Ha már színész, énekeljen is — és fordítva
2010. augusztus 09. 17:15
|
Emekeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 131612 offline
|
Lehet h most mindenki megfog utálni a véleményem miatt de azért elmondom....:Mileynak gyönyörű a hangja és szuper énekesnő/színésznő...Selena és Demi is sztem csak azért kezdtek el zenélni mert utánozni akarják Mileyt, egyiknek se jó a hangja lehet hallani h teljesen más hangjuk van mint a klipekbe nekem ez a véleményem de azért szeretem mind3 (L)
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 09. 17:20
Szerintem a felsoroltak közül mindegyik remek színész és éneked.
2010. augusztus 09. 18:16
HoneyDoll-al értek egyet. szerintem van, aki pocsék színész a felsoroltak közül, mégis egy számomra érthetetlen okból csinálják...
2010. augusztus 09. 18:32
Szerintem ez nem hírszerű,inkább csak tény,hogy sok ilyen "sztár"van,aki énekel is,színészkedik is,de régen is volt már pár ilyen,én erre csak azt tudom írni,hogy aki valamelyikben nem olyan tehetséges,azt hanyagolja,a másikra fókuszáljon,és úgy lehet jobban jár.Sztem Demi Lovato mindegyikben jó,ahogy Ashley is,Miley csak az éneklésben,Selena csak a színészetben,Vanessa és a Jonas sztem semmiben xD
2010. augusztus 09. 18:33
|
|
Cuki babaNever say never |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 1873 Csatolások: 2 Azonosító: 129122 offline
|
nos lehet nem kellene mindenkinek 2,3 dolgot csinálnia,de manapság ez már így megy,van aki több szakmába NAGYOT TUD ALKOTNI EGYSZERRE,de ez már azért ritkábbb
2010. augusztus 09. 19:29
Ömm..miért nagy cucc,hogy mindkettők egyszerre?:0 Ha az egyikkel nem futnak be jól,akkor jöhet a másik.Am Demi forever:D
2010. augusztus 09. 20:49
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
regina94: Hát ha ért mind2höz, akk csinálja, de ha csak az egyik megy, akk nem kéne erőltetni a másikat.
Igatzad van de sokan tők szar hanggal énekelnek amúhy én is gondolkodtam már ezen mindenki énekel is a színészkedés mellett
Igatzad van de sokan tők szar hanggal énekelnek amúhy én is gondolkodtam már ezen mindenki énekel is a színészkedés mellett
2010. augusztus 09. 21:18
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
az biztos ha megézünk egy 50 év körüli embert például madonnát ő is csak énekesnő
2010. augusztus 09. 21:28
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
hát persze mert ha valaki nem tud énekelni akkor elöbb befut szinészként aztán ha már híres lesz könnyebben megy az album eladás. és forditva. az meg részletkérdés ha a filmbe énekelnek. Miley tehetséges énekes szinésznek nem annyira de ugyis megnézik a filmjét ha nem jó szinész. a kedvenc filmemben ő játszik de nem valami jól, mégis valószínű hogy nem lenne a kedvencem ha nem játszana benne. Selena inkább szinész de a hangja sem a legrosszabb, Demi szintén...
2010. augusztus 09. 21:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
erről a mekkmester jut eszembe, ő is azt hitte, hogy mindenhez ért
szerepeljünk filmben, énekeljünk, adjunk ki lemezt, kevertessünk parfümöt amire ráírják a nevünket, legyen saját divatmárkánk, lehetőleg olyan holmikkal ami megfizethetetlen és ha lenne rá pénzed akkor sem vennéd fel max egy jelmezbálban.
Mindezt egy íróval vessük lapra és adjuk ki saját könyvünket arról, hogy milyen nehéz az élet.
szerepeljünk filmben, énekeljünk, adjunk ki lemezt, kevertessünk parfümöt amire ráírják a nevünket, legyen saját divatmárkánk, lehetőleg olyan holmikkal ami megfizethetetlen és ha lenne rá pénzed akkor sem vennéd fel max egy jelmezbálban.
Mindezt egy íróval vessük lapra és adjuk ki saját könyvünket arról, hogy milyen nehéz az élet.
2010. augusztus 09. 21:55
Latin-Amerikában ez természetes, hogy aki énekes, az általában színész is; fordítva nem mindig igaz, de a fiatalabbaknál általában szintén így van.
Meg eleve, aki végzett színész, az valamilyen szinten mindig tanul énekeli is, tehát elvileg mindegyik színész tud énekelni. Sokszor énekesből lesz színész (lásd pl. Thalía) vagy színészből énekes (lásd pl. Ricky Martin).
Meg eleve, aki végzett színész, az valamilyen szinten mindig tanul énekeli is, tehát elvileg mindegyik színész tud énekelni. Sokszor énekesből lesz színész (lásd pl. Thalía) vagy színészből énekes (lásd pl. Ricky Martin).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.