Starity

Véleménynyilvánítás Szabályai!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 08. 13:45 #1
- törölt felhasználó -    
Kedves Felhasználók!
Ez úton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a vélemények a sztároknál nem azért vannak, hogy leálljatok valakit szidni és pocskondiázni! Úgy gondolom egy rossz véleményt kulturáltan is meg lehet fogalmazni, nem pedig r**nc meg k**va és hasonlók. Az ilyen vélemények automatikusan törlésre kerülnek és én még ki is tiltom az illetőt pár napra. De szerintem a többi moderátor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet értelmesen írni. És ez, hogy "nem ismerem, de biztos jó" nem vélemény, szóval ezek is törlésre kerülnek!
49 felhasználónak tetszik: bajer, nozso13, cocoselly, Bessie, Mia, adorebubble, soma10, RachelWillows, Tamás2.0, inspiredboy, xBlondie, kateblock, El Mexicano, Beba13, .KT., Gabor28, Viktoriiaa, bibicsibi, amira17, DisneyFan, Fuller, Brittany20, Borbély Miranda, Zsüdi, Hailey^^, BunnyGirl, Adrianna, average girl, ventura, audrey, ReBecca, .Fan.ni.^^, Christo, QueenB, Lexy, csicsi20, dóóra, Dancsy, Horgi, prézli, CandUs, BritneyVivi, Sourire, dave095, kriszti145, Black Hearth2, Luckie, Patyó12, Sofi Chan
2010. augusztus 08. 19:28 #2
- törölt felhasználó -    
Támogatom, de 40 olvasással eddig nem hinném, hogy a sikere hamar meglesz...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2010. augusztus 08. 19:48 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (inspiredboy @ 2010.08.08. 19:28)
Támogatom, de 40 olvasással eddig nem hinném, hogy a sikere hamar meglesz...

Lehet, hogy ha ezeket a témákat betennénk a gumiszobába, olvasottabbak lennének. Vagyis inkább az olvasná, akiknek szól.
2 felhasználónak tetszik: Zsüdi, CandUs
2010. augusztus 08. 19:53 #4
- törölt felhasználó -    
Nekem az tetszik, amikor beírják véleményként a 12 évesek, hogy "én nem is hallottam még róla, és azt sem tudom, ki ez, de azért jelölöm kedvencnek, mert még nincs rajongója". _nevet.gif

Szerk.: Amúgy ha nem haragszol meg érte: Véleménynyilvánítás. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: lambertfan01, Viktoriiaa, Strawberry03, CandUs, BritneyVivi, Dancsy, Luckie
2010. augusztus 09. 17:35 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.08. 19:53)

Szerk.: Amúgy ha nem haragszol meg érte: Véleménynyilvánítás. smileeee.gif

Elírtam, előfordul... A 'profik' is hibáznak... wink.gif
5 felhasználónak tetszik: El Mexicano, Zsüdi, CandUs, BritneyVivi, Luckie
2010. augusztus 11. 12:47 #6
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
CanDee thanx a topicért! Jó ötlet, csak bár elolvasnák. Egyébként csatlakozom az első hozzászóláshoz... trágár szavakat tartalmazó vélemények egyértelműen törlendőek és mindenképpen kitiltást vonnak maguk után. wink.gif
2010. augusztus 11. 12:49 #7
lambertfan01
lambertfan01
visszatérő vendég

StátuszBence evlenmeliyiz hem de bu sene...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 348
Csatolások: 587
Azonosító: 129640
Támogatom ezt a topicot, de bár elolvasnák. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2010. augusztus 11. 13:02 #8
- törölt felhasználó -    
Jó kezdeményezésnek tartom ezt a topikot, egyvalami viszont nem fér a fejembe: egyes emberek direkt véleményt írnak nem kedvelt hírességekről is, csakis kizárólag azért, hogy az egyéni "kitűntetések", vagyis jelen esetben a Kritikus rang minél előbb meglegyen, és minél rangosabb státuszba lépjen --> nő a szitkozódások száma, mert ugye mást nem tudunk írni, mert 10-12 évesek vagyunk, és nem tudunk értelmes ember módjára véleményt nyilvánítani, mert az nem menő... Az ilyet hihetetlenül gyűlölöm, és bár nem vagyok a moderátori kar tagja, de ha rajtam múlna a dolog, ezt a kritikai részt én azonnal megszűntetném, mert abszolút nincs értelme így, és 99.9%-ban biztos vagyok benne, hogy a túlnyomó többség csak a rang elérése érdekében ír véleményt, és nem csupán kedvtelésből!

A másik ilyen dolog, aztán befejezem, mert ez már lassan egy kisregény lesz jómodorból, közbe senki se fogja elolvasni azok közül, akiknek kellene, - hogy alap dolog, hogy ha valakit nem szeretek, arról nem írok véleményt, mert úgyis csak viszályt vált ki!
6 felhasználónak tetszik: Zsüdi, Adrianna, AFCgirl, Qiny, CandUs, Luckie
2010. augusztus 11. 13:07 #9
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Idézet (Levente1991 @ 2010.08.11. 13:02)
Jó kezdeményezésnek tartom ezt a topikot, egyvalami viszont nem fér a fejembe: egyes emberek direkt véleményt írnak nem kedvelt hírességekről is, csakis kizárólag azért, hogy az egyéni "kitűntetések", vagyis jelen esetben a Kritikus rang minél előbb meglegyen, és minél rangosabb státuszba lépjen --> nő a szitkozódások száma, mert ugye mást nem tudunk írni, mert 10-12 évesek vagyunk, és nem tudunk értelmes ember módjára véleményt nyilvánítani, mert az nem menő... Az ilyet hihetetlenül gyűlölöm, és bár nem vagyok a moderátori kar tagja, de ha rajtam múlna a dolog, ezt a kritikai részt én azonnal megszűntetném, mert abszolút nincs értelme így, és 99.9%-ban biztos vagyok benne, hogy a túlnyomó többség csak a rang elérése érdekében ír véleményt, és nem csupán kedvtelésből!
A másik ilyen dolog, aztán befejezem, mert ez már lassan egy kisregény lesz jómodorból, közbe senki se fogja elolvasni azok közül, akiknek kellene, - hogy alap dolog, hogy ha valakit nem szeretek, arról nem írok véleményt, mert úgyis csak viszályt vált ki!

Támogatom. Nincs hozzáfűzni valóm. Esetleg annyi, hogy a "Nagydumás" kitüntetés sem egy, a munkával elértek közül. Oké, a titulusban szerepük van, de szóláncozásból és a "De jó" típusú üzenetekből elért kitüntetés nem egy elismert dolog, akárhonnan is nézzük.
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, CandUs, Luckie
2010. augusztus 11. 13:08 #10
Strawberry03
Strawberry03
visszatérő vendég

Státusz♥Twlight-saga 4ever♥ RPattz&KStew♥ Ja és az örök: Team Edward!!♥
Hozzászólás: 358
Csatolások: 4
Azonosító: 132191
Ezek általában Selena, a Momsen lány és Miley (én szeretem) esetében fordulnak elő. Mert már annyira irigykednek a 12 évesek, hogy nem tudják máshogy kifejezni csak trágár szavakka. A legszebb az egészben, hogy valaki ki sem csillagozza. Csak az ocsmány szavakat tudják leírni helyesen, de azt, hogy muszáj azt még mindig ly-nal írják le!!! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: average girl, Levente1991, Remy66, CandUs, Luckie
2010. augusztus 11. 13:09 #11
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Levente1991 @ 2010.08.11. 13:02)

Nyugodtan írj véleményt, hisz ez egy fórum. biggrin.gif Épp ez a lényeg. Meg a képmegosztás (amiről sokan elfelejtkeznek. rohog.gif )
Na de visszatérve a problémára: ha látod, hogy valamelyik adatlapon nem a szabályoknak megfelelően írtak véleményt, akkor írj nyugodtan a moderátorok topikjába, és később törlik a hozzászólást, vagy ha olyan durva, figyelmeztetik a felhasználót (esetleg elküldik nyaralni). wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Strawberry03, CandUs, Luckie
2010. augusztus 11. 13:11 #12
- törölt felhasználó -    
nem rossz ötlet biggrin.gif
2010. augusztus 11. 13:17 #13
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Zsüdi @ 2010.08.11. 13:07)
Támogatom. Nincs hozzáfűzni valóm. Esetleg annyi, hogy a "Nagydumás" kitüntetés sem egy, a munkával elértek közül. Oké, a titulusban szerepük van, de szóláncozásból és a "De jó" típusú üzenetekből elért kitüntetés nem egy elismert dolog, akárhonnan is nézzük.

Az a baj, hogy sportot csinálnak a kitüntetésekből és a szavazásból.
Régen a gumiszobák hozzászólásait nem számolta a fórum. Gondolj bele, ha ez most is így lenne, akkor a képekhez írogatnának annyi ökörséget, hogy a modik nem győznék törölni. Így is van elég gondjuk. Adatlapokkal, rossz helyen megnyitott téma és/vagy feltöltés, cikkek átnézése és jóváhagyása, és még folytathatnám. Azért ők sem reggeltől estig ülnek itt.
Freeze direkt törölte a témanyitás kitüntetést, mert sokan túlzásba estek. Ha annyira akarnak gumiszobázni, magazinozni, hát tegyék. biggrin.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Luckie
2010. augusztus 11. 17:36 #14
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Kis kiegészítés:

Azok a vélemények amik XDXDXDXDXD, XOXOXOXO, smileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gif és hasonlókkal vannak teletömve egy rövid 3 szavas mondat után azok AZONNAL TÖRÖLVE LESZNEK!
16 felhasználónak tetszik: El Mexicano, lambertfan01, amira17, Tamás2.0, RachelWillows, inspiredboy, Mia, Beba13, bibicsibi, cocoselly, csicsi20, dóóra, Dancsy, CandUs, kriszti145, Luckie
2010. augusztus 13. 01:40 #15
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet (Strawberry03 @ 2010.08.11. 13:08)
Ezek általában Selena, a Momsen lány és Miley (én szeretem) esetében fordulnak elő. Mert már annyira irigykednek a 12 évesek, hogy nem tudják máshogy kifejezni csak trágár szavakka. A legszebb az egészben, hogy valaki ki sem csillagozza. Csak az ocsmány szavakat tudják leírni helyesen, de azt, hogy muszáj azt még mindig ly-nal írják le!!! smileeee.gif

Igen én is csomó ilyet láttam...a másik kedvencem pedig amikor (ezt már írtam másik topikban is) nem is tudják, hogy ki az, és oda írják, hogy: "nem ismerem" meg "még nem hallottam énekelni/láttam filmben" és akkor lepontozzák 1-esre mindenből dry.gif
Elég idegesítő, hogy azért a rohadt csillagért ilyeneket csinálnak dry.gif dry.gif
5 felhasználónak tetszik: QueenB, cocoselly, dóóra, CandUs, Luckie
2010. augusztus 19. 10:31 #16
Qiny
Qiny

StátuszMosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád....vagy hülyének néz.
Hozzászólás: 902
Csatolások: 338
Azonosító: 125906
Idézet (dijja @ 2010.08.13. 01:40)
Igen én is csomó ilyet láttam...a másik kedvencem pedig amikor (ezt már írtam másik topikban is) nem is tudják, hogy ki az, és oda írják, hogy: "nem ismerem" meg "még nem hallottam énekelni/láttam filmben" és akkor lepontozzák 1-esre mindenből dry.gif 
Elég idegesítő, hogy azért a rohadt csillagért ilyeneket csinálnak dry.gif  dry.gif

Én is írhatnám, hogy "nem ismerem", hiszen valóban vannak olyan sztárok, akiket még én sem ismerek, de akkor veszem a fáradságot és utána nézek a GOOGLE-ban. Ismeretlenről nem mondunk véleményt és pont. Ez ilyen egyszerű. Illetve az kéne, hogy legyen.
5 felhasználónak tetszik: amira17, QueenB, dóóra, CandUs, Luckie
2010. augusztus 27. 17:23 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.08.08. 13:45)
Kedves Felhasználók!
Ez úton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a vélemények a sztároknál nem azért vannak, hogy leálljatok valakit szidni és pocskondiázni! Úgy gondolom egy rossz véleményt kulturáltan is meg lehet fogalmazni, nem pedig r**nc meg k**va és hasonlók. Az ilyen vélemények automatikusan törlésre kerülnek és én még ki is tiltom az illetőt pár napra. De szerintem a többi moderátor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet értelmesen írni. És ez, hogy "nem ismerem, de biztos jó" nem vélemény, szóval ezek is törlésre kerülnek!

Az aláírásban lehet trágár szót használni? Lefogadom, ha egy másik tagnál meglátnátok, kitiltanátok pár napra dry.gif
2010. augusztus 27. 19:52 #18
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Dancsy @ 2010.08.27. 17:23)
Az aláírásban lehet trágár szót használni? Lefogadom, ha egy másik tagnál meglátnátok, kitiltanátok pár napra dry.gif

Nem! Ha ilyen felhasználót ismersz, azt a moderátorok topikjában jelezd kérlek. wink.gif
2010. augusztus 28. 17:14 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.08.27. 19:52)
Nem! Ha ilyen felhasználót ismersz, azt a moderátorok topikjában jelezd kérlek. wink.gif

A topik indítójáról beszéltem dry.gif
2010. augusztus 28. 23:57 #20
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 17:14)
A topik indítójáról beszéltem dry.gif

Ebben van igazság! Bocs Candee, de én úgy gondolom, hogy ha nem lehet trágárul beszélni, akkor a moderátorok se legyenek kivételek.

Ehhez az egészhez még annyit fűznék, hogy régen(mit régen?! friss zöldfülű koromban! kb 2 hétig) én is a csillagokra meg egyéb dolgokra hajtottam rá, de ezerrel. Tényleg. De azóta benőtt a fejem lágya, és teljesen másképp gondolkodom. Nem attól lesz az ember valaki, hogy nagy kitüntetései vannak meg stb, hanem attól leszel megbecsülve, ha kedves vagy és segítőkész.

Meg az egyik legidegesítőbb, hogy "Szavaztam, szavazz légyszi vissza!" meg társai.

Nah nem írok már többet, végén nyomtatásba lehet adni biggrin.gif A moderátoroknak további sok sikert és kitartást kívánok a munkához!

U.I: Nagyon jók az új fejlesztések biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!