Miley Cyrus új, európai kislemeze
2010. augusztus 11. 16:04
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nagyon jó menő és érett vad számok vannak az új albumon nekem mindegyik nagyon tetszik nem is nagyon zavar miley felnövése vagyis nőiesedése! örülök hogy elhagyta a jókislányost énjét4 csak ne kavarjon botrányokat!!!!!!! bagyon szeretem most is! bár bánom hogy nem lett nagyon sikeres az új album lehet hogy azért nem mert sokan elpártoltak miley mellől mert megváltozott először engem is zavart!!! de most már nem örülök inkább neki a hannah montanat is bírom de nem non!!!
2010. augusztus 11. 16:24
állati jó szám...az i hope you find it-et jobban szaratam..de ez ish állat
2010. augusztus 11. 18:14
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Nekem nem tetszik...
2010. augusztus 11. 19:43
egyébként szeritnem nagyon nem jó neki ez az elektro-pop hangzás, látszik hogy nem az ő stílusa, de manapség mindenki elpártol az igazi, általa régen képviselt zenétől, amit olyan sokan szerettek, csak hogy még jobban el tudja magát adni...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: