Jársz könyvtárba? Szereted?
2014. május 04. 16:28
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ha tehetném, akkor minden délután bent lennék a könyvtárban, az egyetlen, ami gátol ebben az az, hogy semmire sincs időm, könyvekre vagy könyvtárra meg pláne nincs. Szóval főleg téli/nyári szünetekben szoktam kölcsönözni és olvasgatni.Régen én is az iskolai könyvtárba jártam, még valamikor általánosban (ott minden magyar nyelvű könyvet kiolvastam, amit csak találtam, meg pár szerbet is), meg a nagyim padlásáról szedtem a régi könyveket, csak azt a nagymamim nem igazán szerette, mert hiába voltak zseniális könyvek, ha annyira rossz állapotban voltak, hogy rozsdás kapcsok meg fura vasdarabok(?) lógtak ki belőlük. Szóval igen, szeretek könyvtárba járni.
2014. május 05. 18:53
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Szeretek, bizony.
Viszotn inkáb a városiba járok ,mert a sulis könyvtárba nem túl osk a választék, plusz ott szakirodalmi könyvek vannak inkább.
Ha olyan korszakom van többször is egy hónapba szoktam kölcsönözni. Az a gond ,hogy a városi könyvtár zárva van nyári időszakba. Ezért sajnáltam is, hogy a szünetben csak a sajátjaimat olvashattam vagy x-jére. Szeritnem idén nyáron is lesznek elvonási tüneteim miatta.
Viszotn inkáb a városiba járok ,mert a sulis könyvtárba nem túl osk a választék, plusz ott szakirodalmi könyvek vannak inkább.
Ha olyan korszakom van többször is egy hónapba szoktam kölcsönözni. Az a gond ,hogy a városi könyvtár zárva van nyári időszakba. Ezért sajnáltam is, hogy a szünetben csak a sajátjaimat olvashattam vagy x-jére. Szeritnem idén nyáron is lesznek elvonási tüneteim miatta.
2014. május 05. 19:04
Huh, hát ebben az évben sokszor volt olyan hogy hetente kétszer-háromszor is meglátogattam. Eleinte csak a barátnőm járt, de ő inkább az ingyen-internet és wifi miatt, én azért néha szoktam a könyveket is nézni. Általában hárman szoktunk lenni, én általában hosszabb, komolyabb, tizenkettő, tizenhat karikával ellátottakat szoktam kivenni (mondjuk még egyik sem túlzottan nekem lenne való, bár én sosem értem mit jelent rajta a korhatár), de a barátnőmnek én tuszkoltam a kezébe a Pál utcai fiúkat - mondjuk úgy sem olvasta el -, bár az utóbbi időben elég sok regényt kivett. Aztán még a közelben is lakik egy osztálytársunk, aki a képregények híve. Mostanában nem nagyon voltam, bár lehet hogy pénteket/szerdán ismét megyek. A harátidőket nem bírom. Sosem viszem vissza időre, de szerencsére a könyvátáros nem haragszik meg.
2014. június 21. 12:31
Rendszeresen járok könyvtárba.
Nagyon szeretek ott lenni ^^
2014. június 29. 18:05
Idézet (Mille @ 2014.06.26. 15:14)
Néha járok, de én inkább könyvesbolt párti vagyok 
Nagyon sokszor imádok könyvtárba menni a barátnőmmel
2014. június 30. 21:04
Nos ritkábban, de szeretek olvasni, csak nehéz megtalálni a megfelelőt..
2014. június 30. 21:07
Csak ritkán olvasok, s nem is nagyon szeretek, így hát nem.
2014. december 20. 17:27
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
igen járok könyvtárba!!! és nagyon szeretek oda járni! akárhova ahol vannak könyvek
2014. december 23. 11:18
Régebben gyakrabban jártam, de most már olyan ott a közösség, hogy én érzem magam rossznak, ha oda belépek. Úgy néznek, hogy 'mit keres ez itt?'. Persze ők minden délután elmehetnek oda, de nekem az időmből nem futja.
2014. december 23. 11:20
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
igen jarok csak ami konyvtar van nalunk...inkabb hagyjuk. nagyon szegeny tenyleg nagyon szegeny kinalat ugyhogy ha barmi olyasmit akarok olvasni amierdekel azt vagy PDF vagy kolcsonkerem ismerostol ha megvan neki
2014. december 23. 11:30
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Whoa, még most bukkantam rá erre a topikra. Nagy tapasztalatom van a könyvtárt illetőleg, már jó tíz éve járunk anyáékkal, ők olvastak fel nekem, aztán amióta tudok olvasni, azóta havonta biztosan elmegyek én is. Imádok olvasni, a könyvtár az egyik kedvenc helyem a világon, legyen bármennyire is szegényes. Igazából szinte mindent elolvasok, romantikus regényt, történelmit, thrillert, verses könyvet, minden jöhet.
Nem is tudom, mi lenne velem könyvek nélkül. Igazából azt is el kell, hogy mondjam, könyvtárba járni jobban szeretek, mint könyvesboltba, ha könyvesbolt, akkor viszont csak és kizárólag a Libri, nekem az a favoritom, viszont lassan biztosan el fogok menni oda is, mert van kuponom Libribe, Alexandrába, úgyhogy kő kövön nem marad. Viszont amivel szembesülök, az, hogy a könyvesbolt, a könyvtárt is kong az ürességtől, felér egy tőrdöféssel. De komolyan, már szinte alig olvasnak az emberek, én meg, aki valósággal megszállott vagyok, mindig megkapom, de hülye vagy, hogy ilyen sokat olvasol. Ez a mai világ, és egyre rosszabb lesz, főleg az e-book térhódítása miatt, amit én egyáltalán nem szeretek, egy pozitívumot tudok mondani a részére: nem kell miatta fákat kivágni, talán ez az egy.
Elnézést, nem akartam regényt írni, de kikívánkozott.
Elnézést, nem akartam regényt írni, de kikívánkozott.
2014. december 28. 14:36
Szoktam járni, havonta minimum egyszer biztos, hogy elmegyek. Az utóbbi időben egyre többet mentem, mert nagyon megváltozott a könyvtár, a nagyon lett a 'kínálás', úgy értem több könyvet hoztak. Igazából mindent elolvasok. Unokatestvéremmel a suli vége fele, nyár elején, pontosabban még május végén sokat szoktunk járni, nézegetjük a könyveket (ő a magazinokat). Nagyon szeretek oda járni
2014. december 28. 15:49
Régebben nem voltam nagy olvasó, mostanában meg jobban favorizálom az eredeti angol regényeket, ezért nem nagyon járok, mivel ilyeneket csak letölteni tudok, kölcsönözni nem. De a hangulatát viszont imádom.
2015. január 11. 08:27
Néha-néha eljárok a suli könyvtárába mivel hogy az osztályfőnökünk a könyvtáros és van hogy pár dolgot ott intézünk el, de olvasni sajnos nem.
Emlékszek első meg második osztályba mennyire szerettünk oda járni de mostmár az időnk is kevesebb.
Sajnos a könyvtári közösség is rosszabb lett mivel lettek számítógépek beszerelve ( 2 éve) és pl. az én osztálytársaim is csak gépezni járnak. (nem mintha az összes többi szabadidejükben nem azt csinálnák
)
Emlékszek első meg második osztályba mennyire szerettünk oda járni de mostmár az időnk is kevesebb.
Sajnos a könyvtári közösség is rosszabb lett mivel lettek számítógépek beszerelve ( 2 éve) és pl. az én osztálytársaim is csak gépezni járnak. (nem mintha az összes többi szabadidejükben nem azt csinálnák
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: