A mai tinisztárok nagy része nem csak egy dolog miatt híres, mint régebben — legtöbbjük a színészet mellett énekel is, vagy fordítva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ha már színész, énekeljen is — és fordítva
2010. augusztus 09. 15:06
Szerintem semmibaj nincs vele hogy mindkettőhöz értenek!
2010. augusztus 09. 15:07
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Inkább az egyikben lennének jók, ne mindkettőben csapnivalók...
9 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Fuller,
RainbowBarbie,
amy92,
Dancsy,
bibicsibi,
Grace Benning,
Twilight6,
itsjustme
2010. augusztus 09. 15:07
|
|
manocska17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 130 Csatolások: 7 Azonosító: 122869 offline
|
igy tovább
2010. augusztus 09. 15:08
ezek eggyikhez sem értenek már bocsi
csak felkapták öket azt csá
nem nagy szám
csak felkapták öket azt csá
nem nagy szám
2010. augusztus 09. 15:11
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ugye másnak is feltűnt, hogy ők mind ilyen mai kis Disney-sztárocskák?
Régen azért nem volt ilyen...vagy ha mégis akkor tényleg mindkettőhöz volt tehetsége
Régen azért nem volt ilyen...vagy ha mégis akkor tényleg mindkettőhöz volt tehetsége
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. augusztus 09. 15:12
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát igen,csak az a gond,hogy néha abban akarnak jók lenni,amiben nem annyira tehetségesek pl.
Miley is fel akar(t) hagyni az énekléssel,és színésznő akart lenni,pedig jobb ha csak a száját nyitja ki xD
szegény ashleyt nem ismerik el annyira énekesnek,mint színésznőnek,pedig azt mondta,h minden álma,hogy énekelhessen!(mondjuk sztem a számai és a hangja is egyszerüen perfect!)
Vany hangja bámulatos,kár h az első önálló albuma bukott...mondjuk vannak rajta naon szupi számok is!
Selena inkább színésznőnek jó,mondjuk a hangja sem rossz,csak élőben picit fals...:S
viszont Emily Osmentel,Miranda Cosgroveval semmi bajom,sztem mind a kettőben teheségesek(miranda zenéjét imádom♥)
mondjuk a Jonas srácoknak csak a JONAS első pár részében ment nehezen a színészet,de ma már naon profik!
bocsi ha vkit megbántottam,de ez a véleményem
Miley is fel akar(t) hagyni az énekléssel,és színésznő akart lenni,pedig jobb ha csak a száját nyitja ki xD
szegény ashleyt nem ismerik el annyira énekesnek,mint színésznőnek,pedig azt mondta,h minden álma,hogy énekelhessen!(mondjuk sztem a számai és a hangja is egyszerüen perfect!)
Vany hangja bámulatos,kár h az első önálló albuma bukott...mondjuk vannak rajta naon szupi számok is!
Selena inkább színésznőnek jó,mondjuk a hangja sem rossz,csak élőben picit fals...:S
viszont Emily Osmentel,Miranda Cosgroveval semmi bajom,sztem mind a kettőben teheségesek(miranda zenéjét imádom♥)
mondjuk a Jonas srácoknak csak a JONAS első pár részében ment nehezen a színészet,de ma már naon profik!
bocsi ha vkit megbántottam,de ez a véleményem
2010. augusztus 09. 15:14
Ha kihullana az, aki tehetségtelen és csak azért van ott hogy ott legyen, akkor jó lenne ha csak az egyikhez értene. Bőven elég lenne.
2010. augusztus 09. 15:17
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Véleményem szerint Ashley-t mindkettőbe foglalkozásában szeretem, mert ő tehetséges énekesnő és színészként sem utolsó. Így vagyok Selena-val is, de őt inkább mint énekesként szeretem. Demi-t is mindenhogy szeretem, viszont Vanessa szerintem sokkal jobb színésznő mint énekesnő. És Miley számomra inkább énekesnő mint színésznő.
2010. augusztus 09. 15:21
A felsoroltak között van akit nem tartok tehetségesnek valamelyik téren,van akit igen,van akit meg egyiken se.(Nem mondok neveket) Mindenesetre Selena mindkettőben épp olyan jó,ezért szeretem annyira
2010. augusztus 09. 15:27
|
|
Kiwy5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 1 Azonosító: 130370 offline
|
Én nem értek egyet ezzel a kettősséggek, mert így mindenkinek ott van h színésznő, pedig lehet h borzalmasan játszik.
Rádsául már mindenki színsznő meg énekes akar lenni, persze vannak akik tehetségesek, és értenek hozzé, de olyanok is akik csak úgy tehetség nélkül akar az lenni. :|
Rádsául már mindenki színsznő meg énekes akar lenni, persze vannak akik tehetségesek, és értenek hozzé, de olyanok is akik csak úgy tehetség nélkül akar az lenni. :|
2010. augusztus 09. 15:36
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
pff taylor-.- őt de utálom többit szeretem
<3..bár miranda rajongó nem vagyok xD..a véleményem meg annyi h ha megy neki csinálják
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.