Justin Bieber következő kislemeze a U Smile
2010. augusztus 09. 21:17
cassiecica, teljes mértékben igazad van! Az már más kérdés, hogy eljut-e a kis agyacskájukig (tisztelet a kivételnek!), hogy le kéne állni a fölösleges cikk írással...
2010. augusztus 10. 19:12
|
|
DorissBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 132147 offline
|
én iss imádom!!
2010. augusztus 17. 19:36
Imááádom.
Nekem már akkor is megvolt a telómon,mikor még meg sem jelent hivatalosan.
2010. augusztus 24. 16:10
Idézet (cassiecica @ 2010.08.09. 20:14)
sziasztok
én nem vagyok 1 fan...én nem vagyok oda érte viszont már kezd elegem lenni hogy mikor frissitem az oldalt mindig Bibeber jön ki..és a legtöbben antik irnak..najo ehhez a cikkhez talán nem annyira de ez a legfrisseb ugyhogy ideirom
szoval gondolom ti nagy Bieber fanok már nagyon unjátok ezt a sok ANTI hozzászolást
én azt javaslom nektek ...hogy irjatok kevesebb cikket Bieberről(mert elég sokat irtok mindennap..kivétel mikor szünet van végre)
mert szerintem az ANTIK nem fognak leállni a szekállásal amig abba nem hagyjátok ezt a tömérdek Bieber cikk irást..én ugy gondolom hogy ennek az állando veszekedésnek végetvethettek ha kevesebb cikket irtok(pl. totál fölösleges dolgokat hagyjatok..mivel Bieber is csak 1 ember aki átlagos dolgokat csinál..de ti azt is megirjátok)
na de ha kevesebb cikket irtok akkor az antik is eltünnek(remélhetőleg)
énis kilennék ha állandoan antik irogatnának a kedvenceimhez amugy szoval megértem hogy véditek
ez most az ANTIKNAK
ha egyet értesz velem nyomj a tetszik gombra..csakhogy lássák ha nem irnak 1 tömeg cikket mindennap akkor TI nem fogtok ideirni..és végre béke lesz
én nem vagyok 1 fan...én nem vagyok oda érte viszont már kezd elegem lenni hogy mikor frissitem az oldalt mindig Bibeber jön ki..és a legtöbben antik irnak..najo ehhez a cikkhez talán nem annyira de ez a legfrisseb ugyhogy ideirom
szoval gondolom ti nagy Bieber fanok már nagyon unjátok ezt a sok ANTI hozzászolást
én azt javaslom nektek ...hogy irjatok kevesebb cikket Bieberről(mert elég sokat irtok mindennap..kivétel mikor szünet van végre)
mert szerintem az ANTIK nem fognak leállni a szekállásal amig abba nem hagyjátok ezt a tömérdek Bieber cikk irást..én ugy gondolom hogy ennek az állando veszekedésnek végetvethettek ha kevesebb cikket irtok(pl. totál fölösleges dolgokat hagyjatok..mivel Bieber is csak 1 ember aki átlagos dolgokat csinál..de ti azt is megirjátok)
na de ha kevesebb cikket irtok akkor az antik is eltünnek(remélhetőleg)
énis kilennék ha állandoan antik irogatnának a kedvenceimhez amugy szoval megértem hogy véditek
ez most az ANTIKNAK
ha egyet értesz velem nyomj a tetszik gombra..csakhogy lássák ha nem irnak 1 tömeg cikket mindennap akkor TI nem fogtok ideirni..és végre béke lesz
Amúgy engem nem nagyon izgat hogy mit írnak, nem idegesít.
Mivel az ő véleményük, írjanak amit akarnak.
Az én véleményem nem fog megváltozni akármit írnak róla.
2010. augusztus 24. 17:45
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
én nem csípem őt
2010. augusztus 31. 20:20
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
naon jó ez a szám:)
2013. január 09. 16:34
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Jaj nagyon szeretem annyira jó Imádom
Ahogy Justin Bieber is
2018. augusztus 31. 18:52
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
(L) Bevallom őszintén a U smile nem nagy kedvencem, valahogy nem fogott meg úgy mint a többi száma, de ha már itt tartunk, nekem a Love Me a nagy favoritom
Btw, lehet hogy mát több mint egy éve itt vagyok a Starityn, de még mindig nem tudtam rájönni hogyan kell így mások hozzászólását kiemelni, hogy tudjak rá reagálni.
Btw, lehet hogy mát több mint egy éve itt vagyok a Starityn, de még mindig nem tudtam rájönni hogyan kell így mások hozzászólását kiemelni, hogy tudjak rá reagálni.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: