Egyetértek Candace-el.
Taylor Momsen ismét durva kijelentéseket tett
2010. augusztus 08. 19:50
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Bizony bizony egy senki!! Össze sem lehet hasonlítani Miley-val!! Miley-t minden korosztály szereti, a kicsik Hannah miatt az idősebbek meg már Miley-t kedvelik!! És ki ez a Momsen??? Míg nem regisztráltam az oldalra addig a nevét sem hallottam, most meg ha valaki azt mondja Momsem én azt mondom vibrátor!!!
Ha nem lennének ilyen szánalmas kijelentései akkor a kutya sem törődne vele!! És ilyeneket tényleg csak egy ostoba p*cs* tud csak mondani, hogy megtugott egy papot és, hogy a vibrátor a legjobb barátja. Ez mondjuk lehet, hogy azt jelenti, hogy 17 évesen már egy elhasznált r*b*nc!!! A helyében én elkussolnék!!
2010. augusztus 08. 19:57
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
most oké, hogy használ vibrátort, a kutya se bánja, de miért kell ezt így kiteregetni? Senki sem kíváncsi rá. Justin-nal kapcsolatban meg igaza van, szerencsés, hogy nem ismeri
2010. augusztus 08. 19:58
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
hát igaza van. különbenis ne mondja már azt valaki nekem 12 felett hogy nem maszturbált még ? ez hülyeség.....
1 felhasználónak tetszik:
Emcsi
2010. augusztus 08. 19:59
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
és a vibrátort ne tessék összekeverni semmivel....mért lenne ez miatt ribanc....
2010. augusztus 08. 20:01
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
katiegirl15-tel egyetértek. én imádom Taylort. most az bűn, hogy ő ilyen vadóc? az a baj, hogy egyszerűen csak nem egy tündi-bündi disney-sztár? kit érdekel? ő ilyen vad, pont ezért szeretem. hogy van saját stílusa, amit nem fél megmutatni. és most mi van azzal, hogy "dehát csak 17 éves! nem kéne így viselkednie"...erre csak annyit tudok mondani, hogy vannak, akik sokkal durvábbak Taynél (itt olyanokra is gondolok, akik NEM hírességek, hanem egyszerű, hétköznapi emberek). de az, hogy azok az emberek össze-vissza drogoznak, az senkit nem érdekel. csak hogy Taylor "milyen botrányos" -.- és jöhet a szöveg, hogy dehát neki példát kéne mutatni! szerintem pont azt csinálja! mármint diktálja a divatot és a zenei stílusirányzatot. ráadásul szereti a rajongóit. én nem is kérek ennél többet 
És még annyit az utóirathoz: nem kell félreérteni a Disney-sztáros elméletem. én imádom Mileyt, Demit, Selenát...stb...egyszerűen csak védem az egyik kedvencem. Szerintem okkal kelek a védelmére. És most jöhetnek az utálkozó üzenetek, nem érdekel...én kiállok mellette!
És még annyit az utóirathoz: nem kell félreérteni a Disney-sztáros elméletem. én imádom Mileyt, Demit, Selenát...stb...egyszerűen csak védem az egyik kedvencem. Szerintem okkal kelek a védelmére. És most jöhetnek az utálkozó üzenetek, nem érdekel...én kiállok mellette!
2010. augusztus 08. 20:02
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Azért használ 17 évesen vibrátort, mert már nem kell senkinek!! De kit érdekel, hogy használja!! Ez egy jó nagy szegénységi bizonyítvány!!
2010. augusztus 08. 20:16
|
|
vikcsi44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 132707 offline
|
Igazad van katiegirl15 
Az bizti, hisz akkor nem tartana itt Taylor, és sztem K*rva jó hangja van *.*...
És most mit kell itt izélni, ha maszturbál akk maszturbál ez nem bűn xD
Az bizti, hisz akkor nem tartana itt Taylor, és sztem K*rva jó hangja van *.*...
És most mit kell itt izélni, ha maszturbál akk maszturbál ez nem bűn xD
2010. augusztus 08. 20:47
Hajrá Taylor^^
2010. augusztus 08. 20:54
Idézet (Strawberry03 @ 2010.08.08. 19:50)
Bizony bizony egy senki!! Össze sem lehet hasonlítani Miley-val!! Miley-t minden korosztály szereti, a kicsik Hannah miatt az idősebbek meg már Miley-t kedvelik!! És ki ez a Momsen??? Míg nem regisztráltam az oldalra addig a nevét sem hallottam, most meg ha valaki azt mondja Momsem én azt mondom vibrátor!!!
Ha nem lennének ilyen szánalmas kijelentései akkor a kutya sem törődne vele!! És ilyeneket tényleg csak egy ostoba p*cs* tud csak mondani, hogy megtugott egy papot és, hogy a vibrátor a legjobb barátja. Ez mondjuk lehet, hogy azt jelenti, hogy 17 évesen már egy elhasznált r*b*nc!!! A helyében én elkussolnék!! 
Édesem, kérlek olvasd el a cikket! Taylor viccelt. Azt hiszed, hogy más fiatalok nem viccelnek durvább dolgokkal? Miley-t minden korosztály szereti? Taylor bevallja, hogy mit csinál, Májlika meg úgy csinál, mint egy szende szűz, aki még soha semmi rosszat nem csinált. Esetleg gond, hogy Tay nem ilyen? Mi is szoktunk baromkodni. Te nem? Te is megjátszod magad, akár csak Májli? elhasznált r*banc, mert viccel? Hát, akkor májliról ne is beszéljünk. Ja,és most természetesen lehet jönni anyázni a sok kislánynak, hogy hogy mertem ilyeneket mondani májlira, de teszek rá.Mindenkinek megvan a maga véleménye, és szerintem egész normálisan mondtam el, nem csupa kicsilagozott szavakból álló üzenetet küldtem el, mint Te, kedves Strawberry.
2010. augusztus 08. 20:55
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Egyszerűen imádom, hogy ilyen a csaj!
Semmi baj nincs vele, ami a szívén, az a száján. Szerintem nem csak ő ilyen a szakmába, tudnék én nevet mondani, kik ennyire szabadszájúak.
Nem bunkó, csak őszinte.
Go Taylor!
Nem bunkó, csak őszinte.
Go Taylor!
2010. augusztus 08. 22:27
Na nyugi lesz! Itt Taylorról és a vibrátoráról van szó, ne keverjük ide a Taylor vs. Miley vitát, mert meddő vita! Az egyik tábor nem fogja soha megtéríteni a másikat.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 08. 22:43
|
lermanfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 132824 offline
|
Akkora nagy hulyesegeket hordtok itt ossze, hogy muszaj volt regisztralnom.
Nekem szimpatikus ez a csaj. De a katolikus papos sztori tulsagosan is komoly ahhoz hogy ilyenekkel viccelodjon.
Es ez a Miley-dolog. Rohadtul nem igaz az, hogy minden korosztaly szereti, te nem szoktal emberekkel erintkezni, Strawberry??? A tinedzserek minimum 85%-a ugy idegesiti es utalja Miley Cyrust mint Hajdu Petert.
Anastasia, te se tudsz mindent... Tudtatok, hogy majdnem Taylor lett volna Hannah Montana? O volt az egyik utolso jelolt a 3 kozul, aki Hannah Montana szerepere eselyes volt. Mint tudjuk, nem o kapta meg, de o is lehetett volna Disney-udvoske, es en most felteszem mindenemet arra, hogy akkor ugyanugy vegezte volna mint Miley. Igen, Miley Disney-sztar es csinal butasagokat, de soha nem tagadta. Nem veszitek eszre hogy az egesz Disney-birodalom egy nagy hazugsag? Belekenyszeritik a sztarjaikat az artatlan, szende, legjobb peldakep szerepbe. Kamu. Es az olyanok mint Miley, akik nem olyan szendek hanem vadocabbak es talpraesettebbek, elobb-utobb kiderul roluk valami polgarpukkasztos dolog. Vanessa Hudgens-szal is mi tortent... Pucerk kepek Gabriella Montezrol a High School Musicalbol, uuuh, istenem hat enm ugyanezt csinalta Rihanna? Ugyanannyi idosek, megis Rihannan tultettek magukat az emberek, mert nem Disnes! Taylort elevenen elnyomtak volna a Disney-palotaban. Miley-nak nincs valasztasa, maradnia kell, szerzodes koti, es a rajongoinak sem szabad (nagyobb) csalodast okoznia. De be van skatulyazva, nem lehet onmaga, gyakorlatilag nem kap levegot, ezert nem is csodalom, hogy olyan " kurvasan" viselkedik. Nem ehhez szokott az ember ha Hannah Montanarol van szo...
Amugy az a vicces, hogy Miley is szokott viccelni, csak sokkal lightosabban, de akkor mar mindeki rasszistanak belyegzi... Mit csinalt? Grimaszolt a barataival a kamera elott, erre egy csapat azsiai bepereli a csajt, o meg magyarazkodhat... Jezusom... Humorerzek, en azt mondom, emberek. En, aki verbeli azsiai...
Nekem szimpatikus ez a csaj. De a katolikus papos sztori tulsagosan is komoly ahhoz hogy ilyenekkel viccelodjon.
Es ez a Miley-dolog. Rohadtul nem igaz az, hogy minden korosztaly szereti, te nem szoktal emberekkel erintkezni, Strawberry??? A tinedzserek minimum 85%-a ugy idegesiti es utalja Miley Cyrust mint Hajdu Petert.
Anastasia, te se tudsz mindent... Tudtatok, hogy majdnem Taylor lett volna Hannah Montana? O volt az egyik utolso jelolt a 3 kozul, aki Hannah Montana szerepere eselyes volt. Mint tudjuk, nem o kapta meg, de o is lehetett volna Disney-udvoske, es en most felteszem mindenemet arra, hogy akkor ugyanugy vegezte volna mint Miley. Igen, Miley Disney-sztar es csinal butasagokat, de soha nem tagadta. Nem veszitek eszre hogy az egesz Disney-birodalom egy nagy hazugsag? Belekenyszeritik a sztarjaikat az artatlan, szende, legjobb peldakep szerepbe. Kamu. Es az olyanok mint Miley, akik nem olyan szendek hanem vadocabbak es talpraesettebbek, elobb-utobb kiderul roluk valami polgarpukkasztos dolog. Vanessa Hudgens-szal is mi tortent... Pucerk kepek Gabriella Montezrol a High School Musicalbol, uuuh, istenem hat enm ugyanezt csinalta Rihanna? Ugyanannyi idosek, megis Rihannan tultettek magukat az emberek, mert nem Disnes! Taylort elevenen elnyomtak volna a Disney-palotaban. Miley-nak nincs valasztasa, maradnia kell, szerzodes koti, es a rajongoinak sem szabad (nagyobb) csalodast okoznia. De be van skatulyazva, nem lehet onmaga, gyakorlatilag nem kap levegot, ezert nem is csodalom, hogy olyan " kurvasan" viselkedik. Nem ehhez szokott az ember ha Hannah Montanarol van szo...
Amugy az a vicces, hogy Miley is szokott viccelni, csak sokkal lightosabban, de akkor mar mindeki rasszistanak belyegzi... Mit csinalt? Grimaszolt a barataival a kamera elott, erre egy csapat azsiai bepereli a csajt, o meg magyarazkodhat... Jezusom... Humorerzek, en azt mondom, emberek. En, aki verbeli azsiai...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.