Justin Bieber nem kell senkinek?
2010. augusztus 10. 20:40
Aki vállalja a hírnevet annak ezt is vállalnia kell. Sajnálom őt de el kell ismerni hogy erre minden sztárnak számítania kell. Egyébként mégcsak 16,van még ideje megtalálni az igazit.
2010. augusztus 10. 20:48
|
|
lindykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130531 offline
|
Én nem sajnálom őt azért.. mindene meg van szinte,rengeteg ember kívánna olyan éeltett mint ő.És msot 1 dolgot nem kap meg nem fog belehalni,am meg biztos vagyok benne h majd ha megtalálja az igazit az azért fogja szeretni aki
2010. augusztus 10. 20:51
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Én merészem kijelentem, hogy a Justin utálok - már nevünk is van, kéne egy klub - táborát szaporítom. És nem értem, hogy miért kéne átsiklanunk a Justinról szóló cikkek fölött. Azt hittem, hogy a Kommentnek az a lényege, hogy az ember véleményét fejezze ki, ha jó, ha rossz. Persze nem mondom, hogy nekem tettszik az, amilyen stílusban egyesek írnak, meg lehet ezt a komment dolgot kulturáltan is oldani úgy hiszem! De szerintem az már a mi dolgunk, hogy mit fejez ki a hozzászólásunk. Mert "Ahány ház, annyi szokás" alapon, nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz tettszik!!
Tényleg bocs a fanoknak, mert végül is meg lehet érteni őket, de minket "ellentábort" szintúgy, mert van, aki - személy szerint magam is - nem csak Justinról szeretne olvasni!
Tényleg bocs a fanoknak, mert végül is meg lehet érteni őket, de minket "ellentábort" szintúgy, mert van, aki - személy szerint magam is - nem csak Justinról szeretne olvasni!
2010. augusztus 10. 20:55
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Idézet (greenviolin @ 2010.08.10. 20:51)
Én merészem kijelentem, hogy a Justin utálok - már nevünk is van, kéne egy klub - táborát szaporítom. És nem értem, hogy miért kéne átsiklanunk a Justinról szóló cikkek fölött. Azt hittem, hogy a Kommentnek az a lényege, hogy az ember véleményét fejezze ki, ha jó, ha rossz. Persze nem mondom, hogy nekem tettszik az, amilyen stílusban egyesek írnak, meg lehet ezt a komment dolgot kulturáltan is oldani úgy hiszem! De szerintem az már a mi dolgunk, hogy mit fejez ki a hozzászólásunk. Mert "Ahány ház, annyi szokás" alapon, nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz tettszik!!
Ezaz!!! egyetértek
2010. augusztus 10. 21:00
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Attól, hogy mindene megvan még hiányozhat neki az amije nincs, főleg ha nem anyagi gátlások miatt nincsen az neki!!! És igen egy sztárnak kell erre számítania, de attól még ugyanolyan amber, mint más és neki is szüksége van vkire nem?? És hogy még csak 16 éves mi van abból? Hallottam már olyat, hogy valaki 14-15 éves kora óta van 1ütt a férjével és már 40 körül vannak, v még több...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. augusztus 10. 21:00
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
hát nekem mindegy xD
2010. augusztus 10. 21:03
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (greenviolin @ 2010.08.10. 20:51)
Én is egyetértek ezzel, de most ismétlem magam, hogy a Justinka fanoknak nem kell mindenk kis hírrők cikket írni, nem veszitek észre, hogy mindig csak veszekedés van a kis Justinkából, jó lenne ha nem minden nap kb 3 cikk lenne róla, mert már nagyon idegesíti az oldal felhasználóinak 3/4-ét.
2010. augusztus 10. 21:03
Idézet
greenviolin:
Tényleg bocs a fanoknak, mert végül is meg lehet érteni őket, de minket "ellentábort" szintúgy, mert van, aki - személy szerint magam is - nem csak Justinról szeretne olvasni
Tényleg bocs a fanoknak, mert végül is meg lehet érteni őket, de minket "ellentábort" szintúgy, mert van, aki - személy szerint magam is - nem csak Justinról szeretne olvasni
Azt hiszem, pár órán belül te is ki leszel tiltva (ahogy cassiecica tegnap), és én teljesen egyetértek veled.
Amúgy meg... Mit sajnáljátok, mindene megvan, még a kutyának sem kell (na itt a lényeg, neki van, nekem nincs, a magánrepcsiről meg ne is beszéljünk...), van ideje megtalálni az igazit, és most gondoljatok azokra is, akik 30, 40 évesen nem találták meg az igazit, merthogy ilyenek is léteznek...
2010. augusztus 10. 21:12
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
én egyáltalán nem a sztárt látom benne, teljesen mást, totál eltéró dolgot, sőt nem is tartom írtó jó pasinak hg áááá, hanem csak egy helyes srác meg satöbbi
2010. augusztus 10. 21:23
xd hát azért ö még ne keressen felelésget
nem vagyok Justin fan
de manapság ez van ha valaki "sztár"
nem vagyok Justin fan
de manapság ez van ha valaki "sztár"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.