Britney mégsem szerepel a Glee-ben
2010. augusztus 09. 23:20
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Kár
2010. augusztus 11. 11:17
|
Lexieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 133021 offline
|
Peachy
,,a sorozat megmenekült. az odaátban borzalom volt Paris Hilton. ,,
Fugyu azt tancsolom mielott ieneket irsz tanulj meg olvasni NEM PARIS FOG SZEREPLENI HANEM BRITNEY SPEARS!!!!!-hallotad mar ezt a nevedt??? :/
,,a sorozat megmenekült. az odaátban borzalom volt Paris Hilton. ,,
Fugyu azt tancsolom mielott ieneket irsz tanulj meg olvasni NEM PARIS FOG SZEREPLENI HANEM BRITNEY SPEARS!!!!!-hallotad mar ezt a nevedt??? :/
2010. augusztus 11. 14:54
Én meg pont azt olvastam a glee.hu-n, hogy megrősítették, hogy Britney szerepelni fog a Glee-ben. Szóval akkor most, hogy is van ez?
"Mostm�r biztosra lehet tudni, hogy Britney Spears szerepelni fog az � tisztelet�re k�sz�tett r�szben. Ezt maga Ryan Murphy nyilatkozta: "Mostm�r 100%, hogy Britney szerepelni fog a sorozatba, eddig nem volt biztos, de a t�rgyal�sok meghozt�k az eredm�ny�t."
"Mostm�r biztosra lehet tudni, hogy Britney Spears szerepelni fog az � tisztelet�re k�sz�tett r�szben. Ezt maga Ryan Murphy nyilatkozta: "Mostm�r 100%, hogy Britney szerepelni fog a sorozatba, eddig nem volt biztos, de a t�rgyal�sok meghozt�k az eredm�ny�t."
2010. augusztus 11. 15:02
|
|
piszilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.14. Hozzászólás: 24 Csatolások: 27 Azonosító: 41261 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.08.11. 14:54)
Én meg pont azt olvastam a glee.hu-n, hogy megrősítették, hogy Britney szerepelni fog a Glee-ben. Szóval akkor most, hogy is van ez?
Igen, eddig úgy is volt, hogy nem fog szerepelni, sosem erősítették meg a szereplés tárgyát. De ezek után gondolom azért, hogy azok, akik várják Britney-t, ne csalódjanak, ha a tárgyalások mégsem jutnak sikerre.
2010. augusztus 13. 22:25
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
én így is úgy is nézem a glee-t de azért jó lett volna ha benne van, mert szerintem Britnek nagyon jó humora van és ari....szeptember 21
még annyira messze van!
2010. augusztus 13. 22:30
Nahát, minden jó sorozat szeptemberben folytatódik... Micsoda véletlen!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: