Starity

Örülnél vagy Szomorú lennél ha...

79 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. május 20. 19:38 #1541
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Idézet (Gureka10 @ 2020.05.20. 16:59)
Hát ez nekem azért nehéz, mert iszonyatosan érzékeny bőröm van, folyton száraz, hámlik, és a legkisebb reakciótól is piros lesz. Közel 5 évig kerestem azt, amit most használok (Mixa), ettől végre kicsit javult a helyzet, szóval nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolyom, ha változna a krém és emiatt esetleg újat kellene keresnem. 
...ha innentől csak távoktatásban tanulnánk?

Vegyes érzelmeim lennének. Abból a szempontból örülnék, hogy az otthonom kényelmében tanulhatnék és hallgathatnám a tanórákat, de magamat ismerve ez okból ritkán járnék el otthonról. Így úgy oszthatnám be az időmet, ahogy nekem tetszik és a legaktívabb óráimban tudnék dolgozni. Másrészt meg nekem mindig hatalmas motiváció volt hallgatni a tanáraim visszajelzését, kritikáját, most pedig úgy érzem, hogy ezt nem tartják szükségesnek, maximum egy jegyet vagy pontszámot kapunk értékelésként.
Ha mostantól csakis kézzel készített ajándékot adhatnál?
2020. május 20. 21:47 #1542
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.20. 19:38)
Vegyes érzelmeim lennének. Abból a szempontból örülnék, hogy az otthonom kényelmében tanulhatnék és hallgathatnám a tanórákat, de magamat ismerve ez okból ritkán járnék el otthonról. Így úgy oszthatnám be az időmet, ahogy nekem tetszik és a legaktívabb óráimban tudnék dolgozni. Másrészt meg nekem mindig hatalmas motiváció volt hallgatni a tanáraim visszajelzését, kritikáját, most pedig úgy érzem, hogy ezt nem tartják szükségesnek, maximum egy jegyet vagy pontszámot kapunk értékelésként. 
Ha mostantól csakis kézzel készített ajándékot adhatnál?

Nem zavarna, anyukámmal az óvoda miatt rengeteget készítettünk már kézzel készült dolgokat, szerintem simán lenne annyi kreativitásunk, hogy mindenkinek szép, igényes ajándékot tudnánk átadni.
...nem használhatnál sminktermékeket?
2020. május 20. 22:45 #1543
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Gureka10 @ 2020.05.20. 21:47)
Nem zavarna, anyukámmal az óvoda miatt rengeteget készítettünk már kézzel készült dolgokat, szerintem simán lenne annyi kreativitásunk, hogy mindenkinek szép, igényes ajándékot tudnánk átadni.
...nem használhatnál sminktermékeket?

Valószínűleg egy szellemnek néznék ki, olyan sápadt vagyok. Még sminkkel is annak néznek, nemhogy anélkül, szóval nem örülnék.
Ha a szobádat mostantól csakis természetes fénnyel világíthatnád meg?
2020. május 21. 09:27 #1544
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.20. 22:45)
Valószínűleg egy szellemnek néznék ki, olyan sápadt vagyok. Még sminkkel is annak néznek, nemhogy anélkül, szóval nem örülnék. 
Ha a szobádat mostantól csakis természetes fénnyel világíthatnád meg? 

Fehérek a falaim (meg úgy kb. minden a szobámban rohog.gif ) szóval nem zavarna, mert így is elég világos.
...ha elmehetnél egy kedvenc előadód koncertjére, de egyedül?
2020. május 21. 10:18 #1545
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Gureka10 @ 2020.05.21. 09:27)
Fehérek a falaim (meg úgy kb. minden a szobámban) szóval nem zavarna, mert így is elég világos. 
...ha elmehetnél egy kedvenc előadód koncertjére, de egyedül?

Örülnék, engem nem zavar ha egyedül kell mennem koncertre, ugyanúgy tudom élvezni, mintha barátokkal lennénk. Amúgy sem ismerek olyan embert a közeli baráti társaságomban aki hasonló előadókat kedvelne, mint én.
Ha mostantól a családodban csak egy tanult nyelveden kommunikálnátok?
feltételezve, hogy mindenki jól beszéli a nyelvet
2020. május 21. 12:19 #1546
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.21. 10:18)
Örülnék, engem nem zavar ha egyedül kell mennem koncertre, ugyanúgy tudom élvezni, mintha barátokkal lennénk. Amúgy sem ismerek olyan embert a közeli baráti társaságomban aki hasonló előadókat kedvelne, mint én. 
Ha mostantól a családodban csak egy tanult nyelveden kommunikálnátok?
feltételezve, hogy mindenki jól beszéli a nyelvet

Most is egy tanult nyelven beszélünk, magyarul. unsure.gif
De egyébként értem a kérdést, és örülnék neki, mivel egyébként is sokat használom az angolt.
...ha valaki megkérne téged, hogy csinálj róluk egy képet?
2020. május 21. 12:43 #1547
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Státuszold keys won't unlock new doors
Hozzászólás: 4630
Csatolások: 300
Azonosító: 233447
Idézet (Gureka10 @ 2020.05.21. 12:19)
Most is egy tanult nyelven beszélünk, magyarul.  unsure.gif 
De egyébként értem a kérdést, és örülnék neki, mivel egyébként is sokat használom az angolt. 
...ha valaki megkérne téged, hogy csinálj róluk egy képet?

Örülnék neki, többször volt is már erre példa (bár baráti körben) és mindig jó érzés viszont látni azokat a képeket, azt meg még inkább, hogy tetszett nekik az eredmény happy.gif
Ha egy hétig mellőznöd kéne minden közösségi oldalt és appot?
1 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror
2020. május 21. 14:31 #1548
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Pheebs @ 2020.05.21. 12:43)
Örülnék neki, többször volt is már erre példa (bár baráti körben) és mindig jó érzés viszont látni azokat a képeket, azt meg még inkább, hogy tetszett nekik az eredmény
Ha egy hétig mellőznöd kéne minden közösségi oldalt és appot?

Nem lenne különösebb bajom vele. Sajnos a jelenlegi helyzezt miatt ilyenről nem esket szó, de alapvetően nem használok sok közösségi oldalt, szerintem nem lenne számomra olyan nehéz mellőzni a használatukat.
Ha mostantól csakis eredeti nyelven nézhetnél filmeket és sorozatokat?
1 felhasználónak tetszik: Pheebs
2020. május 21. 15:23 #1549
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.21. 14:31)
Nem lenne különösebb bajom vele. Sajnos a jelenlegi helyzezt miatt ilyenről nem esket szó, de alapvetően nem használok sok közösségi oldalt, szerintem nem lenne számomra olyan nehéz mellőzni a használatukat. 
Ha mostantól csakis eredeti nyelven nézhetnél filmeket és sorozatokat?

Szerintem örülnék neki. Ami eredetileg angol nyelvű, mindig szinkron és felirat nélkül nézem, de a koreai sorozatoknál még lenne hova fejlődnöm, de ott ha lenne angol felirat, akkor tökéletesen ellennék. Bár elszoktam a szinkronos sorozatoktól/ filmektől szerintem azért lenne pár magyar hang, aki azért hiányozna. Most így hirtelen példa Jelinek Márk, Ben 10 hangjaként laugh.gif ritka az ilyen, de szerintem ő jobban illik Ben-hez, mint Tara. Kicsit eltértem a kérdéstől laugh.gif
És Te?
2020. május 21. 15:45 #1550
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Pheebs @ 2020.05.21. 15:23)
Szerintem örülnék neki. Ami eredetileg angol nyelvű, mindig szinkron és felirat nélkül nézem, de a koreai sorozatoknál még lenne hova fejlődnöm, de ott ha lenne angol felirat, akkor tökéletesen ellennék. Bár elszoktam a szinkronos sorozatoktól/ filmektől szerintem azért lenne pár magyar hang, aki azért hiányozna. Most így hirtelen példa Jelinek Márk, Ben 10 hangjaként ritka az ilyen, de szerintem ő jobban illik Ben-hez, mint Tara. Kicsit eltértem a kérdéstől 
És Te?

Egyetértek teljesen. Az angol nyelvű sorozatokat és filmeket bármilyen felirat nélkül nézem, csak a esetleges animékhe vagy telejsen más nyelvű sorozatokhoz van szükségem angol feliratra. Esetleg néhány olyan sorozatot lenne fura eredeti nyelven nézni, ahol már megszokhattuk az ikonikus szinkronokat kiskorunkból, pl. nálam a Gilmore Girls az, ami ilyen.
Örülnél neki, ha csinálnának a gyermekkori kedvenc rajzfilmedből egy élőszereplős változatot?
2020. május 21. 16:28 #1551
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.21. 15:45)
Egyetértek teljesen. Az angol nyelvű sorozatokat és filmeket bármilyen felirat nélkül nézem, csak a esetleges animékhe vagy telejsen más nyelvű sorozatokhoz van szükségem angol feliratra. Esetleg néhány olyan sorozatot lenne fura eredeti nyelven nézni, ahol már megszokhattuk az ikonikus szinkronokat kiskorunkból, pl. nálam a Gilmore Girls az, ami ilyen. 
Örülnél neki, ha csinálnának a gyermekkori kedvenc rajzfilmedből egy élőszereplős változatot?

Nem, kifejezetten szomorú és csalódott lennék :c sajnos ilyen volt már velem és a történet jó volt, de valahogy a szereplőkkel nem voltam megelégedve, meg a CGI effektekkel sem. Ez is Ben 10-hez köthető, de esküszöm nézek más sorozatokat is, csak valahogy ez maradt a legkedvesebb nekem blush.gif
Ha egy általad választott csatorna visszatérne a fénykorában népszerű sorozatokhoz és többé nem vetítené a mai sorozatokat/ filmeket?
2020. május 21. 16:36 #1552
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Pheebs @ 2020.05.21. 16:28)
Nem, kifejezetten szomorú és csalódott lennék :c sajnos ilyen volt már velem és a történet jó volt, de valahogy a szereplőkkel nem voltam megelégedve, meg a CGI effektekkel sem. Ez is Ben 10-hez köthető, de esküszöm nézek más sorozatokat is, csak valahogy ez maradt a legkedvesebb nekem 
Ha egy általad választott csatorna visszatérne a fénykorában népszerű sorozatokhoz és többé nem vetítené a mai sorozatokat/ filmeket?

Nem túl gyakran nézek tévét, szóval a csatornák fénykorát sem nagyon tudnám belőni. Talán ha a Disney és a Cartoon Network több régebbi, népszerű sorozatot vetítene, akkor szívesebben kapcsolnék oda nosztalgiázni.
Ha mostantól csakis egyszínű zoknikat hordhatnál?

istenem, mik jutnak az eszembe
2020. május 21. 19:19 #1553
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.21. 16:36)
Nem túl gyakran nézek tévét, szóval a csatornák fénykorát sem nagyon tudnám belőni. Talán ha a Disney és a Cartoon Network több régebbi, népszerű sorozatot vetítene, akkor szívesebben kapcsolnék oda nosztalgiázni. 
Ha mostantól csakis egyszínű zoknikat hordhatnál?

istenem, mik jutnak az eszembe

same, annyira jó lenne viszontlátni a régi sorozatokat ;-;
Szomorú lennék, bár a "hétköznapokban" az egyszínűeket szeretem, a lovas edzéseken a legjobb és talán legkedvesebb zoknim kockás. És imádom, mert nagyon jól is néz ki, meg strapabíró.
Ha lenne mindennapos egyenruha a sulidban?
2020. május 21. 22:47 #1554
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Pheebs @ 2020.05.21. 19:19)
same, annyira jó lenne viszontlátni a régi sorozatokat ;-;
Szomorú lennék, bár a "hétköznapokban" az egyszínűeket szeretem, a lovas edzéseken a legjobb és talán legkedvesebb zoknim kockás. És imádom, mert nagyon jól is néz ki, meg strapabíró. 
Ha lenne mindennapos egyenruha a sulidban?

Hú, nagyon nem örülnék. Imádok ruhákat venni, méghozzá használtan és igazán különleges darabokat találni. Annyi ruhám van, hogy nagyon csalódott lennék, ha nem hordhatnám őket nap mint nap.
Ha holnap minden online órád meg lenne tartva, de egyiken sem lenne számonkérés?
2020. május 21. 23:36 #1555
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.21. 22:47)
Hú, nagyon nem örülnék. Imádok ruhákat venni, méghozzá használtan és igazán különleges darabokat találni. Annyi ruhám van, hogy nagyon csalódott lennék, ha nem hordhatnám őket nap mint nap. 
Ha holnap minden online órád meg lenne tartva, de egyiken sem lenne számonkérés?

Idén érettségiztem (vagy jelen idő, mert még hivatalosan nincs vége, bár én már egy hete letettem mindenről wub3.gif ), úgyhogy nincs holnap semmi. De ha nem lett volna érettségi: hiába nagyon jó nap a péntek, az a reggeli biosz.. mellow.gif csakis emiatt lennék szomorú, még számonkérés nélkül is.
Ha mégis kitalálják, hogy a tanév utolsó két hetére be kellene járni a suliba?
2020. május 22. 01:12 #1556
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Pheebs @ 2020.05.21. 23:36)
Idén érettségiztem (vagy jelen idő, mert még hivatalosan nincs vége, bár én már egy hete letettem mindenről), úgyhogy nincs holnap semmi. De ha nem lett volna érettségi: hiába nagyon jó nap a péntek, az a reggeli biosz..  csakis emiatt lennék szomorú, még számonkérés nélkül is.
Ha mégis kitalálják, hogy a tanév utolsó két hetére be kellene járni a suliba?

Örülnék is, meg nem is. Nagyon nehéz lenne visszaszoknom a szobám zugából az iskolapadba. Ahogy ismerem a tanárainkat, már semmi extra számonkérést nem találnának ki az utolsó hetekre, az évfolyamtársaim meg azért hiányoznak egy icike-picikét.
Ha elmehetnél az egyik kedvenc előadód koncertjére, de pont a legkedvesebb dalodat nem játszanák?
2020. május 22. 13:54 #1557
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.22. 01:12)
Örülnék is, meg nem is. Nagyon nehéz lenne visszaszoknom a szobám zugából az iskolapadba. Ahogy ismerem a tanárainkat, már semmi extra számonkérést nem találnának ki az utolsó hetekre, az évfolyamtársaim meg azért hiányoznak egy icike-picikét. 
Ha elmehetnél az egyik kedvenc előadód koncertjére, de pont a legkedvesebb dalodat nem játszanák?

Nagyon-nagyon örülnék, mert vagy egy 6 éves álmom válna valóra, de picit szomorú lennék, de nem nagyon, mert a kedvenc dalom (összességében meg tőlük is) 8 éves és csak az első turnéjukon játszották csak :c
Ha a hétvégén olyan programokat csinálnátok, amiket szeretsz, de nem te szerveznéd?
2020. május 22. 14:00 #1558
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Pheebs @ 2020.05.22. 13:54)
Nagyon-nagyon örülnék, mert vagy egy 6 éves álmom válna valóra, de picit szomorú lennék, de nem nagyon, mert a kedvenc dalom (összességében meg tőlük is) 8 éves és csak az első turnéjukon játszották csak :c
Ha a hétvégén olyan programokat csinálnátok, amiket szeretsz, de nem te szerveznéd?

i feel you, az én kedvenc dalomat a kedvenc együttesem még SOHA nem játszotta élőben :c
Szervezkedni néha nagyon stresszes tud lenni, szóval örülnék, hogy nincsen gondom rá.
Ha arra jönnél haza egyszer, hogy üres a szekrényed, így teljesen új ruhatárat kéne kialakítanod?

2020. május 22. 18:47 #1559
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.05.22. 14:00)
i feel you, az én kedvenc dalomat a kedvenc együttesem még SOHA nem játszotta élőben :c
Szervezkedni néha nagyon stresszes tud lenni, szóval örülnék, hogy nincsen gondom rá. 
Ha arra jönnél haza egyszer, hogy üres a szekrényed, így teljesen új ruhatárat kéne kialakítanod?

Örülnék is és szomorú is lennék: rám férne egy kis ruhatár frissítés, de eléggé nehezen találok manapság olyan ruhákat, amik tetszenek is. Furák a szabásaik és nekem legalábbis, a java eléggé magamutogatós... Régen sokkal könnyebben ment, vagy változott a kínálat, vagy én.. esetleg mindkettő.
Ha lenne egy új szomszédod?
2020. május 22. 20:17 #1560
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Idézet (Pheebs @ 2020.05.22. 18:47)
Örülnék is és szomorú is lennék: rám férne egy kis ruhatár frissítés, de eléggé nehezen találok manapság olyan ruhákat, amik tetszenek is. Furák a szabásaik és nekem legalábbis, a java eléggé magamutogatós... Régen sokkal könnyebben ment, vagy változott a kínálat, vagy én.. esetleg mindkettő.
Ha lenne egy új szomszédod?

Attól függ. Ha rendes, akkor igen, ha nem, akkor nem örülnék.
...ha egy új országba kellene költöznöd?
79 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!