Új sorozat: Jake & Blake a Disney Channelen!
2010. augusztus 17. 18:42
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Remélem jó lesz!
2010. augusztus 20. 18:07
|
|
heidipapp13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 125443 offline
|
nagyon szerettem ezt a sorozato meg nagyon vices!
2010. augusztus 22. 13:05
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
először nem vágtam,h. ki ez a srác.olyan ismerős volt!először Cody Linley ugrott be.aztán megnéztem és leesett,h. nahát,ez Franco! =P egyébként meg jó a sorozat!
2010. október 07. 16:55
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát én elkezdtem nézni, de amilyen idétlen időben van... áh így már nem kezdem el megnézni... amúgy nem volt rossz, a történet kifejezetten remek volt.
2010. november 07. 09:53
én nagy disney rajongó vagyok amikor elsőre láttam nem tudtam megkülönböztetni a strébert meg a popsztárt:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: