Szakértők szerint Lady Gaga veszélyben van
2010. augusztus 07. 19:31
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
szerintem amúgy sem normális és nem is szeretem
2010. augusztus 07. 19:33
Abban igazuk van, hogy túlságosan is igényli a figyelmet, de honnan tudják, hogy viselkedik, ha egyedül van? Lehet, hogy most éppen úgy ül a gép előtt, hogy van rajta egy short és egy póló, a haja kifésülve, és nincs rajta smink.
Mi csak azt látjuk, ami a show része, a magánéletét otthon hagyja, nem pedig attól hangos nap mint nap a sajtó. És ez egy jó pont. Ha annyira vágyna a figyelemre, hogy nem tudná nélkülözni, akkor botrányos lenne, mint mondjuk Lindsay Lohan. Neki is van normális élete a szupersztárság mellett, abban pedig a családja és a pasija (ha van) a főszereplők.
Mi csak azt látjuk, ami a show része, a magánéletét otthon hagyja, nem pedig attól hangos nap mint nap a sajtó. És ez egy jó pont. Ha annyira vágyna a figyelemre, hogy nem tudná nélkülözni, akkor botrányos lenne, mint mondjuk Lindsay Lohan. Neki is van normális élete a szupersztárság mellett, abban pedig a családja és a pasija (ha van) a főszereplők.
2010. augusztus 07. 19:38
Lehet, sőt biztos, hogy őrült, de a világ így szereti. Egyáltalán nem játsza meg magát, ezt miből gondoljátok? Ő ilyen, a két lábon járó stílus, és az is marad, még 70 évesen is.
De például most is az újságírók hozták fel újra Gagát, nem az ő hibája, hogy folyton róla szólnak a hírek. Ezáltal csak még híresebb lesz, és ezek teszik azzá.
De például most is az újságírók hozták fel újra Gagát, nem az ő hibája, hogy folyton róla szólnak a hírek. Ezáltal csak még híresebb lesz, és ezek teszik azzá.
1 felhasználónak tetszik:
RainbowBarbie
2010. augusztus 07. 19:43
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.08.07. 19:30)
Honnan is tudja mindenki ezt biztosan? 
Csak rá kell nézni. Most még nagyon fel van kapva, mert kéthavonta kiad egy talicska fossal egyenértékű zeneszámot, ám majd amikor kezd eltűnni, akkor jön (bár szerintem már most is ott tart) a pia, a drog, meg minden ami kell. Ő is el fog tűnni a rivaldafényből, csak várni kell.
2010. augusztus 07. 19:47
ugyan már. GaGa-t eddig egy szigorú (egyházi) iskolába járatták, tehát tiniként nem sokat tombolhatta ki magát. viszont már felnőtt és ő úgy döntött bulizni akara és meghívja a buliba az egész világot. semmi baj azzal h ilyen a stílusa. miután kellően kitombolta magát akkor ő is lenyugszik. és Dancsy-val is egyetértek. honnan tudják mit csinál otthon?! sztem ő egy tök normális csaj aki elég kreatív és most így éli ki magát de ez sem fog örökké tartani. ha szereti a figyelmet, hát szeresse. és nem hiszem h össze fog omlani. és amúgy meg én szeretem gagát ahogy van és ahogy eddig hallottam róla egy teljesen normális csaj (aki szereti a Queen-t) szal én drukkolok neki h minden legyen a legnagyobb rendben az életéval (akárhányat is él
)
Dancsy
2010. augusztus 07. 19:57
|
|
hagi07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 126614 offline
|
Mindig is látszott rajta h valami egyáltalán nem stimmel benne. Az öltözködése,a viselkedése, a klipjei mind kiakasztóak. Engem legfőképpen a Telephone klipje akasztott ki, de teljesen.
Abban valószínűleg igazatok van, hogy ha kikerül a rivaldafényből és nem kapja ezt a rengeteg figyelmet amit most, bizony a pia, drog fogja környékezni.
Abban valószínűleg igazatok van, hogy ha kikerül a rivaldafényből és nem kapja ezt a rengeteg figyelmet amit most, bizony a pia, drog fogja környékezni.
2010. augusztus 07. 20:08
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
már réges régen összeomlott
2010. augusztus 07. 20:20
|
|
armaniprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 131532 offline
|
remélem nincs igazuk!
2010. augusztus 07. 20:28
haggyukmár:D tuti józan:D ehez a stílushoz kell ész is;)
2010. augusztus 07. 20:38
Emberfüggő minden. Van aki kiakad Gagán, nekem pl. szemem sem rebben, nem vagyok prűd.
Gaga pedig tök normálisnak tűnik, ahogy beszél, szereti a rajongóit és egy intelligens nő.
Aki megbotránkozik rajta, az meg nem az ő baja, nem kötelező hallgatni a zenéjét. Nem kell elkönyvelni nem normálisnak, tökre tehetséges és higgyétek el, sokáig itt lesz még, hogy idegesítse azokat, akik nem szeretik!
Gaga pedig tök normálisnak tűnik, ahogy beszél, szereti a rajongóit és egy intelligens nő.
Aki megbotránkozik rajta, az meg nem az ő baja, nem kötelező hallgatni a zenéjét. Nem kell elkönyvelni nem normálisnak, tökre tehetséges és higgyétek el, sokáig itt lesz még, hogy idegesítse azokat, akik nem szeretik!
Dancsy
2010. augusztus 07. 21:00
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
enyit erről "egy moder Madonnává vált" mondtam én, hogy nem Madonna másolja Gagát hanem fordítva, Madonna már sikeres volt mikor Gaga még csak totyogott, nem értem azt sem,hogy mért irja szinte mindenki, hogy Gagát másolja az osszes sztár ez hülyeség(ez főleg neked szól Dancsy)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.