Sajnos mostanában semmi időm nincs, és ez eléggé gátol abban, hogy könyvtárba járhassak.
Jársz könyvtárba? Szereted?
2015. január 13. 12:34
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Én is járok, de nem olyan sűrűn. Nem tudom, ki hogy van vele, de amikor elolvasok egy könyvet, utána szeretem a polcomon tudni, és nem a könyvtárban. Így hát inkább megveszem.
2015. január 26. 22:05
Naná!Szinte hetente benézek az én kis "rejtekhelyemre".
Imádok odajárni,mert tényleg érdekes és úgymond nekem való könyvekre bukkanok időről időre.Ráadásul el sem vagyok tiltva a felnőtt részlegtől.Ó,ha én oda beszabadulok...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. február 04. 10:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Sajnos nem járok sokat,DE a Bookline,az Alexandra és a Libri üzleteiben napi rendszerességgel megtalálható vagyok.
(Na jó,azért ennyi szabadidőm nincs
)
Komolyra fordítva a szót,amennyi időt nem töltök el a könyvtárban,azt a könyvesboltok polcai között bepótlom.Ha nem is minden alkalommal vásárolok,de ha belépek,egy órát minimum eltöltök odabenn.Egy alkalommal sikerült az egyik Alexandra üzletben 4 órát elidőznöm....mondanom sem kell,azóta megismernek az eladók
(Na jó,azért ennyi szabadidőm nincs
Komolyra fordítva a szót,amennyi időt nem töltök el a könyvtárban,azt a könyvesboltok polcai között bepótlom.Ha nem is minden alkalommal vásárolok,de ha belépek,egy órát minimum eltöltök odabenn.Egy alkalommal sikerült az egyik Alexandra üzletben 4 órát elidőznöm....mondanom sem kell,azóta megismernek az eladók
2015. február 05. 10:27
Szeretek könyvtárba járni csak mostanában nincs időm bemenni pedig régebben heti szinten mentem.
Imádom a könyveket.
Sally Sparrow
2015. február 07. 11:49
imádok könyvtárba járni, lenyugtat:3 viszont kölcsönözni kevesebbet szoktam mert otthon nincs időm annyit olvasni
2015. február 14. 15:54
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
igen járok és rendszeresen kölcsönzök is, de már többszáz könyvet elolvastam és egyre nehezebb választani, mit vigyek ki legközelebb
valamit vagy 8x elolvastam már, a Csúfok-Szépek-Trilógia, Mielőtt elmegyek, A Burok és a Mennyország várhat örök kedvemceim ^^
2015. április 16. 19:04
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
jártam, most már elvitte a kedvemet, hogy minden egyes kis késésért vagyonokat számítanak fel. meg ha valamit nagyon el akarnék olvasni, itt az internet, ott meg a haverok
Bátor Ventillátor
2015. április 16. 19:20
Megmondom őszintén, én nem járok. Eleve azon a helyen, ahol élek csak egy könyvtár van, és abban sincsenek meg általában azok a könyvek, amik engem érdekelnek. Aztán engem mindig is zavar az, hogy a könyv nem az enyém, vissza kell adjam a könyvtárnak. Én nagyon szeretem megtartani a könyveket, amiket elolvasok, így bármikor elővehetem, újrakezdhetem (én nézegetni is szoktam, általában amiket olvasok szoktak lenni amolyan "kik mik is pontosan", milyen mágiák, erők szerepelnek benne, vagy valami), és idézeteket is szeretek kiírni, úgyhogy nekem a könyvát abszolút csak hátrány lenne. Egyszer vettem csak ki könyvet, még évekkel ezelőtt, és nem vittem vissza, de amennyire keresik, az a könyv sosem fogja már látni viszont azt a helyet.
Bátor Ventillátor
2015. május 22. 16:37
Ha tehetném a könyvtárban élném le az életem.Minden héte megyek legaláb egyszer,és szerencsére a városi könyvtárban elég sok nekem való könyv van,és van egy csomó vörös pöttyös is,ami az életem értelme.És az az illat..igen szóval imádom a könyvtárakat
2015. május 22. 16:43
|
|
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline
|
Idézet (Enchanted @ 2015.05.22. 16:37)
Ha tehetném a könyvtárban élném le az életem.Minden héte megyek legaláb egyszer,és szerencsére a városi könyvtárban elég sok nekem való könyv van,és van egy csomó vörös pöttyös is,ami az életem értelme.És az az illat..igen szóval imádom a könyvtárakat 
én is
2015. május 24. 20:43
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.01.26. 22:05)
Naná!Szinte hetente benézek az én kis "rejtekhelyemre".
Imádok odajárni,mert tényleg érdekes és úgymond nekem való könyvekre bukkanok időről időre.Ráadásul el sem vagyok tiltva a felnőtt részlegtől.Ó,ha én oda beszabadulok... 
Erről mesélj még.
2015. május 24. 20:47
Idézet (sziv55 @ 2015.05.22. 16:43)
én is
hetente kétszer,csak ugy falom a könyveket
Most Lady Gaga életrajzi könyvét olvasom,és a mediátor első részét,ami végre meghoztak a könyvárba
Nekem is a Vörös Pöttyösek a kedveceim,nemrég vittem vissza a Forgive my fins 
Oh,a mediátort én is olvastam,szintén a könyvtárból vettem ki.Jelenleg az Útvesztő van nálam,ami könyvtáros,de kb. már tizet lefoglaltam,amit még mindig nem hoztak vissza
2015. május 24. 21:24
Én szinte csak évente megyek a városi könyvtárba, ahol megszállom a lovas regényeket
, kiveszek vagy ötöt, de a felét sem tudom elolvasni három hét alatt! Am az iskolai könyvtárba is néhanapján megyek, oda azért, ha kell valami mondjuk irodalomra, most az Egri Csillagok van nálam.
2015. június 14. 21:22
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
A könyvtár a második otthonom
2015. június 16. 10:50
Rendszeresen járok könyvtárba. Nagyon szeretem, mert szinte ingyen olvasom azt, amit szeretnék (na jó, az éves tagdíjat leszámítva, ami 200 ft
).
2015. június 16. 15:06
Én járok könyvtárba heti rendszerességgel.Nagyon szeretek olvasni,ezért ez számomra a megfelelő hely!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.