Starity

Angol sorozatok és filmek

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 12. 15:19 #81
Hesztia
Hesztia
anglomán
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4103
Csatolások: 26677
Azonosító: 19294
Idézet (kateblock @ 2011.01.12. 14:54)
Idézet (Hesztia @ 2011.01.04. 15:04)

Ezt nézd most mit találtam .. itt
Istenem, ha a hülyeség fájna .. mellow.gif

A britek már csináltak egy ilyet, és nagyon érdekes volt. Nem Való világot kell elképzelni, ahol primív félemberek ütik-vágják egymást, hanem egy félig ismeretterjesztő sorozatot, ami informatív is egyben, hiszen korabeli élettérbe helyezik őket, szerepet is játszanak, de mégis magukat adják az emberek. A Viasat History-n adták, de nem emlékszem a címére. blink.gif
Csináltak ilyet amerikai telepes verzióban is.
2011. január 12. 15:24 #82
- törölt felhasználó -    
[quote=Hesztia,2011.01.12. 15:19~1503815]Ezt nézd most mit találtam .. itt
Istenem, ha a hülyeség fájna .. mellow.gif[/quote]

A britek már csináltak egy ilyet, és nagyon érdekes volt. Nem Való világot kell elképzelni, ahol primív félemberek ütik-vágják egymást, hanem egy félig ismeretterjesztő sorozatot, ami informatív is egyben, hiszen korabeli élettérbe helyezik őket, szerepet is játszanak, de mégis magukat adják az emberek. A Viasat History-n adták, de nem emlékszem a címére. blink.gif
Csináltak ilyet amerikai telepes verzióban is.[/quote]

Igen? Ilyet még akkor nem nagyon láthattam. Talán utána kellene nézni ... Szóval szerinted jó ötlet egy ilyen?
2011. január 12. 16:04 #83
Hesztia
Hesztia
anglomán
Hozzászólás: 4103
Csatolások: 26677
Azonosító: 19294
Idézet (kateblock @ 2011.01.12. 15:24)

Igen? Ilyet még akkor nem nagyon láthattam. Talán utána kellene nézni ... Szóval szerinted jó ötlet egy ilyen?

A kideríted a címét, írd meg kérlek, mert teljesen elfelejtettem. sad.gif

Nem tudom megítélni elsőre, mert a reality sok mindent takarhat. Ha ismeretterjesztő célja van, akkor lehet érdekes is. Abban, amit láttam, a szereplőkben volt alázat a téma iránt...de ha csak ökörködnek, azt megtehetik kastély meg kosztüm nélkül is máshol.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. augusztus 04. 19:35 #84
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én most csak érdeklődni jöttem. Aki ismeri a "Doc Martin" című sorozatot, az milyen véleménnyel van róla? rolleyes.gif
2011. augusztus 04. 20:28 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.04. 19:35)
Én most csak érdeklődni jöttem. Aki ismeri a "Doc Martin" című sorozatot, az milyen véleménnyel van róla? rolleyes.gif

Abból csinálták a House-t. Kicsit olyan, mintha remake lenne. Én egyébként azt sem tudtam, hogy a Narnia és a Stardurst is remake blink.gif Nem tudom láttad-e valamelyik filmet esetleg ...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 05. 07:27 #86
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.08.04. 20:28)
Abból csinálták a House-t. Kicsit olyan, mintha remake lenne. Én egyébként azt sem tudtam, hogy a Narnia és a Stardurst is remake  blink.gif Nem tudom láttad-e valamelyik filmet esetleg ...

ohmy.gif Ez lenne a House eredetije?! Nem semmi! Persze sejthettük volna, hogy nem az amcsik találták ki az alapötletet, túl szép is lett volna... mellow.gif
Egyiket sem láttam, de a Narniát ismerem, és igen, az remake, az eredeti egy BBC-s sorozat volt. Plusz maga a Narnia is egy very british story. A Londonban lévő Cutty Sark (ami leégett, de most újítják fel az olimpiára) például Narnia boszorkány 'skót viseletéről' kapta a nevét. biggrin.gif
A Stardust viszont egyáltalán nem ismerős most így, de majd mindjárt megnézem, hátha csak maga a cím nem ismerős... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. augusztus 05. 07:36 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.05. 07:27)
ohmy.gif Ez lenne a House eredetije?! Nem semmi! Persze sejthettük volna, hogy nem az amcsik találták ki az alapötletet, túl szép is lett volna... mellow.gif
Egyiket sem láttam, de a Narniát ismerem, és igen, az remake, az eredeti egy BBC-s sorozat volt. Plusz maga a Narnia is egy very british story. A Londonban lévő Cutty Sark (ami leégett, de most újítják fel az olimpiára) például Narnia boszorkány 'skót viseletéről' kapta a nevét. biggrin.gif
A Stardust viszont egyáltalán nem ismerős most így, de majd mindjárt megnézem, hátha csak maga a cím nem ismerős... unsure.gif

Én sem tudtam, hogy remake, csak egy részbe néztem bele. Nem mellesleg a Doc Martinból csak egy részt láttam, de az nagyon hasonlított. Talán hivatalosan nem remake, de a koncepció nagyon hasonló. biggrin.gif
Tényleg semmi eredetit nem tudnak kitalálni rohog.gif Kíváncsi vagyok miről derül még ki, hogy remake blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 05. 07:39 #88
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.08.05. 07:36)
Én sem tudtam, hogy remake, csak egy részbe néztem bele. Nem mellesleg a Doc Martinból csak egy részt láttam, de az nagyon hasonlított. Talán hivatalosan nem remake, de a koncepció nagyon hasonló.  biggrin.gif 
Tényleg semmi eredetit nem tudnak kitalálni  rohog.gif Kíváncsi vagyok miről derül még ki, hogy remake  blink.gif

Tegnap az egyik barkácsáruházban időztem, és ott találtam meg az első évadot, elolvastam a tartalmát, szimpatikus volt... Aztán gondoltam, rákérdezek, hátha ismeri-e valaki itt. biggrin.gif Csak mert ha tényleg jó, akkor meg kéne majd nézni. Viszont nálunk csak az első 2 évadot adták ki DVD-n azt hiszem, pedig maga a sorozat jó sok évadot megért már... (4-et legalább) w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. augusztus 05. 08:00 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.05. 07:39)
Tegnap az egyik barkácsáruházban időztem, és ott találtam meg az első évadot, elolvastam a tartalmát, szimpatikus volt... Aztán gondoltam, rákérdezek, hátha ismeri-e valaki itt. biggrin.gif Csak mert ha tényleg jó, akkor meg kéne majd nézni. Viszont nálunk csak az első 2 évadot adták ki DVD-n azt hiszem, pedig maga a sorozat jó sok évadot megért már... (4-et legalább) w00t.gif

Nekem nem jött be, öszinte leszek, de szeretném hozzátenni, hogy nekem soha egyetlen kórházas sorozat nem nyerte el a tetszésemet. Talán hülyén hangzik, de már a fehér köpeny látványától is rosszul tudnék lenni, akár filmben, akár élőben, a sok vér, tűk, injekciók, nem, kösz. A Doc Martin persze másabb, mint a House, kicsit mint a Life On Mrs, azt láttad már? Dupla szál, nem kifejezetten a kórházra összontosít. A LOM-ban is dupla szál van, csak ott nem kórház. Az alapsztori nem igazán jött be, mert .. nem tudom, egy morcos Doktor osztja az észt. Én mondjuk csak egy részt láttam, talán később megkedveltem volna de még így is olyan sok mindent nézek, hogy nem lenne rá időm biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, thunderbird
2012. március 17. 21:03 #90
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Valami jó, most futó sorozatot néznék. biggrin.gif Ötletek?
2012. március 17. 21:05 #91
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Bessie @ 2012.03.17. 21:03)

Mad Dogs biggrin.gif
2012. március 17. 21:07 #92
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2012.03.17. 21:05)
Mad Dogs  biggrin.gif

Köszi. Bíztam benned. biggrin.gif Mentem is a Boxba rohog.gif
2012. március 17. 21:09 #93
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.03.17. 21:07)
Köszi. Bíztam benned. biggrin.gif Mentem is a Boxba rohog.gif

Dobozolj. Kalóz öbölben is fent van. Minisorozat, 2 évad 8 rész, ha hosszabb kell, arra is van ötletem biggrin.gif
2012. március 17. 21:18 #94
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2012.03.17. 21:09)
Dobozolj. Kalóz öbölben is fent van. Minisorozat, 2 évad 8 rész, ha hosszabb kell, arra is van ötletem  biggrin.gif

Megtaláltam. biggrin.gif Dráma. Most látom, hogy valamit kihagytál! John Simm biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 17. 21:46 #95
otyg
otyg
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Ugyan csak sebtében futottam át a topikot, de két sorozatot mintha nem láttam volna.

Az egyik a The fades. Misztikus sorozat, eddig 1 évada volt, 6 résszel (számomra ismert szereplője egyedül Natalie Dormer volt, bár ez lehet, hogy csak azért van, mert brit sorozatokat csak ritkán nézek). Érdemes megnézni, bár az első két rész még nem meggyőző, de azután rendesen beindul a történet.

A másik pedig a Luther. A név alapján nem érdemes ítélni, mert nem történelmi sorozat. A főhős John Luther nyomozó életébe tekint bepillantást, aki szokatlan nyomozási módszereiről ismert. A legegyszerűbben úgy írnám le, mint a nyomozós sorozatok House-a. Elég komor a hangulata és az amerikai sorozatoktól eltérően a jelentősebb szereplőket sem kímélik, de ha ez még nem volna elég, akkor még megemlíteném, hogy a Luthert alakító Idris Elbát 2011-ben még csak jelölték a Golden globe-ra (legjobb férfi főszereplő minisorozatban), de 2012-ben meg is nyerte azt. Ami tekintve, hogy csak két évada van nagy szó. De még tudom fokozni (bár ez lehet, hogy nem fog segíteni): Barack és Michelle Obama is rajongója a sorozatnak. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, ophely88
2012. március 17. 23:05 #96
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.03.17. 21:18)
Megtaláltam. biggrin.gif Dráma. Most látom, hogy valamit kihagytál! John Simm biggrin.gif

John és Philip Glenister bár ezek ketten a Life On Mars óta nagyon jóban vannak, itt pedig megint együt dolgoztak, a fanok legnagyobb örömére. Igazi fekete humoros komédia, azokból is talán a legjobb. Kábeles, tehát sok pénz van a sorozatban, a tavalyi és az idei év talán legjobbja thumbsup.gif
2012. március 20. 10:10 #97
- törölt felhasználó -    
Én mostanság a Being Humanre vagyok rákattanva. Annak ellenére, hogy egy vámpír, egy vérfarkas és egy szellem a főszereplő, magyarul unásig ismételt klisék, de valahogy ebben a sorozatban minden ötletesen van megoldva. Sokkal jobb, mint a Vámpírnaplók meg a Twilight együttvéve.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 21. 21:34 #98
SasukeMilo
SasukeMilo
Hozzászólás: 645
Azonosító: 139117
Idézet (Bessie @ 2012.03.17. 21:03)

Na, csak most találtam meg ezt is (meg a pankrás fórumot is), jellemző rám dry.gif
Lényeg, így hirtelen két sorozatot tudnék ajánlani: Sherlock (BBC-s) és Misfits. Ha gondolod, majd írhatok róluk kedvcsinálót (nem néztem vissza mindent, szóval lehet, hogy már említették ezelőtt őket laugh.gif ) biggrin.gif
2012. július 22. 06:15 #99
- törölt felhasználó -    
Nekem ezek jönnek be:

- Csengetett, Mylord?
- Folytassa... filmek
- Mr. Bean
- Benny Hill

Jó tudom, az utolsó kettő nem film, nem is sorozat, de imádom őket. XD
2012. július 22. 19:28 #100
zsazsa
zsazsa
új tag

StátuszAHS-Jessica Lange
Hozzászólás: 66
Csatolások: 122
Azonosító: 156146
Kedvenc angol sorozatom a Férjem védelmében , Vérmes négyes.!! smileeee.gif)
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!