Justin összejött valakivel a Bahamákon?
2010. augusztus 07. 13:44
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
erre nem tudok mit hozzáfűzni......:S :|
2010. augusztus 07. 15:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
lényeg h boldog legyen! szerencsész a lány és szerintem szép is(bár ezt nehezemre esik kimondani
)szimpi is szóval teljesen oké. viszont szerintem nem nagyon illenek össze de az ő dolguk
2010. augusztus 07. 15:24
|
|
Alízúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 68 Csatolások: 3 Azonosító: 132337 offline
|
'Biebs' - xD Ilyet sem hallottam még.
Am' én nem igazán bírom Biebs-t, de azért szerintem mindennek van határa. Minek beleszolni a magánéletébe? Úgy utálom az ilyesmit, és az a legszebb az egészben, hogy minden sztárral ezt csinálják.
Am' én nem igazán bírom Biebs-t, de azért szerintem mindennek van határa. Minek beleszolni a magánéletébe? Úgy utálom az ilyesmit, és az a legszebb az egészben, hogy minden sztárral ezt csinálják.
2010. augusztus 07. 16:46
sztem szép csaj bár nem tom elképzelni justinnal de az ő dolguk. kiváncsi vok h ez egy pletyka-e vagy sem mert mostanában mindenhol azt olvasni h justin mennyire magányos
2010. augusztus 07. 17:15
|
JBFaN PIPIBUBUSFeVerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 132068 offline
|
jah...szép csaj de nem annyira h justint ennyire érdekelné...am szerintetek mit takar h,"Justin keze enyhén szólva elvándorolt"???
2010. augusztus 07. 19:40
Persze, hogy ebből is "legolvasottabb" hír lesz... Mint ahogy az, hogy lecsúszott a nadrágja.
Pedig annyi jó és értelmes cikk van ezen az oldalon, szégyen, hogy az a legolvasottabbak között van -.-"
Pedig annyi jó és értelmes cikk van ezen az oldalon, szégyen, hogy az a legolvasottabbak között van -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: