Lady Gaga megmutatta, hogy bármire képes
2010. augusztus 11. 20:49
szerintem nagyon nagy:D nem mindenki tesz ilyetz. nekem bejön:D ottlettem volna^^
2010. augusztus 16. 09:22
igazából gagát csak azok utálják akiknek nincs saját egyéniségük és ezért irigylik őt!!na tök8!a nagy többség imádja mert olyan amilyen és én is imádom!!
2010. augusztus 23. 10:17
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Őrült ez a GaGa az biztos, de ezért imádom!(Bárcsak ott lehettem volna a az első sorban)
2010. szeptember 02. 20:38
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
sewenteen
oké bocsi! igazad van nem kell ilyeneket írnom...egyébként tényleg nem csillag miatt volt!! engem nem is érdekelnek a csillagok...akkor mindenhova írnék de én csak oda írok ami érdekel!!!
oké bocsi! igazad van nem kell ilyeneket írnom...egyébként tényleg nem csillag miatt volt!! engem nem is érdekelnek a csillagok...akkor mindenhova írnék de én csak oda írok ami érdekel!!!
2010. szeptember 22. 16:43
ezt én is megcsinálnám de én egy lánnyal smaciznék
2010. december 14. 00:49
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hát ebben semmi botrányos nincs.
Akárhányszor végignézem ezt a vidit,szét röhögöm a fejem.
Az lenne botrányos,hogy házi p...no kerülne fel róla vagy ilyesmi. Nem? Habár ha belegondolok,az se nagyon érdekelne,akkor is szeretném,úgy ahogy van.
2011. február 22. 22:07
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
BeZo76:
telyesen egyet értek
telyesen egyet értek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: