Ki az, akire számíthatsz, mikor senki sem ért meg? Ki az, aki akár az életét is áldozná érted? Ki az, akit ha a sors egy időre el is szakít, mégis melletted áll? Ki az, akinek elsírhatod a bánatodat és elmondhatod legféltettebb titkaidat? Talán a legjobb barátod? Vagy éppen a testvéred? Netán a szerelmed?
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb emberi kapcsolatok a sorozatokban
2010. augusztus 11. 16:08
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a lista:)
2010. augusztus 11. 16:08
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
Supernatural
Még szép, hogy az első
2010. augusztus 11. 16:09
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azért az odaát az első , mert köztük a való életben is szoros barátság van és ez nagyon jó
1 felhasználónak tetszik:
RainbowBarbie
2010. augusztus 11. 16:13
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Ha a való életben is csinálnának ilyet nem sokat különbözne az első helyezett... fotója, Dean és Sam helyett Jensen és Jared lenne!!!
2010. augusztus 11. 16:16
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Igen az első Sam és Dean
(L) Ők a legjobb testvér- és barátpár
(L) ^^
BunnyGirl
2010. augusztus 11. 16:37
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
tök cool ez a lista!!!
2010. augusztus 11. 17:04
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Nagyjából egyetértek a listával, főleg az első helyezettel Supnat
Viszont Blair és Serena "barátsága" nem hinném, hogy a listára való lenne.
Oké tudom, hogy csak egy sorozat a GG, de én akkor sem bocsájtottam volna meg, hogyha a legjobb barátnőm lefekszik a pasimmal, utána pedig se szó, se beszéd lelép, és még neki áll feljebb, mikor visszatér,magát állítja be az ártatlan lánykának
Viszont Blair és Serena "barátsága" nem hinném, hogy a listára való lenne.
Oké tudom, hogy csak egy sorozat a GG, de én akkor sem bocsájtottam volna meg, hogyha a legjobb barátnőm lefekszik a pasimmal, utána pedig se szó, se beszéd lelép, és még neki áll feljebb, mikor visszatér,magát állítja be az ártatlan lánykának
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.