abban a helyzetben, hogy beruházzak rá.
2010. augusztus 11. 17:06
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.11. 17:03)
Hát igen, de ezt sosem lehet előre tudni... ha pedig mégsem, akkor meg ott vagy, hogy "a fenébe, miért nem vettem mégis meg".
Engem a blu-rayes verzió speciel érdekelne, ha lenne ilyen lejátszóm, csak sajnos egyelőre nem vagyok abban a helyzetben, hogy beruházzak rá.
Na igen. Bár ha nem jelenik meg extrával, még később is meg tudom venni, és akkor talán már valamivel olcsóbb is, mert nem újdonság, de nem is régi ritkaság.
A blu-ray. Hát, szerintem még pár év, és a blu-ray lesz napjaink DVD-lejátszója. A DVD meg átveszi a VHS szerepét.
2010. augusztus 11. 17:09
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Igen, ez a Deluxe változat engem is érdekelne, de már megvan a Primera Fila cd és a dvd is. Majd meglátjuk, mennyibe kerül, s milyenek lesznek az extrák.
Most legalább kiderült, hogy azt a 3 dal miért nem került fel az 1. kiadásra.
Hogy a nagy rajongók megvegyék még1x.
Most legalább kiderült, hogy azt a 3 dal miért nem került fel az 1. kiadásra.
2010. augusztus 11. 17:18
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.11. 17:06)
Na igen. Bár ha nem jelenik meg extrával, még később is meg tudom venni, és akkor talán már valamivel olcsóbb is, mert nem újdonság, de nem is régi ritkaság.
Csak olyan nehéz megállni, hogy ne vegye meg az ember a kedvence munkáját rögtön, "melegében"...
A blu-ray. Hát, szerintem még pár év, és a blu-ray lesz napjaink DVD-lejátszója. A DVD meg átveszi a VHS szerepét.
Nem örülök, mert beszereztem (és fogok is még) egy rakás DVD-t már, aztán majd ezek is eljutnak az elavultsági érába... 
Én kíváncsiságból belenéztem a DVD-be az új, digitális HD-tévémen, hát egyszerűen siralmas a DVD-minőség nagyfelbontású tv-n nézve. Nagyon találó a példa, kb. akkora különbség van a HD-adás és a DVD között, mint a DVD és egy jó minőségű VHS-felvétel között. És még tegyük hozzá, hogy a DVD még 4:3 képarány, a HD pedig 16:9.
Idézet (thaly @ 2010.08.11. 17:09)
Most legalább kiderült, hogy az a 3 dal miért nem került fel az 1. kiadásra.
Hogy a nagy rajongók megvegyék még1x. 
Inkább fordítva szokott ez lenni: azért adnak ki újabb változatot, hogy kiadhassák a még kiadatlan anyagot, de szerintem eredetileg nem ezért nem teszik fel őket az első kiadásra. Bár ki tudja, ez is csak üzlet.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. augusztus 11. 18:11
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Ez tök jó ♥
2010. augusztus 12. 09:15
|
|
|
Vajon limitált példányszámban dobják majd piacra (Ez lenne a logikus, nem?)..?
2010. augusztus 12. 09:35
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Ez jó
Annak is örülök hogy ilyen sok példányt adtak el belőle
2010. augusztus 17. 16:15
Idézet (hangya @ 2010.08.17. 15:30)
Sziasztok!És Budapesten is lesz kiadva?Meglehet majd venni?Imádom Thaliát és örülök hogy ilyen sikeres!!Puszi
Magyarországon biztos, hogy nem adják ki, mivel a normál változatot sem adták ki. De az USACD.hu-ról majdnem biztos, hogy meg lehet majd rendelni.
2010. augusztus 18. 11:21
|
|
Mexicanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.20. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 20437 offline
|
Kövesd @Thalia -t twitteren, h elérje az 1 milliót követőt! http://img294.imageshack.us/img294/8398/banner2djw.jpg
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.