Idézet (bestiak @ 2010.08.10. 17:42)
Közvélemény kutatásban érdekelne, hogy te mit gondolsz!
1. kérdés: Mit gondolsz mi lesz annak a jutalma, akire a legtöbben szavaznak?
2. kérdés: Miért gyűjtöd a szavazatokat?
3. kérdés: Minden embert ismersz, akit barátnak jelölsz?
4. kérdés: Mi alapján választod meg az ismerőseidet itt a fórumon?
5. kérdés: Milyen más témakört látogatsz még a Gumiszobán kívül itt a fórumon?
6. kérdés: Tudod-e ki/mi az a Béla, vagy a kojala?
1. válasz: Lenullázzuk a szavazatainak a számát, hogy legalább valami értelme legyen ennek az egésznek, küzdjön meg újra a szavazatokért.
2. válasz: Nem gyűjtöm, de ezt nem lehet visszautasítani, és nem is tenném, mert ha valaki szavazott rám, akkor (remélem) azért tette, mert szimpatikus vagyok neki, vagy ehhez hasonló. Így aztán attól függetlenül, van nekem is egy pár.
3. válasz: Nem. 22 barátom van, ebből 5-öt ismerek személyesen, ők osztálytársaim voltak, a civil életben is a legjobb barátaim között vannak. Szűkítve a kört, a megmaradt 18-ból 11 embert ismerek a HQP-ról/Starityről, vagy másik internetes oldalról. A megmaradt 7 emberről f*ngom nincs, még a kezdet kezdetén automatikusan jelölgettek be, és volt idő, mikor még mindenkit visszaigazoltam, utána keményítettem be én is.
4. válasz: Abszolút szimpátia alapján, ami szerint az illető humoros, segítőkész, kedves és képes normálisan fórumozni. Egyetlenegy személynél (naná, hogy nő, és nem is akármilyen, ezt vállalom úgy is, ha esetleg látja a hozzászólásom eme részét) vesztettem el a fejemet, és egy fényképénél a
Fényképek a fórumozókról" topikban gyakorlatilag szerelmet vallottam neki.

Ez után nem sokkal ő maga jelölt be, nagy örömömre.
5. válasz: Elsősorban a Társalgóban, a Technikai részlegben, a Visszabeszélőben, ott mindenhol, ahová értelmesen hozzá tudok fűzni valamit (vicc, hogy teszem ezt úgy, hogy nem vagyok se moderátor, se pedig az oldalon magasabb pozíciót elfoglaló egyén...) és alkalomadtán a sport topikban fordulok elő.
6. válasz: Pontosan nem tudom, de egy halvány megérzésem van: Billy Costigan, szórakozott kolléga lehet ez a Béla, és neki a szívből gyűlölt, álmaiban vasvillákra fejjel felszúrt aranyos állatkái a kojalák. Vagy esetleg a zöldfülűek a kojalák?
Emberek, k*rvajó ez a topik, szétröhögtem az agyam, mire ezt megírtam!