Az utolsó léghajlító sztárja, Dev Patel durván nekiugrott az Álomgyárnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dev Patel: „Hollywood rasszista!”
2010. augusztus 11. 10:20
2010. augusztus 11. 10:22
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Az utolsó léghajlítóban nagyon ottvan:D
2010. augusztus 11. 10:22
Teljesen igaza van.
Hát igen, EZ Amerika. Aki nem fehér, az vagy gettós vagy japán turista.
Hát igen, EZ Amerika. Aki nem fehér, az vagy gettós vagy japán turista.
2010. augusztus 11. 10:31
Én is csak egyetérteni tudok vele. Nem ő az első színész, akitől ezt hallom. Pl. Thalía is azért nem vállal szerepet amerikai filmekben, mert mindegyikben csak a latin q*vát kellene alakítania...
2010. augusztus 11. 10:34
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Am meg téll igaza van
2010. augusztus 11. 10:47
|
|
xJustinBieberfanxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 240 Csatolások: 2 Azonosító: 132602 offline
|
igaza van.
és elvégre ő a kedvenc színészem. ^^ megmár alapból elhatároztam, hogy egyszer egy filmben fogok szerepleni vele.
2010. augusztus 11. 11:10
Sajnos igaza van.
És előszeretettel szívja magába azokat, akik túl tehetségesek oda. Vagy kis semmi szerepeket adnak nekik vagy semmit nem érő, tipikus, kosztümös szerepeket amiket bárki el tudna játszani
2010. augusztus 11. 11:12
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Nagyon igaza van a srácnak. ^-^ Csak az a baj, hogy nem veszik észre az emberek, hogy tök fölösleges panaszkodniuk, mert legtöbbször csak süket fülekre talál, amit mondanak.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. augusztus 11. 11:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Az ázsiaiak nem jó színészek - ez pedig a kulturájukból, szokásaikból adódik, mert az érzelmeiket nem igen mutatják ki - magyarul fapofák. Nem véletlenül nem készül ázsiai vígjáték sem. Piff puff halálrarugdalok féllábon mindenkit miközben 3x elvérzek - ezt teszi ki filmtermésük 85%-t.
Persze, mint mindíg, vannak kivételek - Jackie Chan is leküzdötte ezt több kevesebb sikerrel, de már Hollywoodban. Ki-duk Kim filmjei viszont remekek, de nem a színészek teszik nagyá, (van olyan filmje, ahol a 2 főszereplő egy árva szót sem szól) hanem a remek rendezés és forgatókönyv. Chan-wook Park filmjei szintén színvonalas alkotások, de megint csak a rendezés, a történet nyers bemutatása és a cenzurázatlan erőszak teszi élvezhetővé - a színészi játék átlagos, csúnyán nézni mindenki tud. Az nem színészet.
Kiegészítés:
Szerintem pedig pont az ellenkezője dúl Hollywoodban és ellepték a tv sorozatok és mozifilmek világát a "politikailag korrekt" alkotások.
Ott van pl a Glee, van benne minden, afroamerikai, ázsiai, latino, mozgáskorlátozott stb. enyhén eröltetett szaga is van számomra, hogy túlságosan meg akarnak felelni mindenkinek.
A Léghajlító szerintem is katasztrófális lett, Shaymalan honnan indult és hova jutott, az évtized lecsúszása.
Mégegy kiegészítás: Minden hozzászólásban azt hajtogatjátok, hogy igaza van, igaza van egyetértek - elmagyaráznátok nekem miért gondoljátok így vagy csak bólogattok, mint a kutya a kalaptartón ha valaki mond valamit?
Persze, mint mindíg, vannak kivételek - Jackie Chan is leküzdötte ezt több kevesebb sikerrel, de már Hollywoodban. Ki-duk Kim filmjei viszont remekek, de nem a színészek teszik nagyá, (van olyan filmje, ahol a 2 főszereplő egy árva szót sem szól) hanem a remek rendezés és forgatókönyv. Chan-wook Park filmjei szintén színvonalas alkotások, de megint csak a rendezés, a történet nyers bemutatása és a cenzurázatlan erőszak teszi élvezhetővé - a színészi játék átlagos, csúnyán nézni mindenki tud. Az nem színészet.
Kiegészítés:
Szerintem pedig pont az ellenkezője dúl Hollywoodban és ellepték a tv sorozatok és mozifilmek világát a "politikailag korrekt" alkotások.
Ott van pl a Glee, van benne minden, afroamerikai, ázsiai, latino, mozgáskorlátozott stb. enyhén eröltetett szaga is van számomra, hogy túlságosan meg akarnak felelni mindenkinek.
A Léghajlító szerintem is katasztrófális lett, Shaymalan honnan indult és hova jutott, az évtized lecsúszása.
Mégegy kiegészítás: Minden hozzászólásban azt hajtogatjátok, hogy igaza van, igaza van egyetértek - elmagyaráznátok nekem miért gondoljátok így vagy csak bólogattok, mint a kutya a kalaptartón ha valaki mond valamit?
2010. augusztus 11. 11:27
Idézet (_ToTo_ @ 2010.08.11. 11:12)
Az ázsiaiak nem jó színészek - ez pedig a kulturájukból, szokásaikból adódik, mert az érzelmeiket nem igen mutatják ki - magyarul fapofák.
Rég röhögtem ilyen jót valakinek a hozzászólásán, köszike!
Még mielőtt valamit mondanál, kérlek nézz utána, hogy hány ázsiai TV-dráma ment egy év alatt a kinti tévékben. Rengeteg.
És mindegyikben sírnak, zokogna, theát szerepet játszanak.
Meg lehet őket érteni, hogy nem 'komoly' színészi teljesítményt nyújtanak, mert a NYUGATNAK akciófilm kell, nulla IQ-ú embereknek, csak lényeg, hogy lehessen hamburgert kapni a mozijegy mellé.
2010. augusztus 11. 11:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.08.11. 11:27)
Rég röhögtem ilyen jót valakinek a hozzászólásán, köszike!
Még mielőtt valamit mondanál, kérlek nézz utána, hogy hány ázsiai TV-dráma ment egy év alatt a kinti tévékben. Rengeteg.
Meg lehet őket érteni, hogy nem 'komoly' színészi teljesítményt nyújtanak, mert a NYUGATNAK akciófilm kell, nulla IQ-ú embereknek, csak lényeg, hogy lehessen hamburgert kapni a mozijegy mellé.
"A japánok legendásan udvariasak, ezt másoktól is elvárják. Az érzelmeiket nem mutatják ki, hanem az úgynevezett "keleti mosoly" mögé rejtik." Ez egy idézet Ottlik Károlyt: Protokoll című könyvéből - ha két röhögés között szoktál olvasni, ajánlom figylemdbe, sok minden kiderül az ázsai és egyéb nemzetek szokásokról.
Sírnak, zokonak, szerepet játszanak, de hogy? Számomra hiteltelen, mint a brazil szappanoperák. Nem mondtam, hogy nincsenek ilyen filmjeik, de ami van az is harmatgyenge.
Nem tudom milyen "nyugatra" gondolsz, hogy akciófilm kell nekik. 500ból 1 ami értékelhető - 10 évig melóztam tékában, a kutyának nem kellettek a halálrarugdalok mindenkit tipusú filmek - azok az idők elmúltak 20 éve amikor ezek menők voltak. Hollywood sem igazán kiváncsi rá, ha mégis, inkább leforgatják maguknak a saját sztárjaikkal.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.