Justin összejött valakivel a Bahamákon?
2010. augusztus 09. 13:13
|
Mrs.Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 132872 offline
|
Aki nem szereti az minek írogat?
2010. augusztus 09. 16:54
Jajj már ez a hülye bieber gyerek -.- de tudom utálni . szorry fanok de nekem ez az ízlésem és kész
2010. augusztus 09. 19:41
|
|
Justiin.ColeésDylan.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 131840 offline
|
tinkerbell798: Akkor minek írsz ide?? Ha nem szereted ne olvasd el a cikket, és ráadásul ne írj ide!!!
2010. augusztus 09. 20:05
|
|
nonichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.26. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 130034 offline
|
haaa én szívesen lettem volna a helyében sőőt simán!xDjustin keze rajtam és elvándorolhat xD xD deh pozitív hozzá állás megfog történni xD(ha nagyon bízok benne)xD de ezt nem is féltékenységböl mondom de ez a lány nem annyira szép de ha jb-nek ő teccik akk ez van!
ui.: szívesen lesmárolnám justint xD
ui.: szívesen lesmárolnám justint xD
2010. augusztus 09. 21:01
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
nekem szimpi ez a csaj! irigylem meg minden de igaza van! ez van!! így jött össze! Justinnak ez a lány tetszik aki nem csinál utáló fanklubbokat!!! azok a lányok akik ezt tették képzeljék el hogy mire vágynak...arra hogy ők legyenek justin barátnői és őket utálják ki???? ez azért elég szánalom...egy idő után justin megtalálja élete szerelmét és semmit sem tehetnek a fanok hogy övék legyen justin. azzal hogy kiutálják justin csaját csak még jobban megutálja őket justin!!! szerintem amúgy szép ez a lány!
2010. augusztus 10. 16:30
|
Justin i loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 132276 offline
|
Szerintem ha justinnak ez a barátnője és mi kiutáljuk akk justin nem fogja szeretni a rajongóit!!!!!! legalább is én nagyon nagyon a leges legnagyobb rajóngója vagyok justinnank !!!! Nem szoktam követni a twittereen !!!! de sztem sok rajongó követi az azt hiszi hogy akk ő nagyobb rajóngója lessz!!!!!!!! sztem nem!!!!
2010. augusztus 10. 19:04
|
|
DorissBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 132147 offline
|
igazad van,
Justin i love
én sem követem Twitteren,és nem zavar ha valamit máshonnan tudok meg késöbb,mint a twitterről azonnal...ez tiszta hülyeség-.-
én is irigylem a lányt...de nagyon:$
Justin i love
én sem követem Twitteren,és nem zavar ha valamit máshonnan tudok meg késöbb,mint a twitterről azonnal...ez tiszta hülyeség-.-
én is irigylem a lányt...de nagyon:$
2010. augusztus 10. 20:53
Lettem volna a csaj helyében, az biztos...(L)
JUSTIN(L)
JUSTIN(L)
2010. augusztus 11. 03:46
Hát igen egyértelmű!
Csak azt nem tudom minek kell féltékenynek lenni
Csak azt nem tudom minek kell féltékenynek lenni
2010. augusztus 11. 11:44
Azér ez a kijelentés: Csak féltékenyek, hogy én voltam Biebs-szel.” ez azér kicsit nagyképűnek tűnt szerintem
2010. augusztus 11. 19:47
Ja...Szintem is egy kicsit olyan Nagyképű...
De am. Ha tetszik Justinnak, akkor tőlem oké... De lettem bolna a helyében...
De am. Ha tetszik Justinnak, akkor tőlem oké... De lettem bolna a helyében...
2010. augusztus 11. 19:49
OLyan zsír!!!
Justinnal egyforma színű hajunk van (L)(L)(L)
Justinnal egyforma színű hajunk van (L)(L)(L)
2010. augusztus 11. 21:24
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
már nem azért de amit ez a lány irt ide az egy kicsit nagyképünek tünik meg nem olyan szép !!!!!és hogy egyből elkezdték utánozni az meg hát hagyjuk akibe nem ugy szeret bele justin bieber abba nem szeret bele:S(L)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: