A 17 éves énekesnő manapság nem a szerénységéről híres. Nagy lendülettel veti bele magát a polgárpukkasztó műfajba. Legutóbbi interjújában a pedofil papról, a vibrátorral való kapcsolatáról beszélt, emellett Justin Biebert is fikázta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Momsen ismét durva kijelentéseket tett
2010. augusztus 08. 16:34
2010. augusztus 08. 16:37
Pedig én igenis k***ának tartom emiatt. Ez szánalmas. Nem igazán ezzel a kijelentéssel van bajom, mert Gagától az ilyeneket már megszoktam, inkább a KORA a gáz!! Még csak 17!! Jézusom...o.O
2010. augusztus 08. 16:41
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Elkényeztetett kis p.csa.. már bocs..
És még az ilyenek a sztárok? Ezekre fog felnéni a jövő nezedéke? Idióta!
Inkább tenne valami helyeset, minthogy jártatja a száját..
És még az ilyenek a sztárok? Ezekre fog felnéni a jövő nezedéke? Idióta!
Inkább tenne valami helyeset, minthogy jártatja a száját..
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Úgy látom Taylor még mindig nem fogja fel,hogy senkinek nem a botrányos viselkedésével és idióta kijelentéseivel van a fő gondja, mert ha huszonvalahány éves lenne, teregesse ki a szexuális életét, felnőtt, ő dolga... Ugyanezt 16 évesen? Köhöm, enyhén gáz.
|
|
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2010.08.08. 16:39)
Én attól, hogy ilyen kijelentéseket tesz még szeretem a zenéjét. Egyébként meg az ő dolga és úgy tudom szólásszabadság van úgyhogy megteheti 
egyetértek. énis ugyanúgy, töretlenül birom
2010. augusztus 08. 16:45
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Az a helyzet, hogy én is bírom a csajt, a zenéjét. És kit érdekel mit mond? Szerintem azt mond, amit akar. Valakinek ez szimpatikus, valakinek nem
1 felhasználónak tetszik:
PuMiToO
2010. augusztus 08. 16:46
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Egy másik Taylor-os cikknél már leírtam, hogy sajnos olyan világban élünk, ahol egy tizenéves igenis többet tud(hat) a szexről, drogokról és a többiről, mint egy idősebb. Elég elmenni egy a tinik által közkedvelt helyre Mo-on.
Taylor semmivel se viselkedik másképp, azzal a különbséggel, hogy ő tehetséges énekesnő (szerintem). Plusz én biztosra veszem, hogy ő ezt direkt csinálja, ez "passzol" az új rock-os énjéhez.
Én szeretem a zenéjét, szerintem jó színésznő is, a többi nem érdekel.
Taylor semmivel se viselkedik másképp, azzal a különbséggel, hogy ő tehetséges énekesnő (szerintem). Plusz én biztosra veszem, hogy ő ezt direkt csinálja, ez "passzol" az új rock-os énjéhez.
Én szeretem a zenéjét, szerintem jó színésznő is, a többi nem érdekel.
2010. augusztus 08. 16:46
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2010.08.08. 16:39)
Én attól, hogy ilyen kijelentéseket tesz még szeretem a zenéjét. Egyébként meg az ő dolga és úgy tudom szólásszabadság van úgyhogy megteheti 
oké, hogy szólásszabadság van, de attól még egy híres embernek nem kell minden hülyeséget kimondania, amit gondol, mert sajnos ő rá is gondolom nagyon sok fiatal lány felnéz és azt fogják gondolni, hogy ez a menő ,ha ilyeneket mondanak majd, könnyen befolyásolhatóak a tinik és Taylor egyáltalán nem követendő példa
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 08. 16:48
Azt mond amit akar, engem nem zavar
én akkor is szeretem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.