Kedves Felhasználók!
Ez úton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a vélemények a sztároknál nem azért vannak, hogy leálljatok valakit szidni és pocskondiázni! Úgy gondolom egy rossz véleményt kulturáltan is meg lehet fogalmazni, nem pedig r**nc meg k**va és hasonlók. Az ilyen vélemények automatikusan törlésre kerülnek és én még ki is tiltom az illetőt pár napra. De szerintem a többi moderátor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet értelmesen írni. És ez, hogy "nem ismerem, de biztos jó" nem vélemény, szóval ezek is törlésre kerülnek!
Véleménynyilvánítás Szabályai!
2010. augusztus 08. 13:45
49 felhasználónak tetszik:
bajer,
nozso13,
cocoselly,
Bessie,
Mia,
adorebubble,
soma10,
RachelWillows,
Tamás2.0,
inspiredboy,
xBlondie,
kateblock,
El Mexicano,
Beba13,
.KT.,
Gabor28,
Viktoriiaa,
bibicsibi,
amira17,
DisneyFan,
Fuller,
Brittany20,
Borbély Miranda,
Zsüdi,
Hailey^^,
BunnyGirl,
Adrianna,
average girl,
ventura,
audrey,
ReBecca,
.Fan.ni.^^,
Christo,
QueenB,
Lexy,
csicsi20,
dóóra,
Dancsy,
Horgi,
prézli,
CandUs,
BritneyVivi,
Sourire,
dave095,
kriszti145,
Black Hearth2,
Luckie,
Patyó12,
Sofi Chan
2010. augusztus 08. 19:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.08.08. 19:28)
Támogatom, de 40 olvasással eddig nem hinném, hogy a sikere hamar meglesz...
Lehet, hogy ha ezeket a témákat betennénk a gumiszobába, olvasottabbak lennének. Vagyis inkább az olvasná, akiknek szól.
2010. augusztus 08. 19:53
Nekem az tetszik, amikor beírják véleményként a 12 évesek, hogy "én nem is hallottam még róla, és azt sem tudom, ki ez, de azért jelölöm kedvencnek, mert még nincs rajongója".
Szerk.: Amúgy ha nem haragszol meg érte: Véleménynyilvánítás.
7 felhasználónak tetszik:
lambertfan01,
Viktoriiaa,
Strawberry03,
CandUs,
BritneyVivi,
Dancsy,
Luckie
2010. augusztus 09. 17:35
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.08. 19:53)
Elírtam, előfordul... A 'profik' is hibáznak...
2010. augusztus 11. 12:47
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
CanDee thanx a topicért! Jó ötlet, csak bár elolvasnák. Egyébként csatlakozom az első hozzászóláshoz... trágár szavakat tartalmazó vélemények egyértelműen törlendőek és mindenképpen kitiltást vonnak maguk után.
2010. augusztus 11. 12:49
|
lambertfan01visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 348 Csatolások: 587 Azonosító: 129640 offline
|
Támogatom ezt a topicot, de bár elolvasnák.
2010. augusztus 11. 13:02
Jó kezdeményezésnek tartom ezt a topikot, egyvalami viszont nem fér a fejembe: egyes emberek direkt véleményt írnak nem kedvelt hírességekről is, csakis kizárólag azért, hogy az egyéni "kitűntetések", vagyis jelen esetben a Kritikus rang minél előbb meglegyen, és minél rangosabb státuszba lépjen --> nő a szitkozódások száma, mert ugye mást nem tudunk írni, mert 10-12 évesek vagyunk, és nem tudunk értelmes ember módjára véleményt nyilvánítani, mert az nem menő... Az ilyet hihetetlenül gyűlölöm, és bár nem vagyok a moderátori kar tagja, de ha rajtam múlna a dolog, ezt a kritikai részt én azonnal megszűntetném, mert abszolút nincs értelme így, és 99.9%-ban biztos vagyok benne, hogy a túlnyomó többség csak a rang elérése érdekében ír véleményt, és nem csupán kedvtelésből!
A másik ilyen dolog, aztán befejezem, mert ez már lassan egy kisregény lesz jómodorból, közbe senki se fogja elolvasni azok közül, akiknek kellene, - hogy alap dolog, hogy ha valakit nem szeretek, arról nem írok véleményt, mert úgyis csak viszályt vált ki!
A másik ilyen dolog, aztán befejezem, mert ez már lassan egy kisregény lesz jómodorból, közbe senki se fogja elolvasni azok közül, akiknek kellene, - hogy alap dolog, hogy ha valakit nem szeretek, arról nem írok véleményt, mert úgyis csak viszályt vált ki!
2010. augusztus 11. 13:07
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.08.11. 13:02)
Jó kezdeményezésnek tartom ezt a topikot, egyvalami viszont nem fér a fejembe: egyes emberek direkt véleményt írnak nem kedvelt hírességekről is, csakis kizárólag azért, hogy az egyéni "kitűntetések", vagyis jelen esetben a Kritikus rang minél előbb meglegyen, és minél rangosabb státuszba lépjen --> nő a szitkozódások száma, mert ugye mást nem tudunk írni, mert 10-12 évesek vagyunk, és nem tudunk értelmes ember módjára véleményt nyilvánítani, mert az nem menő... Az ilyet hihetetlenül gyűlölöm, és bár nem vagyok a moderátori kar tagja, de ha rajtam múlna a dolog, ezt a kritikai részt én azonnal megszűntetném, mert abszolút nincs értelme így, és 99.9%-ban biztos vagyok benne, hogy a túlnyomó többség csak a rang elérése érdekében ír véleményt, és nem csupán kedvtelésből!
Támogatom. Nincs hozzáfűzni valóm. Esetleg annyi, hogy a "Nagydumás" kitüntetés sem egy, a munkával elértek közül. Oké, a titulusban szerepük van, de szóláncozásból és a "De jó" típusú üzenetekből elért kitüntetés nem egy elismert dolog, akárhonnan is nézzük.
2010. augusztus 11. 13:08
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Ezek általában Selena, a Momsen lány és Miley (én szeretem) esetében fordulnak elő. Mert már annyira irigykednek a 12 évesek, hogy nem tudják máshogy kifejezni csak trágár szavakka. A legszebb az egészben, hogy valaki ki sem csillagozza. Csak az ocsmány szavakat tudják leírni helyesen, de azt, hogy muszáj azt még mindig ly-nal írják le!!!
2010. augusztus 11. 13:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.08.11. 13:02)
Nyugodtan írj véleményt, hisz ez egy fórum.
Na de visszatérve a problémára: ha látod, hogy valamelyik adatlapon nem a szabályoknak megfelelően írtak véleményt, akkor írj nyugodtan a moderátorok topikjába, és később törlik a hozzászólást, vagy ha olyan durva, figyelmeztetik a felhasználót (esetleg elküldik nyaralni).
2010. augusztus 11. 13:17
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Zsüdi @ 2010.08.11. 13:07)
Támogatom. Nincs hozzáfűzni valóm. Esetleg annyi, hogy a "Nagydumás" kitüntetés sem egy, a munkával elértek közül. Oké, a titulusban szerepük van, de szóláncozásból és a "De jó" típusú üzenetekből elért kitüntetés nem egy elismert dolog, akárhonnan is nézzük.
Az a baj, hogy sportot csinálnak a kitüntetésekből és a szavazásból.
Régen a gumiszobák hozzászólásait nem számolta a fórum. Gondolj bele, ha ez most is így lenne, akkor a képekhez írogatnának annyi ökörséget, hogy a modik nem győznék törölni. Így is van elég gondjuk. Adatlapokkal, rossz helyen megnyitott téma és/vagy feltöltés, cikkek átnézése és jóváhagyása, és még folytathatnám. Azért ők sem reggeltől estig ülnek itt.
Freeze direkt törölte a témanyitás kitüntetést, mert sokan túlzásba estek. Ha annyira akarnak gumiszobázni, magazinozni, hát tegyék.
2010. augusztus 11. 17:36
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Kis kiegészítés:
Azok a vélemények amik XDXDXDXDXD, XOXOXOXO,

és hasonlókkal vannak teletömve egy rövid 3 szavas mondat után azok AZONNAL TÖRÖLVE LESZNEK!
Azok a vélemények amik XDXDXDXDXD, XOXOXOXO,
16 felhasználónak tetszik:
El Mexicano,
lambertfan01,
amira17,
Tamás2.0,
RachelWillows,
inspiredboy,
Mia,
Beba13,
bibicsibi,
cocoselly,
csicsi20,
dóóra,
Dancsy,
CandUs,
kriszti145,
Luckie
2010. augusztus 13. 01:40
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet (Strawberry03 @ 2010.08.11. 13:08)
Ezek általában Selena, a Momsen lány és Miley (én szeretem) esetében fordulnak elő. Mert már annyira irigykednek a 12 évesek, hogy nem tudják máshogy kifejezni csak trágár szavakka. A legszebb az egészben, hogy valaki ki sem csillagozza. Csak az ocsmány szavakat tudják leírni helyesen, de azt, hogy muszáj azt még mindig ly-nal írják le!!! 
Igen én is csomó ilyet láttam...a másik kedvencem pedig amikor (ezt már írtam másik topikban is) nem is tudják, hogy ki az, és oda írják, hogy: "nem ismerem" meg "még nem hallottam énekelni/láttam filmben" és akkor lepontozzák 1-esre mindenből
Elég idegesítő, hogy azért a rohadt csillagért ilyeneket csinálnak
2010. augusztus 19. 10:31
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Idézet (dijja @ 2010.08.13. 01:40)
Igen én is csomó ilyet láttam...a másik kedvencem pedig amikor (ezt már írtam másik topikban is) nem is tudják, hogy ki az, és oda írják, hogy: "nem ismerem" meg "még nem hallottam énekelni/láttam filmben" és akkor lepontozzák 1-esre mindenből

Én is írhatnám, hogy "nem ismerem", hiszen valóban vannak olyan sztárok, akiket még én sem ismerek, de akkor veszem a fáradságot és utána nézek a GOOGLE-ban. Ismeretlenről nem mondunk véleményt és pont. Ez ilyen egyszerű. Illetve az kéne, hogy legyen.
2010. augusztus 27. 17:23
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.08.08. 13:45)
Kedves Felhasználók!
Ez úton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a vélemények a sztároknál nem azért vannak, hogy leálljatok valakit szidni és pocskondiázni! Úgy gondolom egy rossz véleményt kulturáltan is meg lehet fogalmazni, nem pedig r**nc meg k**va és hasonlók. Az ilyen vélemények automatikusan törlésre kerülnek és én még ki is tiltom az illetőt pár napra. De szerintem a többi moderátor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet értelmesen írni. És ez, hogy "nem ismerem, de biztos jó" nem vélemény, szóval ezek is törlésre kerülnek!
Az aláírásban lehet trágár szót használni? Lefogadom, ha egy másik tagnál meglátnátok, kitiltanátok pár napra
2010. augusztus 27. 19:52
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.27. 17:23)
Az aláírásban lehet trágár szót használni? Lefogadom, ha egy másik tagnál meglátnátok, kitiltanátok pár napra 
Nem! Ha ilyen felhasználót ismersz, azt a moderátorok topikjában jelezd kérlek.
2010. augusztus 28. 17:14
Idézet (Bessie @ 2010.08.27. 19:52)
Nem! Ha ilyen felhasználót ismersz, azt a moderátorok topikjában jelezd kérlek. 
A topik indítójáról beszéltem
2010. augusztus 28. 23:57
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 17:14)
A topik indítójáról beszéltem 
Ebben van igazság! Bocs Candee, de én úgy gondolom, hogy ha nem lehet trágárul beszélni, akkor a moderátorok se legyenek kivételek.
Ehhez az egészhez még annyit fűznék, hogy régen(mit régen?! friss zöldfülű koromban! kb 2 hétig) én is a csillagokra meg egyéb dolgokra hajtottam rá, de ezerrel. Tényleg. De azóta benőtt a fejem lágya, és teljesen másképp gondolkodom. Nem attól lesz az ember valaki, hogy nagy kitüntetései vannak meg stb, hanem attól leszel megbecsülve, ha kedves vagy és segítőkész.
Meg az egyik legidegesítőbb, hogy "Szavaztam, szavazz légyszi vissza!" meg társai.
Nah nem írok már többet, végén nyomtatásba lehet adni
U.I: Nagyon jók az új fejlesztések
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.