Szakértők szerint Lady Gaga veszélyben van
2010. augusztus 08. 01:30
Szerintem GaGa már rég elvesztette az eszét
Persze csak jó értelemben, ami hozzájárult az egész egyedi egyéniségéhez.
De azért remélem nem lesznek komolyabb bajai :S
De azért remélem nem lesznek komolyabb bajai :S
2010. augusztus 08. 02:14
|
|
Teemcheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 28 Azonosító: 131179 offline
|
szerintem ez a cikk hülyeség... már miért válna eggyé a megkreált imázsával???
legalábbis reméljük, hogy nem lesz tudat hasadása...
ahhoz olyan cuccokat kéne szednie!
legalábbis reméljük, hogy nem lesz tudat hasadása...
ahhoz olyan cuccokat kéne szednie!
2010. augusztus 08. 03:00
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Szerintem ez egy hatalmas baromság. Nem bírom Gagát, de tuti nincs ilyen veszélyben. Szimplán nem normális a nő és feltűnési viszketegsége van, de olyan értelemben nem fogja elveszteni az eszét, ahogy a cikk írja...
2010. augusztus 08. 04:12
|
|
brigittalauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 126949 offline
|
hu de durva
2010. augusztus 08. 05:03
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Bár nekem nincs doktori címem, de ezt a Poker Face c. videó klip után én is megállapítottam. A nőnek komoly egyéniség zavara van, és megrögzött feltűnőségi viszketegségben szenved.Zűrös a csaj...ennyi!
Lásd elődjét, Amy Winehouse-t.
2010. augusztus 08. 05:29
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Nekem is egyből az ugrott be mint nozsonak, hogy ez a pszichologus valószínűleg nem találkozott soha Lady Gagával,a saját hibájába esett, ugyan is ő csak azt a karaktert elemezte ki akit Stefani megszemélyesít, de közbe egyáltalán nem tudja, h milyen is valójába! Ahogy senki, vagy is csak nagyon kevesen....ugyan is Lady Gaga nem a magánéletéből akar megélni ahogy sok sztár, sőt el is rejti azt, hogy az ilyen agy kurkászok ne tudják kielemezni őt. Nincs neki semmi baja, csak azt akarja, h így gondolják az emberek....
Nagyon gyerekesnek tarom LaDySmIth komentálását...miszerint "talicska fos a zenéje"
azért mert te nem szereted őt nem kéne ilyeneket állítani róla...nem véletlenűl kapott 13 jelölést
Szerintem neked se esne jól, ha Adam Lambertet elkezdeném szidni....pedig aztán őt is lehet!
Nagyon gyerekesnek tarom LaDySmIth komentálását...miszerint "talicska fos a zenéje"
azért mert te nem szereted őt nem kéne ilyeneket állítani róla...nem véletlenűl kapott 13 jelölést
Szerintem neked se esne jól, ha Adam Lambertet elkezdeném szidni....pedig aztán őt is lehet!
2010. augusztus 08. 09:36
egyszer majd biztos el jön az amikor megismerjük lady gagát...mer ez nem emberi viselkedés amit ő csinál...sztem már ő ish unja h mindig "tökéletesen kell kinéznie" mikor kiteszi a lábát otthonról mert az emberek ezt szokták meg....csak idő kérdése minden
2010. augusztus 08. 09:41
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Hiro @ 2010.08.08. 05:03)
Bár nekem nincs doktori címem, de ezt a Poker Face c. videó klip után én is megállapítottam. A nőnek komoly egyéniség zavara van, és megrögzött feltűnőségi viszketegségben szenved.Zűrös a csaj...ennyi!
Lásd elődjét, Amy Winehouse-t.
Salavtor Dalí, Andy Warhol, Kubrick stb, stb mindegyike olyan személy, akiket a saját koruk minimum őrültnek, személyiségzavarosnak tartott és kinek a neve maradt fenn és vált a zsenivel szinonimává? Hát nem a középszerű pályatársaiké. Lehet szidni Gagát, feltűnési viszketegségnek nevezni, amit csinál, de majd kiderül, hogy Britney utolsósenki Spears neve marad-e fenn, vagy az övé.
2010. augusztus 08. 09:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Amikor megláttam ezt a képet, azt hittem, Kiszel Tünde van rajta...
2010. augusztus 08. 09:59
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Gondoltam már ilyesmire, hogy ez van a háttérben. De hogy ennyire súlyos lenne, arra nem is gondoltam. Azért egy bizonyos ponton sajnálom is.
2010. augusztus 08. 10:02
|
|
WarVampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 132587 offline
|
Szerintem is kezd egy kicsit dili lenni...
De remélem semmi baj nem lesz
2010. augusztus 08. 10:03
Ha már a pszichológus-ok is mondják el kell hinni.
Amúgy én sose bírtam azt a gagá-t.
Amúgy én sose bírtam azt a gagá-t.
2010. augusztus 08. 10:40
|
spfan_1122új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.10. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 130956 offline
|
Szeretem Lady Gagát...de am amit mondtak abban lehet vmi.:S
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: