Na, akkor én is leírom ide.
cassiecica, teljes mértékben igazad van! Az már más kérdés, hogy eljut-e az agyacskájukig (tisztelet a kivételnek!), hogy le kéne állni a fölösleges(pl.: éjfél után nem gépezhet, imád tini lenni, stb.) cikk írással...
Justin Bieber First Step 2 Forever: My Story
2010. augusztus 09. 21:36
huuu hát biztos hogy nem fogom megvenni a könyvet!
xD
2010. augusztus 09. 21:37
|
|
marcsi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 129600 offline
|
Nem tom szerii Justin De na bizti hogy megveszem
2010. augusztus 09. 21:38
Mindenki arról ír cikket, amiről akar. Nem indítunk a fanok ellen petíciót... Kultúráltan minden véleményt le lehet írni, aki pedig olyan stílusban ír le valamit, ami tolerálhatatlan, az úgyis ki lesz tiltva.
2010. augusztus 09. 21:40
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@Emeke: Bili fejű kis p** utálomMM ez az ti meg bálványozzátok
160 cm magas a 11 éves unoka öcsém magasabb nála..
Istenem... nehezen állom meg, hogy ne írjam le ide az összes cifra káromkodást, ami létezik. Az utálatodat ne itt fejezd ki, mert ennek, hogy 160 cm, és hogy "bili fejű"(
), SEMMI köze nincs a cikkhez. Miley-ról is lehetne szépeket mondani, de én nem vagyok ennyire gyerekes.
@cassiecica: najo ezt leirtam a másik cikkbe de mivel ez most a friss akkor bemásolom ide hogy MINDENKI láthassa
Annyiban értek egyet, hogy a felesleges dolgokat nem kell megírni, de kevés ilyen cikk érkezik be... az meg, hogy sokat foglalkozik vele az oldal, nem a Starity vagy a cikkírók hibája. Most Justin egy népszerű személy a médiában, csak úgy, mint Selena Gomez, vagy Miley Cyrus, ez ellen nem lehet tenni.
@Regina: Mindenki arról ír cikket, amiről akar. Nem indítunk a fanok ellen petíciót... Kultúráltan minden véleményt le lehet írni, aki pedig olyan stílusban ír le valamit, ami tolerálhatatlan, az úgyis ki lesz tiltva.
Ott a pont.
Istenem... nehezen állom meg, hogy ne írjam le ide az összes cifra káromkodást, ami létezik. Az utálatodat ne itt fejezd ki, mert ennek, hogy 160 cm, és hogy "bili fejű"(
@cassiecica: najo ezt leirtam a másik cikkbe de mivel ez most a friss akkor bemásolom ide hogy MINDENKI láthassa
Annyiban értek egyet, hogy a felesleges dolgokat nem kell megírni, de kevés ilyen cikk érkezik be... az meg, hogy sokat foglalkozik vele az oldal, nem a Starity vagy a cikkírók hibája. Most Justin egy népszerű személy a médiában, csak úgy, mint Selena Gomez, vagy Miley Cyrus, ez ellen nem lehet tenni.
@Regina: Mindenki arról ír cikket, amiről akar. Nem indítunk a fanok ellen petíciót... Kultúráltan minden véleményt le lehet írni, aki pedig olyan stílusban ír le valamit, ami tolerálhatatlan, az úgyis ki lesz tiltva.
Ott a pont.
2010. augusztus 09. 21:48
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Március 22-e óta Justin Bieber 81 CIKKBEN FORDULT ELŐ. Ha most ezekből levonjuk azokat, amikben nem ő a "fő" téma, akkor is min. 60 db van róla. Aminek persze a fele se kellene. De persze ti tudjátok, ha ez kell nektek, akkor ez van...
Visszatérve a témához: 16 évesen teljesen fölösleges könyvet írnia az "életéről" Karrierje max. 1 éve indult be. Szerintem 1 évvel ezelőtt senki nem tudta hogy ki az a Justin Bieber. Persze itt is csak a pénz beszél, kiadnak egy tök fölösleges könyvet, aminek az elejére dzsásztinbíber feje van nyomtatva és a tinilányok máris rohannak a könyvesboltba, hogy ezreket költsenek egy olyan könyvre, ami igazából semmi újat nem közöl, csak az eddig is ismert tényeket írja le.
Egyébként meg ahhoz, hogy tisztában legyek Justinka életével, nem kell könyvet vennem, csak fel kell jönnöm a Starity-re, és már olvashatom a róla megírt érdekesebbnél érdekesebb cikkeket. ^^
Visszatérve a témához: 16 évesen teljesen fölösleges könyvet írnia az "életéről" Karrierje max. 1 éve indult be. Szerintem 1 évvel ezelőtt senki nem tudta hogy ki az a Justin Bieber. Persze itt is csak a pénz beszél, kiadnak egy tök fölösleges könyvet, aminek az elejére dzsásztinbíber feje van nyomtatva és a tinilányok máris rohannak a könyvesboltba, hogy ezreket költsenek egy olyan könyvre, ami igazából semmi újat nem közöl, csak az eddig is ismert tényeket írja le.
Egyébként meg ahhoz, hogy tisztában legyek Justinka életével, nem kell könyvet vennem, csak fel kell jönnöm a Starity-re, és már olvashatom a róla megírt érdekesebbnél érdekesebb cikkeket. ^^
2010. augusztus 09. 21:52
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
WÁÁ Már nagyon várom de sztem én megrendelem majd vhonnan angolulXD neekm az is jóó! imádom ezt a gyereket
2010. augusztus 09. 21:56
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
am abban mindenkinek igaza van h még várnaia kéne a filelis és a könyvel is ... dehát ha unatkozzik mittegyenXD mindenesetre én megveszem ^^
2010. augusztus 09. 21:58
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
most az egyszer nem akarom bántani de szerintem felesleges ilyen fiatalon könyvet írni mert még nem történt vele elég sok dolog, egy 30 éves emberrel akinek évek óta karierje van az többet tud írni, mint most ő de hát ő tuja biztos siker könyv lesz mert a lányok fele meg van érte őrülve bár nem értem miért -.-"
2010. augusztus 09. 21:58
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Talán megveszem
2010. augusztus 09. 22:00
szal számoljunk kicsit. októberben megjelenik amerikában akkor magyarországon átlagban még 2 hónapot kell várni és akkor még ez a 2 hónap általában csak nőni szokott. ha kevesebb mint 2 hónap és már itt is megjelent a fordítás akkor már most előre elnézést kérek :9 de am én alig várom már a könyvet. de szeretném ha angolul lenne meg nekem mert akkor gyakorolnám kicsit a nyelvet és az a mottóm h mindig minden jobb eredeti nyelvben. am amúgy sztem elég fölöslegesen hozzák létre ezt a könyvet hisz még csak 16 és kb 1 éve 8vagy több nem tom pontosan) került fel a topra de nem baj. én azért meg szeretném venni
2010. augusztus 09. 22:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (audrey @ 2010.08.09. 21:48)
Március 22-e óta Justin Bieber 81 CIKKBEN FORDULT ELŐ. Ha most ezekből levonjuk azokat, amikben nem ő a "fő" téma, akkor is min. 60 db van róla. Aminek persze a fele se kellene. De persze ti tudjátok, ha ez kell nektek, akkor ez van...
100-nál indítunk egy szólánctopikot Justinról szóló hírek címeivel ...
2010. augusztus 09. 22:02
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz leírva benne. am tom hogy ugyis híába mondom el hogy 172 cm de akkor is elmondom
bocs ezért. am meg azt is mindenki kérdezi, hogy hogy lehet 200 millió nézője egy ilyen gyerek videójának.....én erre csak azt tudom mondani hogy mindenki aki utálja megnézi hogy tudjon alá irni utálkozó véleményt. ugy értem hogy aki nem szereti és ugyis tudomást vesz róla azzal csak neki lesz jobb plusz még több nézetsége is lesz és ugysem tudja senki megállitani a fanok. és fordítva. mindenki irja hogy "miért nézel róla cikket/videót ha nem is szereted" de ezzel ugysem állnak le az antifanok. egyébkén azzal egyetértek, hogy nem kell fölösleges cikk mert aki szereti elolvassa máshol. de aki ide is leírja azzal nem lehet mit csinálni. max elfogadni. nekem ez a véleményem arról ha valaki ugy is elolvassa hogy nem szereti. nem kell figyelembe venni csak továbbmenni. És kérlek ne kezdjetek velem veszekedni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: