am encsy eggyetértek:D nagyonis.
Miley komoly bajban lehet
2010. augusztus 09. 11:45
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Semmibaj:D am csak hülyülök:D:D
2010. augusztus 09. 18:23
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
én nagyon szeretem mileyt! és nem fogok tőle elpártolni mert stílust váltott vagy mert volt egy két fura fényképe!
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 09. 19:19
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
nusi igazi fan vagy:)(L)
2010. augusztus 09. 19:23
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nekem nem éppen a szívem csücske a csaj!
De mi van most majd jön a pia, drog és a non stop bulizás?
Ennek a "nagylány" vagyis érett nővé érésnek meglesz a hátulütése is... Liam ott fogja hagyni, ha így folytatja... stb...stb...
Már bocs fanok...!!! De szerintem ebbe sok igazság van...
De mi van most majd jön a pia, drog és a non stop bulizás?
Ennek a "nagylány" vagyis érett nővé érésnek meglesz a hátulütése is... Liam ott fogja hagyni, ha így folytatja... stb...stb...
Már bocs fanok...!!! De szerintem ebbe sok igazság van...
2010. augusztus 09. 19:25
|
|
|
hát minimanó.. attól még h nagyobb lesz majd viselkedjen ugy mint a dedósok? nem majd 20 évesen is kb hannah montana imidzse lesz. raaaj(Y).meg szerintem nem lesz ilyen. de ha ilyen is lesz az az ő dolga.
2010. augusztus 12. 15:15
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
én is drukkolok
2010. augusztus 13. 22:00
|
|
Khloe94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 125351 offline
|
és ezt mégis honnan veszitek?:DDDD emberek nemár. mindenki bevesz mindent? nem éppen pár sorral lejjebb olvastam,hogy Brenda Song megvédte? és aki kicsit is nézi Demi twitterjét,talán 2 hónapja kirakott egy közös képet Mileyval,és odaírta,hogy imádja bla bla...
Erről ennyit.
Erről ennyit.
2010. augusztus 14. 09:45
|
|
mileyvikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 43 Azonosító: 132650 offline
|
nincs nagy bajban!!
Pancsikakaoh
2010. augusztus 16. 13:59
sztem sincs nagy baj összekapott kicsit ashel van még egy rakás barátja liammal szent a béke és a can't be tamed is eléggé jól megy ahoz képest hogy mekkorát váltot miley és kit érdekel holmi perez hilton
Pancsikakaoh
2010. augusztus 17. 22:50
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
paraizo
Na neee! Ezé megsértődött Ashley!!!!!!!! Hát ez totál szemét!! :reklamo: Azé Trace mégiscsak Miley féltesója!!!! Nem norma!
Még jó hogy megsértősött!!! ki nem szarja le h Trace a féltesója, annak a pöcsnek akkor sincs joga ilyenket mondani róla -.-"
Miley meg ha tényleg barátja lenne Ashleynek megvédte volna,akár tesója trace akár nem.
Na neee! Ezé megsértődött Ashley!!!!!!!! Hát ez totál szemét!! :reklamo: Azé Trace mégiscsak Miley féltesója!!!! Nem norma!
Még jó hogy megsértősött!!! ki nem szarja le h Trace a féltesója, annak a pöcsnek akkor sincs joga ilyenket mondani róla -.-"
Miley meg ha tényleg barátja lenne Ashleynek megvédte volna,akár tesója trace akár nem.
2010. augusztus 19. 11:19
|
|
stellahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 133498 offline
|
Aki szerette Hannah-ként de önmagáért nem, az buta. Ha csak belegondoltok, a Hannah Montana nem "élhet" tovább a Disney-n miután Hannah "befejezi" a sulit. Elvégre felnőtt, kinőtte a karaktert. Justin Timberlake, Britney és Christina sem maradt tovább anno a Mickey Mouse Club-ban, csak amíg úgy érezték hitelesek lehetnek a nézők számára.
Elhiszem, hogy Miley is besokallt. De ez az "átka" a tinisztárságnak. Egy buborék, ami kipukkan, mert már túlnőtte a karaktert. Ennyi.
Nekem személy szerint furcsa, hogy mindig akad egy "jó barát" vagy "közeli ismerős" esetleg "ccsaládtag" aki mindig akkor és ott bukkan fel ahol a sztárok balhéznak. Vagy Trace nyilvánosan szapulta Ash-t?
Elhiszem, hogy Miley is besokallt. De ez az "átka" a tinisztárságnak. Egy buborék, ami kipukkan, mert már túlnőtte a karaktert. Ennyi.
Nekem személy szerint furcsa, hogy mindig akad egy "jó barát" vagy "közeli ismerős" esetleg "ccsaládtag" aki mindig akkor és ott bukkan fel ahol a sztárok balhéznak. Vagy Trace nyilvánosan szapulta Ash-t?
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.