@kitty.14: meg rajta nem is buknak úgy ki mint mileyen de ha miley mondaná biztos mindenki le kurvázná de ha ő mondja akkor el van nézve
EGYETÉRTEK!!! -.-"
Taylor Momsen ismét durva kijelentéseket tett
2010. augusztus 08. 18:09
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
én szerintem teljesen rendeben van h maszturbál..
ha ő ezt szeretné csinálni akk csak had csinálja.. nekem semmi bajom nincs vele..
ha ő ezt szeretné csinálni akk csak had csinálja.. nekem semmi bajom nincs vele..
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2010. augusztus 08. 18:10
Idézet (dóóra @ 2010.08.08. 18:09)
Ekkora egy k*rvát,te jó ég,és még ilyen fiatal,de már így beszél...jesszusom
Szerintem nem krva. Attól még, hogy így beszél.. manapság melyik lány nem beszél így? Sokkal fiatalabban! Ráadásul 12 évesen tudják már, hogy mi a szex és a maszturbálás. Legtöbbjük ki is próbálja. ő csak kimondja azt, ami igaz.
2010. augusztus 08. 18:13
szimpi:D önkifejező, és legalább elmondja hogy mit gondol, akár durván akár nem, igaza van. és bieber viszont tudja ki, hisz van egy kis EGOja..
2010. augusztus 08. 18:22
Idézet (Emcsike @ 2010.08.08. 18:20)
Most őszintén...ki a frász ez a csaj???:S
őszintén? egy őstehetség! modell, színésznő, énekesnő. Sokat letett az asztalra szóval őt biztos, hogy nem felejtjük el egykönnyen!
2010. augusztus 08. 18:24
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Nem tudom mit képzel magáról ez a csaj!! Mire veri magát??? Ez csak egy hülye p*cs*!!! Inkább játszon tovább a vibrátorával és ne olyan embereket fikázzon aki nála híresebb!!! Főleg Mileyt ne!! Van egy kis különbség köztük!!!
2010. augusztus 08. 18:36
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Taylort akkor bírtam amikor a GG első szériájában szerepelt..Mileyt sokkal jobban szeretem,mint őt--> de azért abban igazat kellé adni,hogy ő legalább nem próbál meg Disney -hercegnőnek látszani MCnél..
2010. augusztus 08. 18:41
Nem abban látom a problémát, hogy így beszél, és nem is a korában, azért ma már egy 17 éves az nagyjából felnőtt nő. A probléma csak az, hogy ő egy híresség, és EZÉRT nem kellene így beszélnie a nagy nyilvánosság előtt, hanem mindinkább jó példát kellene mutatnia az ifjúságnak.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. augusztus 08. 18:44
|
|
mézecskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.14. Hozzászólás: 261 Csatolások: 3 Azonosító: 87330 offline
|
nem azzal van a gond, hogy csinálja Taylor..
hanem azzal, hogy 17 évesen ilyen kijelenéseket tesz. mellesleg hozzátenném hogy szerintem nem nő, hanem lány. úgyhogy nincs olyan baromi nagy baj a világgal..
kezd unalmas leni ez a lány. -.-"
hanem azzal, hogy 17 évesen ilyen kijelenéseket tesz. mellesleg hozzátenném hogy szerintem nem nő, hanem lány. úgyhogy nincs olyan baromi nagy baj a világgal..
kezd unalmas leni ez a lány. -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.