A legújabb BRAVO magazinban egy újabb interjút találhattunk SP-vel, a csajozással, új klipjével és még sok mással kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
SP: "Nehéz olyan lányt találni, aki tolerál"
2010. augusztus 08. 14:31
2010. augusztus 08. 14:45
Idézet (Mr.Gomez @ 2010.08.08. 14:40)
kis ratyii..XDD
Ez énekes? -.-'
tiszta szégyen hogy magyarországon ilyen kis férgek befutnak.
a sok 10 éves p*csa miatt.
Ez énekes? -.-'
tiszta szégyen hogy magyarországon ilyen kis férgek befutnak.
a sok 10 éves p*csa miatt.
A piacnak most erre van igénye. Még max 3 év, és vége. A kis tinik is felnőnek egyszer, és változni fog az ízlésük.
2010. augusztus 08. 14:45
Én 20 éves kis picsa vagyok, mégis szeretem, szerintem vannak jó számai.
2010. augusztus 08. 14:50
Ha meg SP nem lesz, akkor lesznek más 16 éves fiukák... Szerintem SP legalább tehetséges, van hangja, ő írja a számait, nem tudom mi ezzel a probléma...
Külföldön is ilyen Justin Bieberek uralják a zeneipart, nem csak nálunk van ez. De engem aztán nem érdekel, azt hallgatok, ami tetszik, ami nem tetszik, mint pl Bieberke, azzal meg nem foglalkozok. De aki meg másokat p*csáz, biztos hamar elfárad a sok negatív töltetű érzelemtől, ami kínozza a kis szívét...
Külföldön is ilyen Justin Bieberek uralják a zeneipart, nem csak nálunk van ez. De engem aztán nem érdekel, azt hallgatok, ami tetszik, ami nem tetszik, mint pl Bieberke, azzal meg nem foglalkozok. De aki meg másokat p*csáz, biztos hamar elfárad a sok negatív töltetű érzelemtől, ami kínozza a kis szívét...
2010. augusztus 08. 14:51
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Én is szeretem 1-2 számát...sztem nem kell leírni őt. Abszolút nem vagyok SP-fan még 1 koncertjén sem voltam...de azért még 1-2 száma bejön.
2010. augusztus 08. 15:00
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
szépen be lett másolva
2010. augusztus 08. 15:02
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
nem bírom SP-t, de most, hogy elolvastam a cikket egész szimpatikusnak találom
nem tűnik olyan nagyképűnek, mint azt korábban hittem róla
zeneileg meg az elmegy kategóriába sorolom, van rosszabb is
nem tűnik olyan nagyképűnek, mint azt korábban hittem róla
zeneileg meg az elmegy kategóriába sorolom, van rosszabb is
2010. augusztus 08. 16:25
Na mostantól szeretjük SP-t és nem offolunk, nem szólunk be, nem férgezünk, nem békázunk!
2010. augusztus 08. 16:27
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.08.08. 16:25)
Na mostantól szeretjük SP-t és nem offolunk, nem szólunk be, nem férgezünk, nem békázunk! 
Rendben
2010. augusztus 08. 16:31
Egyszer sikerülni fog tuti. De még ráér fiatal.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: