Cheryl új szerelme Will.I.Am?
2010. augusztus 09. 14:08
Will többnek néz ki a koránál,de nem annyira.
Ha ez igaz,akkor nekem mindegy,lényeg,hogy boldogok legyenek.
2010. augusztus 09. 17:58
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
remélem boldogok lesznek együtt!
Cheryl már nagyon megérdemel egy normális pasit maga mellé.
2010. augusztus 09. 18:09
|
|
Adam Lambert Rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 165 Csatolások: 1 Azonosító: 130391 offline
|
Will bele van bolondulva, de a tv-ben mondták, hogy Cheryl már össze is költözött az egyik háttértáncosával!
2010. augusztus 09. 21:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
hehe, ilyen kacsa hírrel próbálják leplezni Will homoszexualitását?
lessétek meg bármelyik klipben, rá van írva a csávókámra, hogy meleg - a mozgása, a gesztusai az öltözködése ...
lessétek meg bármelyik klipben, rá van írva a csávókámra, hogy meleg - a mozgása, a gesztusai az öltözködése ...
2010. augusztus 10. 12:42
@_ToTo_ Én minden klipjüket láttam és egyikben sem vettem észre
2010. augusztus 10. 15:50
Hát ha tényleg maga az anyja mondta, akkor elhiszem
Grat nekik ^^
2010. augusztus 10. 19:15
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
:)wow:)
2010. augusztus 11. 19:55
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Na, ezt már két-három hónapja is olvastam itt-ott. Aztán felkerült az étlapra Derek is... nem tudom mi az igazság, de én annak adok alapot, amit pár hete Cheryl egyik barátja nyilatkozott, miszerint X év házasság után szerintem nem fog három hónappal a válókereset beadása után új kapcsolatba kezdeni.
Igen, lehet, hogy tetszik Neki Derek, és bele is tudna szeretni, de nem hiszem, hogy ilyen hamar összejönne vele. Azt meg végképp nem hiszem, hogy Amerikába akarna költözni, hiszen jövőre akarja kiadni a Girls Aloud az új albumát, és pont ennek kapcsán áll a bál, mert Nadine Coyle Amerikában él már pár éve, és nem feltétlenül szeretne részt venni a lánybanda 6. albumában. Cheryl fel is emelte emiatt a hangját, így kizártnak tartom, hogy pont Ő lenne az, aki ezután szintén Amerikába költözik...
Magánéleti téren pedig szerintem Cheryl most éppen azon van, hogy jobban legyen, nem pedig azon, hogy új pasit keressen magának. Mindenesetre szurkolok Neki, hogy végre boldog legyen, de remélem, hogy nem siet el semmit. Go Chezza
Igen, lehet, hogy tetszik Neki Derek, és bele is tudna szeretni, de nem hiszem, hogy ilyen hamar összejönne vele. Azt meg végképp nem hiszem, hogy Amerikába akarna költözni, hiszen jövőre akarja kiadni a Girls Aloud az új albumát, és pont ennek kapcsán áll a bál, mert Nadine Coyle Amerikában él már pár éve, és nem feltétlenül szeretne részt venni a lánybanda 6. albumában. Cheryl fel is emelte emiatt a hangját, így kizártnak tartom, hogy pont Ő lenne az, aki ezután szintén Amerikába költözik...
Magánéleti téren pedig szerintem Cheryl most éppen azon van, hogy jobban legyen, nem pedig azon, hogy új pasit keressen magának. Mindenesetre szurkolok Neki, hogy végre boldog legyen, de remélem, hogy nem siet el semmit. Go Chezza
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: