Starity

Kigúnyolta Thalíát a Twitteren a tijuanai író

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 07. 15:58 #21
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.07. 15:49)
Csakhogy van, akit éppen az ilyenek érdekelnek. Máskülönben soha nem lenne semmilyen hír bizonyos sztárokról. Megköszönném, ha egyszer értékelnéd is mások munkáját, és nem csak akkor szólnál hozzá mindenhez, ha kötözködni akarsz.

A munkádat értékelem, de ezt hírként egyszerűen nem lehet. Elég egysíkú ez a cikkes rész a fórumon, mindig csak ugyanaz a néhány előadó szerepel. Tália, Bíber, Szelenagomez, Májliszájrusz.

Aminek meg tényleg van mondanivalója, nem csak annyi, hogy "valamire készül" - írta a twitterén, azt gondolom nem hagyjátok jóvá.
2010. augusztus 07. 16:03 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2010.08.07. 15:58)
A munkádat értékelem, de ezt hírként egyszerűen nem lehet. Elég egysíkú ez a cikkes rész a fórumon, mindig csak ugyanaz a néhány előadó szerepel. Tália, Bíber, Szelenagomez, Májliszájrusz.
Aminek meg tényleg van mondanivalója, nem csak annyi, hogy "valamire készül" - írta a twitterén, azt gondolom nem hagyjátok jóvá.

Nem mi tehetünk róla, hogy csak erről a néhány előadóról küldenek be 20 hírt naponta. Mindent jóváhagyunk, ami megüt egy bizonyos színvonalat és hírértéke van, amit cikknek lehet nevezni. Én pedig nem igazán tudok másról írni, mivel nem ismerem a mai sztárokat, máshonnan másolni átfogalmazva pedig semmi értelme. Itt legalább kevésbé ismert sztárokról is lehet írni, akikről más magyar oldalon nem találsz semmit.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. augusztus 07. 16:04 #23
- törölt felhasználó -    
@szavy Nézd, én sem vagyok oda pár sztárért, de soha nem írom (direkt) rosszul a nevüket. Ezzel sok rajongót megbántanék !
2010. augusztus 07. 16:09 #24
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.07. 16:03)
Nem mi tehetünk róla, hogy csak erről a néhány előadóról küldenek be 20 hírt naponta. Mindent jóváhagyunk, ami megüt egy bizonyos színvonalat és hírértéke van, amit cikknek lehet nevezni. Én pedig nem igazán tudok másról írni, mivel nem ismerem a mai sztárokat, máshonnan másolni átfogalmazva pedig semmi értelme. Itt legalább kevésbé ismert sztárokról is lehet írni, akikről más magyar oldalon nem találsz semmit.

Én írtam már cikket, Talmácsi Gáborról, hogy nem támogatja tovább a MOL, és hol van? Sehol! Pedig az hír volt! Nem hagyták jóvá, mert tele volt tőle idézetekkel, amit az ügyről mondott, azt meg átfogalmazni nem lehet, és nyilván másolásnak ítételte aki elutasította. Vagy lehet az volt az oka, hogy Talma nem írta ki a twittérére? Esetleg nincs is neki. blink.gif
2010. augusztus 07. 16:15 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2010.08.07. 16:09)
Én írtam már cikket, Talmácsi Gáborról, hogy nem támogatja tovább a MOL, és hol van? Sehol! Pedig az hír volt! Nem hagyták jóvá, mert tele volt tőle idézetekkel, amit az ügyről mondott, azt meg átfogalmazni nem lehet, és nyilván másolásnak ítételte aki elutasította. Vagy lehet az volt az oka, hogy Talma nem írta ki a twittérére? Esetleg nincs is neki.  blink.gif

Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, akkor még nem foglalkoztam a hírekkel.
2010. augusztus 07. 16:32 #26
- törölt felhasználó -    
Nah,előszőr is viccnek szánta vagy sem,nagyon félrelőtt az tény. Én sem nevettem mikor elolvastam és nem csodálkozom hogy más sem. Tisztelem Thaliát,fantasztikus hangja van és úgy érzem hogy ezt nem érdemli meg.
Megjegyzés: nem akarok beleszólni a vitába de szerintem ezt nem itt kéne
1 felhasználónak tetszik: El Mexicano
2010. augusztus 07. 16:42 #27
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
El Mexicanoban becsülendő, hogy a cikkeit mindig saját maga fordítja, s nem koppint. A fogalmazása élvezetes, változatos és ennek köszönhetően a "kevésbé hír" is hírértéket kap.
Thalíáról szinte sehol nem ír sehol senki, itt legalább a rajongók tényleg képben lehetnek vele kapcsolatban, hála El Mexicanonak, aki angolul és spanyolul is tud, és HITELES dolgokat ír, nem csak légből kapott információkat.
A többi "sztár" aki gyakran szerepel, az a csapból is folyik, a média őket nyomatja, Thalíáról viszont tényleg szinte sehol nem hallani semmit, és aki nem tud spanyolul, az igencsak megvan lőve, függetlenül attól, hogy tud Twitter-üzeneteket olvasni, vagy sem.
Ha a sok unalomig imádott tinisztár elfér itt, akkor szerintem Thalía is. (Aki sokkal többet letett már az asztalra, mint a tizenéves kis lurkók.)

Ami a Talmás cikket illeti, sajnálom, de szerinem nem a szó szerinti idézettel volt a gond, hanem azzal, hogy valószínűleg olyan modihoz került, aki úgy ítélte meg, hogy "nem elég menő", ki sem teszik. sad.gif Az én Torma Emesés cikkem sem jelent meg... Akit igen, egyelőre (!) még sajnos kevesen ismernek, de több tehetség szorult belé, mint sok más önjelölt emberkébe...
Bocsi az offért...
2 felhasználónak tetszik: El Mexicano, audrey
2010. augusztus 07. 17:54 #28
- törölt felhasználó -    
@Sally Sparrow Ott a pont smileeee.gif
2010. augusztus 07. 21:02 #29
- törölt felhasználó -    
Szegyelhetné magát! Hát ha valaki nem tud olvasni, az bizony a jó ízlésű, úriember, akinek semmi más dolga, csak cikizni a sztárokat..
2010. augusztus 08. 16:14 #30
Candace
Candace
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 446
Csatolások: 0
Azonosító: 88732
Maximálisan egyetértek Sally Sparrow-val. Mindenben. smileeee.gif Én is köszönöm az igényes munkádat, El Mexicano!
2010. augusztus 08. 18:25 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candace @ 2010.08.08. 16:14)
Maximálisan egyetértek Sally Sparrow-val. Mindenben. smileeee.gif Én is köszönöm az igényes munkádat, El Mexicano!

Köszi, igyekszem. wink.gif
2010. augusztus 09. 14:34 #32
Mathias
Mathias
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 44
Azonosító: 123216
Gondolom ennyi öröme lehet az életben, gratulálok neki. Szerintem Thali már tudja az ilyen szituációkat kezelni.
2010. augusztus 09. 14:35 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mathias @ 2010.08.09. 14:34)
Gondolom ennyi öröme lehet az életben, gratulálok neki. Szerintem Thali már tudja az ilyen szituációkat kezelni.

Szerintem is tudja kezelni az ilyen helyzeteket.
2010. augusztus 10. 09:49 #34
- törölt felhasználó -    
nem tom mit kellett kigúnyolni tongue.gif
2010. augusztus 10. 11:00 #35
Mexicana
Mexicana
visszatérő vendég
Hozzászólás: 199
Azonosító: 20437
De jó, h így szeretnek vele viccelődni. Nem ő volt az első.... Hát, legyen ez a legnagyobb boldogsága!
2010. augusztus 10. 14:22 #36
thaly
thaly
visszatérő vendég

Státusz
Hozzászólás: 238
Csatolások: 45
Azonosító: 17542
Én is köszönöm El Mexicano munkáját, mert a cikkek, amelyeket ír tényleg nagyon érdekesen vannak megfogalmazva, és olyan stílusban, mely bárhol megállná a helyét! smileeee.gif Köszönjük!!
2010. augusztus 10. 14:26 #37
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Inteligens vagy sem, ebből nem derül ki.
Boros-Bocskor ugyanezt műveli és egy ország hallgatja őket (sajnos) ahogy a saját hülyeségeiken röhögnek - mindemellett egyikőjüket sem tartom buta embernek - azt művelik amire igény van (megint csak sajnos)
2010. augusztus 10. 14:31 #38
- törölt felhasználó -    
mér ne tudna olvasni?...csak írni nem tud _nevet.gif ...neeem nem gondoltam komolyan, am télleg szemétség volt tőle
2010. augusztus 10. 14:38 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pancsikakaoh @ 2010.08.10. 14:31)
mér ne tudna olvasni?...csak írni nem tud _nevet.gif  ...neeem nem gondoltam komolyan, am télleg szemétség volt tőle

Hát amúgy valószínűleg burkoltan az állt a megjegyzés hátterében, hogy köztudottan pocsék Thalía helyesírása (és ő ezt többször el is ismerte nyilvánosan), csak amióta már a tévében hír lett ebből, azóta próbál ügyelni rá, szóval már nem ír olyanokat, hogy pl. "pacion" a pasión helyett, amin mindenki kiakadt annak idején. De ez — sajnos — a latin országokban teljesen természetes.

Idézet (_ToTo_ @ 2010.08.10. 14:26)
Inteligens vagy sem, ebből nem derül ki.
Boros-Bocskor ugyanezt műveli és egy ország hallgatja őket (sajnos) ahogy a saját hülyeségeiken röhögnek - mindemellett egyikőjüket sem tartom buta embernek - azt művelik amire igény van (megint csak sajnos)

Vigyázz, az intelligencia és a műveltség nincs szoros összefüggésben egymással. Az egyik veleszületett, a másik fejleszthető. Lehet valaki nagyon művelt, azaz "nem buta", mellette nulla intelligenciával. smileeee.gif
2010. augusztus 10. 18:03 #40
Cazador
Cazador
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 128312
Tény, hogy Thalía nem tud mindig helyesen írni, na de azért, milyen feltételezés, hogy nem tud olvasni? Vegyük már figyelembe azt is, hogy Thalía (még ha olykor el is tűnik a süllyesztőbe) egy világsztár. Egyszerűen b*nk* volt az író, nem pedig vicces.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 400.