Justin Bieber First Step 2 Forever: My Story
2010. augusztus 09. 20:59
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Erre van szükség... -.-"
2010. augusztus 09. 21:03
Idézet (wannascream @ 2010.08.09. 20:59)
Erre van szükség... -.-"
akkor lájkold a hozzászolásom
fönt van amit irtam
aza johosszu
2010. augusztus 09. 21:03
most nem úgy írok mint egy anti, de sztem véleményem lehet róla. Ha már csak a szerelmi életét nézzük egy 16 éves fiúnak akkor (én nem gondolkodom nagyban) leírja, hogy oviban a bokor mögött adott az arcára egy lány puszit, vagy mit ír ? Ha harminc év múlva írt volna magáról könyvet mert még akkor is egy tinibálvány , biztosan egy egészen jó könyv is lehetett volna, de 56 oldalért kár az erdőket irtani .
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 09. 21:06
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (cassiecica @ 2010.08.09. 21:03)
akkor lájkold a hozzászolásom
ugyanis ha nem vetted észre épp a sok Bieber cikk megállitásán vagyunk
Bocsánatért esedezem, hogy nem lájkoltam eddig, és helyette írtam egy kommentet...
2010. augusztus 09. 21:08
Idézet (wannascream @ 2010.08.09. 21:06)
Bocsánatért esedezem, hogy nem lájkoltam eddig, és helyette írtam egy kommentet...
nemugyértettem komolyan...csak azért irtam hogy LÁJKOLD
2010. augusztus 09. 21:21
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem biztos hogy megveszem de jb bírom
2010. augusztus 09. 21:23
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
2010. augusztus 09. 21:32
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ember, emeld ki a lényeget, mert a kis zöldfülűek nem fogják elolvasni az egészet.
Idézet (cassiecica @ 2010.08.09. 20:50)
najo ezt leirtam a másik cikkbe de mivel ez most a friss akkor bemásolom ide hogy MINDENKI láthassa
sziasztok
én nem vagyok 1 fan...én nem vagyok oda érte viszont már kezd elegem lenni hogy mikor frissitem az oldalt mindig Bibeber jön ki..és a legtöbben antik irnak..najo ehhez a cikkhez talán nem annyira de ez a legfrisseb ugyhogy ideirom
szoval gondolom ti nagy Bieber fanok már nagyon unjátok ezt a sok ANTI hozzászolást
én azt javaslom nektek ...hogy irjatok kevesebb cikket Bieberről(mert elég sokat irtok mindennap..kivétel mikor szünet van végre)
mert szerintem az ANTIK nem fognak leállni a szekállásal amig abba nem hagyjátok ezt a tömérdek Bieber cikk irást..én ugy gondolom hogy ennek az állando veszekedésnek végetvethettek ha kevesebb cikket irtok(pl. totál fölösleges dolgokat hagyjatok..mivel Bieber is csak 1 ember aki átlagos dolgokat csinál..de ti azt is megirjátok)
na de ha kevesebb cikket irtok akkor az antik is eltünnek(remélhetőleg)
énis kilennék ha állandoan antik irogatnának a kedvenceimhez amugy szoval megértem hogy véditek
ez most az ANTIKNAK
ha egyet értesz velem nyomj a tetszik gombra..csakhogy lássák ha nem irnak 1 tömeg cikket mindennap akkor TI nem fogtok ideirni..és végre béke lesz
ja amugy
10 felhasználónak tetszik: ReBecca, heartless, gertii, Dargo9, WhiteAngel, katiegirl15, Candies, dijja, BunnyGirl, zombeeStar
remélem ittis fognak azért gyülni
sziasztok
én nem vagyok 1 fan...én nem vagyok oda érte viszont már kezd elegem lenni hogy mikor frissitem az oldalt mindig Bibeber jön ki..és a legtöbben antik irnak..najo ehhez a cikkhez talán nem annyira de ez a legfrisseb ugyhogy ideirom
szoval gondolom ti nagy Bieber fanok már nagyon unjátok ezt a sok ANTI hozzászolást
én azt javaslom nektek ...hogy irjatok kevesebb cikket Bieberről(mert elég sokat irtok mindennap..kivétel mikor szünet van végre)
mert szerintem az ANTIK nem fognak leállni a szekállásal amig abba nem hagyjátok ezt a tömérdek Bieber cikk irást..én ugy gondolom hogy ennek az állando veszekedésnek végetvethettek ha kevesebb cikket irtok(pl. totál fölösleges dolgokat hagyjatok..mivel Bieber is csak 1 ember aki átlagos dolgokat csinál..de ti azt is megirjátok)
na de ha kevesebb cikket irtok akkor az antik is eltünnek(remélhetőleg)
énis kilennék ha állandoan antik irogatnának a kedvenceimhez amugy szoval megértem hogy véditek
ez most az ANTIKNAK
ha egyet értesz velem nyomj a tetszik gombra..csakhogy lássák ha nem irnak 1 tömeg cikket mindennap akkor TI nem fogtok ideirni..és végre béke lesz
ja amugy
10 felhasználónak tetszik: ReBecca, heartless, gertii, Dargo9, WhiteAngel, katiegirl15, Candies, dijja, BunnyGirl, zombeeStar
remélem ittis fognak azért gyülni
1 felhasználónak tetszik:
gossip girl vivian
2010. augusztus 09. 21:34
Idézet (prézli @ 2010.08.09. 21:32)
Ember, emeld ki a lényeget, mert a kis zöldfülűek nem fogják elolvasni az egészet.
te kiemelted helyettem is
amugy LÁJKOLJATOK antik a 2.oldalon a hosszu hozzászolásomhoz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.