Ki a kedvenc rappered?? (vagy kik )
2018. június 21. 11:24
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Zico, P.O, Park Kyung, Mark Lee, Lee Taeyong
2018. szeptember 03. 16:41
1. Iggy Azalea, Cardi B
- Nicki Minaj
Migos
Qveen Herby
Saweetie
Lil Uzi Vert
Tyga
Drake
Jay Z, Kanye West
Remy Ma
2018. december 15. 14:29
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
az utóbbi évek nagy kedvencei nálam Kendrick Lamar és Travis Scott, ezek mellett hatalmas Brockhampton, G-Eazy és Lil Uzi Vert rajongó vagyok, de imádom Drake, Post Malone, A$ap Rocky és XXXTentacion dalait is. igazából rengeteg rappert hallgatok, sok olyat is, akik itthon nem annyira ismertek.
2018. december 15. 15:57
|
|
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6923 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline
|
az első számú kedvencem az egyértelműen Suga. nemcsak a stílusa tetszik nagyon, hanem a dalszövegeit is imádom. igazából mielőtt megismertem volna Sugát és BTS-t (meg úgy általánosságban véve a kpop-ot) kifejezetten utáltam a rapzenét, legnagyobb részt a szövegek miatt. persze, biztos vannak olyan nyugati rapperek is, akik értékes dalszövegeket írnak, ám én a BTS megismerése előtt a rappet az alpárisággal kötettem össze, és azt hittem, az egész arról szól, hogy a rapperek azzal menőznek, épp mennyi nőt sikerült megb@szniuk, és hogy mennyire nagy arcok. ami nagyon tetszik Sugában, illetve a BTS-ben az az, hogy a dalaiknak van tartalma. írnak a fiatal generáció problémáiról, a szorongásról, depresszióról, önmagunk szeretetéről stb. Sugát még az emeli ki nálam a többi rapper közül, hogy iszonyat jó az előadásmódja; imádom a chill rappjeit, de ha kell, akkor csak úgy pörgeti a nyelvét, és képes felizzítani a szinpadot.
honorable mentions: rm, yeeun (clc), jennie, soyeon, j-hope, g-dragon, lisa.
honorable mentions: rm, yeeun (clc), jennie, soyeon, j-hope, g-dragon, lisa.
1 felhasználónak tetszik:
RoseYara
2019. július 21. 00:00
|
|
beotiger67visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.20. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 272572 offline
|
Tupac Shakur
2019. július 21. 20:50
|
|
bees kneessemper fi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.21. Hozzászólás: 1557 Csatolások: 62 Azonosító: 272577 offline
|
Logic, Nas, G-Eazy, Iggy Azalea, Eminem, Tyler, The Creator, Earl Sweatshirt, Kevin Abstract
2019. augusztus 08. 15:05
|
|
bletaismybaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 272646 offline
|
Machine Gun Kelly
He's a TALENT.
Meg Iggy Azalea, Snow Tha Product, Nicki Minaj, Eminem, NF meg egy csomó
Meg Iggy Azalea, Snow Tha Product, Nicki Minaj, Eminem, NF meg egy csomó
2019. augusztus 14. 11:05
Idézet (Mina minne @ 2019.05.09. 16:51)
Cardi B
Suga

Suga
RM
J-Hope
Lisa
2020. augusztus 04. 22:24
valószínűleg egyedül leszek a véleményemmel, de nekem akkor is park gaeul az egyik kedvenc rapperem!
(na meg szeretném, ha többen megismernék őt, és a bandáját is, ezért is hozom most ezt az összevágást gaeul rap szólóiról!)
(na meg szeretném, ha többen megismernék őt, és a bandáját is, ezért is hozom most ezt az összevágást gaeul rap szólóiról!)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.