jaja, szerintem is .
Dev Patel: „Hollywood rasszista!”
2010. augusztus 11. 13:32
nikole Evil: hát....igaza van....:S
jaja, szerintem is .
jaja, szerintem is .
2010. augusztus 11. 15:10
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
Örülök, hogy vannak elvei, és nem vállal el mindent. Most, mikor vacak filmekben totál tehetségtelen emberek (és főleg Dev korosztályára, a fiatalokra gondolok) kapnak főszerepeket azért, mert valaki rokonai, mert szépek és dögösek, vagy mert éppen népszerűek az énekes, modell vagy bármilyen színészettől távol álló múlt miatt, teljesen érthető az elkeseredettsége, amiért ő, színész létére, Hollywood szerint idióta szerepekre lenne csak alkalmas. Remélem, nem kamaszos dacból mond ilyeneket, hanem komolyan gondolja, és később sem adja el magát. Ha visszamegy Angliába, de ott értelmes filmeket forgathat, nem számít, hogy nem szétsztároltakat és agyonreklámozottakat: előbb meg fogok nézni egy ilyen filmet, mint mondjuk Az utolsó léghajlítót. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2010. augusztus 11. 15:20
Idézet (RainbowBarbie @ 2010.08.11. 15:10)
Ha visszamegy Angliába, de ott értelmes filmeket forgathat, nem számít, hogy nem szétsztároltakat és agyonreklámozottakat: előbb meg fogok nézni egy ilyen filmet, mint mondjuk Az utolsó léghajlítót. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nem, nem vagy egyedül
2010. augusztus 11. 15:44
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
teljesen igaza van.
végre valaki aki inkább kitörne a sztereotípiákból, mintsem mindent elvállaljon, ami szembe jön...
végre valaki aki inkább kitörne a sztereotípiákból, mintsem mindent elvállaljon, ami szembe jön...
2010. augusztus 11. 17:05
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
igaza van nagyon
2010. szeptember 17. 17:37
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem teljesen igaza van. én imádom Devet, szerintem ő egy nagyon tehetséges színész, és megérdemli a jó szerepeket.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: