A 17 éves énekesnő manapság nem a szerénységéről híres. Nagy lendülettel veti bele magát a polgárpukkasztó műfajba. Legutóbbi interjújában a pedofil papról, a vibrátorral való kapcsolatáról beszélt, emellett Justin Biebert is fikázta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Momsen ismét durva kijelentéseket tett
2010. augusztus 08. 16:34
2010. augusztus 08. 16:37
Pedig én igenis k***ának tartom emiatt. Ez szánalmas. Nem igazán ezzel a kijelentéssel van bajom, mert Gagától az ilyeneket már megszoktam, inkább a KORA a gáz!! Még csak 17!! Jézusom...o.O
2010. augusztus 08. 16:41
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Elkényeztetett kis p.csa.. már bocs..
És még az ilyenek a sztárok? Ezekre fog felnéni a jövő nezedéke? Idióta!
Inkább tenne valami helyeset, minthogy jártatja a száját..
És még az ilyenek a sztárok? Ezekre fog felnéni a jövő nezedéke? Idióta!
Inkább tenne valami helyeset, minthogy jártatja a száját..
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Úgy látom Taylor még mindig nem fogja fel,hogy senkinek nem a botrányos viselkedésével és idióta kijelentéseivel van a fő gondja, mert ha huszonvalahány éves lenne, teregesse ki a szexuális életét, felnőtt, ő dolga... Ugyanezt 16 évesen? Köhöm, enyhén gáz.
|
|
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2010.08.08. 16:39)
Én attól, hogy ilyen kijelentéseket tesz még szeretem a zenéjét. Egyébként meg az ő dolga és úgy tudom szólásszabadság van úgyhogy megteheti 
egyetértek. énis ugyanúgy, töretlenül birom
2010. augusztus 08. 16:45
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Az a helyzet, hogy én is bírom a csajt, a zenéjét. És kit érdekel mit mond? Szerintem azt mond, amit akar. Valakinek ez szimpatikus, valakinek nem
1 felhasználónak tetszik:
PuMiToO
2010. augusztus 08. 16:46
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Egy másik Taylor-os cikknél már leírtam, hogy sajnos olyan világban élünk, ahol egy tizenéves igenis többet tud(hat) a szexről, drogokról és a többiről, mint egy idősebb. Elég elmenni egy a tinik által közkedvelt helyre Mo-on.
Taylor semmivel se viselkedik másképp, azzal a különbséggel, hogy ő tehetséges énekesnő (szerintem). Plusz én biztosra veszem, hogy ő ezt direkt csinálja, ez "passzol" az új rock-os énjéhez.
Én szeretem a zenéjét, szerintem jó színésznő is, a többi nem érdekel.
Taylor semmivel se viselkedik másképp, azzal a különbséggel, hogy ő tehetséges énekesnő (szerintem). Plusz én biztosra veszem, hogy ő ezt direkt csinálja, ez "passzol" az új rock-os énjéhez.
Én szeretem a zenéjét, szerintem jó színésznő is, a többi nem érdekel.
2010. augusztus 08. 16:46
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2010.08.08. 16:39)
Én attól, hogy ilyen kijelentéseket tesz még szeretem a zenéjét. Egyébként meg az ő dolga és úgy tudom szólásszabadság van úgyhogy megteheti 
oké, hogy szólásszabadság van, de attól még egy híres embernek nem kell minden hülyeséget kimondania, amit gondol, mert sajnos ő rá is gondolom nagyon sok fiatal lány felnéz és azt fogják gondolni, hogy ez a menő ,ha ilyeneket mondanak majd, könnyen befolyásolhatóak a tinik és Taylor egyáltalán nem követendő példa
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 08. 16:48
Azt mond amit akar, engem nem zavar
én akkor is szeretem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.