Nem éppen intelligensnek mondható megjegyzést tett az énekesnőre a jogász végzettségű tijuanai író és rádiós műsorvezető. A rajongók természetesen megvédték kedvencüket. Csak tréfának szánta?
A teljes cikkhez kattints ide!
Kigúnyolta Thalíát a Twitteren a tijuanai író
2010. augusztus 07. 11:39
2010. augusztus 07. 11:49
Szánalmas! Ezzel akarja magára felhíni a figyelmet?
2010. augusztus 07. 12:19
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Nagy Tréfa
csak épp senki nem nevet rajta
[/b]
2010. augusztus 07. 12:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Mekkora egy "művelt" ökör ez a pasas... Ez minden, csak nem vicc... Egyébként szerintem is csak egyszerűen féltékeny...
Thalía szeret és szokott is olvasni, és remek ízlése van a könyvek terén! Elég csak Márai Sándort említeni...
Thalía szeret és szokott is olvasni, és remek ízlése van a könyvek terén! Elég csak Márai Sándort említeni...
2010. augusztus 07. 13:11
Szegény Thalía ! Mindig ilyet tesznek vele ! Persze a Paulina Rubioval nem ilyen szemetek ! Biztos, hogy az ilyen sztármocskolók (pl Perez Hilton)csak irigykedésből írnak róluk baromságokat ! Az is tuti, hogyha a rajongók nem támadtak volna Jausínra, akkor nem mondta volna utólag, hogy tréfának szánta ! Az ilyenek annyira kiakasztanak ! -.-
2010. augusztus 07. 15:46
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Teljesen értelmetlen ez az ismert emberek minden twitter üzenetéből csinálok egy hírt dolog, mert ezek egyszerűen nem hírek. Aki érdekelnek, az úgyis nézi őket azon a twitteres hülyeségen. A napi hírek fele a twitteres üzenetekből adódik.
Ugyanúgy ők is piszkálódhatnak egymással, mint ahogy mi is szoktunk a barátokkal, hogy pl. ha valamelyiknek új haja van, beszólunk, hogy na mivan, zárva volt a fodrász? Stb... Szerintem itt sincs szó többről, mint erről. Csak az igazi elvetemült fanatikusoknak erre is felkapják a fejüket, hogy húúúha, ez a szar alak beszólt az én istennőmnek.
1 felhasználónak tetszik:
nozso13
2010. augusztus 07. 15:49
Idézet (szavy @ 2010.08.07. 15:46)
Teljesen értelmetlen ez az ismert emberek minden twitter üzenetéből csinálok egy hírt dolog, mert ezek egyszerűen nem hírek. Aki érdekelnek, az úgyis nézi őket azon a twitteres hülyeségen. A napi hírek fele a twitteres üzenetekből adódik.
Ugyanúgy ők is piszkálódhatnak egymással, mint ahogy mi is szoktunk a barátokkal, hogy pl. ha valamelyiknek új haja van, beszólunk, hogy na mivan, zárva volt a fodrász? Stb... Szerintem itt sincs szó többről, mint erről. Csak az igazi elvetemült fanatikusoknak erre is felkapják a fejüket, hogy húúúha, ez a szar alak beszólt az én istennőmnek.
Csakhogy van, akit éppen az ilyenek érdekelnek. Máskülönben soha nem lenne semmilyen hír bizonyos sztárokról. Megköszönném, ha egyszer értékelnéd is mások munkáját, és nem csak akkor szólnál hozzá mindenhez, ha kötözködni akarsz.
2010. augusztus 07. 15:55
@szavy Szerintem El Mexicano nagyon jó hogy megszerkeztette ezt a hírt! Én imádom Thalíát, de nem tudok spanyolul. El Mexicano lefordította a hírt, és ez nagyon jó, mert végre megértettem valamit. De a népnek a Justin Bieber kell -.- !
@Esszy Szerintem is !
@Esszy Szerintem is !
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.