Madonna botrányos reklámképei
2010. augusztus 06. 21:17
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.06. 20:55)
Éppen ez a bajom az egésszel!! Nem hiszem el, hogy ma már minden r**anc szegény Gagát másolja, mert képtelenek saját stílust kialakítani, vagy kifogynak az ötletekből. Ő olyan stílust alakított ki, hogy azt nem lehet felülmúlni, minden embert érdekli. Ez a vén öregasszony (ahogy bnőm mondaná
) meg aztán milyen gusztusosan néz ki ilyen képeken...
Na jó, inkább nem is folytatom, mert olyanokat tudnék írni erről az istenített senkiről, hogy még a végén kitiltanak
Na jó, inkább nem is folytatom, mert olyanokat tudnék írni erről az istenített senkiről, hogy még a végén kitiltanak
Az ilyen kommentért régen pihenő járt.
Kis senki tizenévesek ócsárolnak egy olyan asszonyt, aki már akkor keményen dolgozott, amikor a szüleik még egy homokozóban csücsültek. Undorodom ettől az egésztől.
2010. augusztus 06. 21:21
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
nem értem miért mondja mindenki, hogy Gagás. Emberek ébresztő! Madonna már akkor a csúcson volt, amikor Gaga még a homokozóban ült. Ő mindig is lyen volt, régen is csinált ilyeneket, nem értem miért kéne megváltoznia, ez az ő stílusa, szóval nem kéne Gagához hasonlítani...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 06. 21:25
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.08.06. 21:10)
ez aranyos Kicsit durvább lett, mint kellene, de nem annyira rossz.”
Amúgy Dancsy ez egy kicsit erős ő nem r**anc sokkal előbb volt mint Gaga és ő is elég botrányos és kihívó volt mindig szerintem meg örülnél te ha ötven évesen így néznél ki mint ő és az istenített senki meg nagyon erős nézz utána és meglátod ki ez a "senki" és mennyivel nagyobb munkássága van mint Gagának
Amúgy Dancsy ez egy kicsit erős ő nem r**anc sokkal előbb volt mint Gaga és ő is elég botrányos és kihívó volt mindig szerintem meg örülnél te ha ötven évesen így néznél ki mint ő és az istenített senki meg nagyon erős nézz utána és meglátod ki ez a "senki" és mennyivel nagyobb munkássága van mint Gagának
Oh, a nagy munkásság, az eszem megáll. Már letudta a nagy munkásságot, és most kifogyott az ötletekből, és nem érdekel, hogy előbb volt Gagánál, attól még koppintott a stílusából. Előbb nézek fel egy hajléktalanra, mint Madonnára.
De ez amúgy csak az én véleményem, nem értem, minek akadtál fenn ezen. Nem szeretheti mindenki, és aki meg utálja, attól ugyanúgy kifejezheti a véleményét.
2010. augusztus 06. 21:26
Idézet (nozso13 @ 2010.08.06. 21:17)
Az ilyen kommentért régen pihenő járt.
Kis senki tizenévesek ócsárolnak egy olyan asszonyt, aki már akkor keményen dolgozott, amikor a szüleik még egy homokozóban csücsültek. Undorodom ettől az egésztől.
Én is Madonnától, bocs, hogy leírtam a véleményem. A szüleim már régen utálták a karrierje elején is, akkor pedig ők sokkal idősebbek voltak, mint én most.
2010. augusztus 06. 21:28
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.06. 21:25)
Oh, a nagy munkásság, az eszem megáll. Már letudta a nagy munkásságot, és most kifogyott az ötletekből, és nem érdekel, hogy előbb volt Gagánál, attól még koppintott a stílusából. Előbb nézek fel egy hajléktalanra, mint Madonnára.
De ez amúgy csak az én véleményem, nem értem, minek akadtál fenn ezen. Nem szeretheti mindenki, és aki meg utálja, attól ugyanúgy kifejezheti a véleményét.
A véleménykifejtés és a r**ancozás között nagy különbség van. Az előbbi erény, az utóbbi primitívség.
2010. augusztus 06. 21:30
Amikor ránéztem a képre, azt hittem hogy Lady Gaga van rajta.
2010. augusztus 06. 21:31
Idézet (nozso13 @ 2010.08.06. 21:28)
A véleménykifejtés és a r**ancozás között nagy különbség van. Az előbbi erény, az utóbbi primitívség.
Akkor büszke vagyok a primitívségemre, és arra is, hogy én látom, hogy ez a fotósorozat korához fogva undorító. És ráadásul ő még büszke is rá..
Na mindegy, legközelebb nem válaszolok arra, ha belekötnek a véleményembe. Leírtam, amit gondoltam, ennyi.
2010. augusztus 06. 21:32
én is azt hittem hogy Lady Gaga van rajta!de engem nem zavar
2010. augusztus 06. 21:44
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
@TheSheryke2008:Amikor ránéztem a képre, azt hittem hogy Lady Gaga van rajta.
Én is
Ahhoz képest, hogy egy napszemüveg reklám "kicsit" tényleg szexis lett. Nem tudom miért kell egyáltalán az ilyen termékeket egy ilyen és ehhez hasonló képekkel reklámozni. Szerintem az emberek érdeklődését egy sima egyszerű kép is fel tudja kelteni, - főleg ha egy olyan hírességgel reklámozzák mint Madonna - sőt sokak számára az ilyen erotikával túlfűtött képek egyenesen taszítóak. Ez nem Madonna ellen szól, én elismerem, hogy nagyon sokat vitt véghez élete során, és annyi év után még mindég a toppon van, ami valljuk be nem kis teljesítmény.
Én is
Ahhoz képest, hogy egy napszemüveg reklám "kicsit" tényleg szexis lett. Nem tudom miért kell egyáltalán az ilyen termékeket egy ilyen és ehhez hasonló képekkel reklámozni. Szerintem az emberek érdeklődését egy sima egyszerű kép is fel tudja kelteni, - főleg ha egy olyan hírességgel reklámozzák mint Madonna - sőt sokak számára az ilyen erotikával túlfűtött képek egyenesen taszítóak. Ez nem Madonna ellen szól, én elismerem, hogy nagyon sokat vitt véghez élete során, és annyi év után még mindég a toppon van, ami valljuk be nem kis teljesítmény.
2010. augusztus 06. 21:58
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Elnezest de szeretnem tisztazni,mert en irtam azt elore,hogy Gagas kep....de nem ugy ertettem....egyaltalan nem hasonlit Gagara...teny,hogy Madonna nem Gaga,hisz Gaga meg meg sem volt amikor Madonna mar a csucson volt....a stilusuk is mas es minden mas, en csak a kepre ertettem,hogy ebbol a szogbol kicsit hasonlit DE ENNYI!!!Azert nem kell osszeveszni,mert teljesen masok....mind a ketto jo teny....en tisztelen Madonnat,mert o egy csodalatos no lehet....annyi mindenkin segit es a zeneje is jo....szoval elnezest kerek attol aki felre ertette az elso kommentemet!!!
2010. augusztus 06. 22:37
|
|
nozso13 |
|
Idézet (Fuller @ 2010.08.06. 22:12)
Bár a többi képet nem láttam, de ez egyáltalán nem tűnik botrányosnak. 
Ez nem az új, de az is ennyire botrányos...
http://starity.hu/forum/topik/155797-madonna-harper-s-bazaar-russian-may-2010/
2010. augusztus 06. 22:40
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.08.06. 22:37)
Ez nem az új, de az is ennyire botrányos...
Köszi.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.