Madonna megöbbentő arca
2010. augusztus 10. 22:14
@vdcsalanka
én egyáltalán nem értek egyet HoneyDoll-al
1: ha öregszik fogadja el és ne próbáljon jobban kinézni ha nem olyan.
2: mindenki az mondja hogy a természetesebb a szebb...
3: és ha már valaki nem vonzó akkor nem az és ezt el kell fogadnia !
Persze, ez mind igaz, de Madonnának a karrierje függ attól, hogy a megjelenése mennyire "eladható". Addig próbálja jobb formában feltűntetni magát, ameddig csak teheti...Ettől függetlenül szerintem is a természet szépség az igazi szépség! Csak megpróbálom Madonna szemszögéből nézni a dolgot.
én egyáltalán nem értek egyet HoneyDoll-al
1: ha öregszik fogadja el és ne próbáljon jobban kinézni ha nem olyan.
2: mindenki az mondja hogy a természetesebb a szebb...
3: és ha már valaki nem vonzó akkor nem az és ezt el kell fogadnia !
Persze, ez mind igaz, de Madonnának a karrierje függ attól, hogy a megjelenése mennyire "eladható". Addig próbálja jobb formában feltűntetni magát, ameddig csak teheti...Ettől függetlenül szerintem is a természet szépség az igazi szépség! Csak megpróbálom Madonna szemszögéből nézni a dolgot.
2010. augusztus 10. 23:19
|
RenaXOXOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 133008 offline
|
Szerintem, mindenkiről lehet szar képet csinálni.http://www.absolumentmadonna.fr/pix/2010/08/08/20100808-madonna-on-set-we-london-64.jpg
Ez a kép ugyan azon a napon készült.
Semmi gáz vele...
Ez a kép ugyan azon a napon készült.
Semmi gáz vele...
2010. augusztus 11. 00:46
|
|
littlemermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 126907 offline
|
Pontosan így van husih96. 52 évesen senki nem úgy néz ki mint egy fiatal, aki a 20-30as éveiben van.
2010. augusztus 11. 00:49
|
|
littlemermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 126907 offline
|
szerintem nem a legjobb megoldás egy 52 évest 22 évessé retusálni...
2010. augusztus 11. 00:57
52 éves, ez ellen sem Photoshoppal, sem az nélkül nem tudnak tenni, ez van. Emberek, fogadjuk el a korát, és ne egy sz*rul sikerült kép alapján ítéljük meg az eredeti, smink nélküli arcát!
Az a másik dolog, hogy szeretne huszonéves lenni, hiába viselkedik úgy, attól nem lesz az. Az helyett, hogy mindenki (tisztelet a kivételnek) azt írogatná, hogy hű de ronda, gondolkodjon el rajta, hogy a mi generációnk életvitelével mi vajon mennyivel leszünk szebbek, mint most ő ebben a korban? Elárulom: semennyivel, sőt...
Ha másért nem, legalább azért kellene tisztelni, mert az hogy hogy néz ki ide vagy oda, eszméletlen mennyit tett le az asztalra, és a dalai még a 21. században is a toplisták élén vannak. És nem tegnap kezdte a bizniszt
Persze gondolom erről a legtöbb itt lévő kicsinek fogalma nincs, ott a net, utána lehet nézni
Az a másik dolog, hogy szeretne huszonéves lenni, hiába viselkedik úgy, attól nem lesz az. Az helyett, hogy mindenki (tisztelet a kivételnek) azt írogatná, hogy hű de ronda, gondolkodjon el rajta, hogy a mi generációnk életvitelével mi vajon mennyivel leszünk szebbek, mint most ő ebben a korban? Elárulom: semennyivel, sőt...
Ha másért nem, legalább azért kellene tisztelni, mert az hogy hogy néz ki ide vagy oda, eszméletlen mennyit tett le az asztalra, és a dalai még a 21. században is a toplisták élén vannak. És nem tegnap kezdte a bizniszt
2010. augusztus 11. 10:11
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Érthető, hogy ilyen. Már nem 20 éves, kész.
2010. augusztus 11. 11:05
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
viselkedjen csak úgy.ő legalább élvezi az életet.xD
2010. augusztus 11. 12:01
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Nem kell meglepődni, ez bizony a korral jár...
2010. augusztus 11. 13:41
|
AndikaTweetyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 125565 offline
|
igen, ezt a linket én is berakom még egyszer, mert semmi baj nincs vele:
http://www.absolumentmadonna.fr/pix/2010/08/08/20100808-madonna-on-set-we-london-64.jpg
ugyanakkor készült, és grimasz nélkül egészen másképp néz ki.
amúgy ezek az árnyékok az arcán,és a homlokán még gyanúsak is kicsit,mintha tényleg nem igaziak lennének.
én csak 31 vagyok de már évekkel ezelőtt is készültek rólam szörnyű képek
, de egyesek szerint, most is elmennék 25 évesnek,és készülnek jó képek is rólam
...a grimaszolás, rossz fényviszonyok senkinek nem állnak jól
http://www.absolumentmadonna.fr/pix/2010/08/08/20100808-madonna-on-set-we-london-64.jpg
ugyanakkor készült, és grimasz nélkül egészen másképp néz ki.
amúgy ezek az árnyékok az arcán,és a homlokán még gyanúsak is kicsit,mintha tényleg nem igaziak lennének.
én csak 31 vagyok de már évekkel ezelőtt is készültek rólam szörnyű képek
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: