Justin Bieber a Proactiv reklámarca lesz
2010. augusztus 10. 14:19
fúúú,akkor itt mennyi smink van rajta????
bleeeeee
bleeeeee
2010. augusztus 10. 14:24
TheSheryke2008: ma hány Justin cikk lesz még ? -.-
azért ír mindenki Justinról, mert azt sokan nézik, sok hír van róla, és sok kommentálás lesz
azért ír mindenki Justinról, mert azt sokan nézik, sok hír van róla, és sok kommentálás lesz
2010. augusztus 10. 14:28
én sem olyat írtam, de nemmondtam semmi rosszat TheSheryke2008-ra..
2010. augusztus 10. 14:31
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
@Nettyyy:
Nem azt mondtam.
CSak tudod, már sokmindenki kezdi unni, hogy a nyakába zúdítanak napi 13 Justin Bieber cikket. Ennél a gyereknél bőven vannak tehetségesebb, és jobb sztárok, akikről igazán érdemes lenne írni, de senki nem ír róluk, vagy ha igen, azt nem is lássák a főoldalon, mert a sok Justin-os cikk letaszítja még onnan is.
Nem azt mondtam.
CSak tudod, már sokmindenki kezdi unni, hogy a nyakába zúdítanak napi 13 Justin Bieber cikket. Ennél a gyereknél bőven vannak tehetségesebb, és jobb sztárok, akikről igazán érdemes lenne írni, de senki nem ír róluk, vagy ha igen, azt nem is lássák a főoldalon, mert a sok Justin-os cikk letaszítja még onnan is.
2010. augusztus 10. 14:36
Zsüdi:nem akarok veszekedni de ha vannak olyan dolgok a "fontosabb" sztárokról mért nem te írod meg??
2010. augusztus 10. 14:36
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
úristen nekem már a tököm tele van ezzel a gyerekkel!mindenhonnan ő folyik!!!!!!!!
a másik meg h egy pattanás nincs a pofáján szóval nem tudom miért kell őt betenni a Proactiv reklámába!:S
a másik meg h egy pattanás nincs a pofáján szóval nem tudom miért kell őt betenni a Proactiv reklámába!:S
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. augusztus 10. 14:40
de ne engem szídjon senki mert megcsináltam , hanem ha nemtetszik akkor Justint.. nemazért csináltam, hogy engem kritizáljanak , hogy én minek csinálok róla ilyet..
2010. augusztus 10. 14:59
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Én inkább azt írtam volna meg cikknek, hogy fejbe dobták egy üveggel
http://www.youtube.com/watch?v=YuIgKzroLH0&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=YuIgKzroLH0&feature=player_embedded
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.