Miley komoly bajban lehet
2010. augusztus 08. 16:13
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
szegény
2010. augusztus 08. 18:44
|
|
suzi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 127280 offline
|
pff mekkora egy hazugság ez a cikk...
mien Lady GaGa utánzat?
sztem semmi köze sincs hozzá de mind1
ha meg Liam Hemsworth meg Ashley ien kis hülyeségeken besértődnek akk nekik is grat(Y)-.-
mien Lady GaGa utánzat?
sztem semmi köze sincs hozzá de mind1
ha meg Liam Hemsworth meg Ashley ien kis hülyeségeken besértődnek akk nekik is grat(Y)-.-
2010. augusztus 08. 21:25
|
|
Hajni222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 126079 offline
|
Nagyon sajnálom már csak az kell hogy szakítson Liammal!Hajrá Miley!Nagyon nagyon sajnálom de iagaza van!Ki kellene magát pihenni hogy még Hannah is volt!Ez a ő dolga haggyák már békén Istenem!
2010. augusztus 08. 21:39
Ennél nagyobb gondja sose legyen... Imádom amikor az ilyen kis semmiken nyafognak az elkényeztetett pénzes sztárgyerekek. Talán ha tapasztalna egy-két fájdalmas és kemény dolgot is, észre se venné az ilyen említésre nem méltó semmiségeket...
Fel akar nőni? Akkor viselkedjen úgy! Mert jelen állás szerint mint a húga, úgy csinál, aki mint tudjuk nincs több 12-nél. Nem külsőségekben kell bebizonyítani, hogy nagylány, hanem gondolkodásban...
Fel akar nőni? Akkor viselkedjen úgy! Mert jelen állás szerint mint a húga, úgy csinál, aki mint tudjuk nincs több 12-nél. Nem külsőségekben kell bebizonyítani, hogy nagylány, hanem gondolkodásban...
2010. augusztus 08. 22:56
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
@Cynthia:
Ennél nagyobb gondja sose legyen... Imádom amikor az ilyen kis semmiken nyafognak az elkényeztetett pénzes sztárgyerekek. Talán ha tapasztalna egy-két fájdalmas és kemény dolgot is, észre se venné az ilyen említésre nem méltó semmiségeket...
teljesen igazad van.
teljesen igazad van.
2010. augusztus 09. 09:28
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
chh. hülyeség.-.-""".
nem fog mindenkit elveszíteni. a rajongóit tuti nem mert aki igazi rajongó az igyis meg ugyis szeretni fogja.
és hé emberek. ő sem tökéletes. aki meg kritizál az hülye.-.-". és még magával sincs kibékülve. ennyi.
We Love Miley.(L)
nem fog mindenkit elveszíteni. a rajongóit tuti nem mert aki igazi rajongó az igyis meg ugyis szeretni fogja.
és hé emberek. ő sem tökéletes. aki meg kritizál az hülye.-.-". és még magával sincs kibékülve. ennyi.
We Love Miley.(L)
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 09. 09:29
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Sztárból a végén Celeb lesz
2010. augusztus 09. 10:42
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
teljesen egyetértek miss.tizzy-vel!!! Ha valaki igaz rajongó, akkor nem hagyja el.. Miért szekálják ennyit? Senki sem tökéletes és mindenki követ el hibákat, néha nagy hibákat, de ő is ugyan olyan ember mint bárki, aki kritizálja.. Ha bárki is kritizálja Miley-t, gondolkodjon el, hogy ő még sosem követett el nagy hibákat? Dehogynem.. csak azok nem kerültek nyilvánosságra. És nektek milyen érzés lenne, hogy ki se léphetsz a házadból mert rögtön 100 paparazzi van a seggedben és nem hagynak élni? Minden egyes kis hibát felfújnak. Szóval az antik, vagy akik kritizálják őt, gondolkozzanak el, ezen.
Kész, végeztem..
Kész, végeztem..
2010. augusztus 09. 10:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
kösszi.
szerintem is igyvan. csak hát a legtöbb ember azaz rajongó szerint selly a jó és miley a rossz.-.-" na m1.
jól leirtad. ;D
szerintem is igyvan. csak hát a legtöbb ember azaz rajongó szerint selly a jó és miley a rossz.-.-" na m1.
jól leirtad. ;D
2010. augusztus 09. 11:13
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
De amúgy tényleg, én is mindig erre gondolok, hogy Selena amkis cuki, aki mindig tökéletes, Miley pedig folyton csak botrányba keveredik, pedig nem.. Miley szép, tehetséges és kedves.. csak mindenki a rossz oldalát veszi észre..
Azt tudom, hogy egy anti véleményét nem tudom megváltoztatni, de tudom, hogy igazam van
:$
Azt tudom, hogy egy anti véleményét nem tudom megváltoztatni, de tudom, hogy igazam van
2010. augusztus 09. 11:17
|
|
|
Hátigen..://.
Igen igazad van.
Én ezért utálom Selenát nagyonn.:'DDD. de én sem pampogok mint ők..-.-"
áh nemérdekel én imádom őt igyis meg ugyis és a rossz kritikákat állom de nem az olyanokat h ő kurva stb(mm Miles)...
szal m1.
Igen igazad van.
Én ezért utálom Selenát nagyonn.:'DDD. de én sem pampogok mint ők..-.-"
áh nemérdekel én imádom őt igyis meg ugyis és a rossz kritikákat állom de nem az olyanokat h ő kurva stb(mm Miles)...
szal m1.
2010. augusztus 09. 11:28
Idézet (zoey14 @ 2010.08.08. 13:29)
Azt képzeli magáról hogy ő a világ legjobb énekese pedig ez nem így van!
Amúgy a szerkesztőknek üzenem Selenának már sokkal több a rajongója és még mindig nem ő van az első helyen!
Amúgy a szerkesztőknek üzenem Selenának már sokkal több a rajongója és még mindig nem ő van az első helyen!
Nem tudom miből szűrted le, hogy azt gondolja Ő a világ legjobb énekesnője.
2010. augusztus 09. 11:30
|
|
|
Haggyad Encsy. XD
Ő Olyan okos és annyira tudja h talizott már mileyval megminden és 10 éve ismeri XDXD.
Ő Olyan okos és annyira tudja h talizott már mileyval megminden és 10 éve ismeri XDXD.
2010. augusztus 09. 11:30
Idézet (Cassie3 @ 2010.08.09. 11:13)
De amúgy tényleg, én is mindig erre gondolok, hogy Selena amkis cuki, aki mindig tökéletes, Miley pedig folyton csak botrányba keveredik, pedig nem.. Miley szép, tehetséges és kedves.. csak mindenki a rossz oldalát veszi észre..
:$
Teljesen egyetértek. Majd egyszer róla is kiderülnek ilyen dolgok és akkor kíváncsi vagyok, hogy a kis rajongói elfordulnak-e tőle, vagy majd azzal jönnek, hogy ez a sztársággal jár. Én szeretem Miley-t, akármilyen is. Sokkal jobb a stílusa, mint Selenáé.
2010. augusztus 09. 11:31
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.09. 11:30)
Haggyad Encsy. XD
Jah, bocs. Én kérek elnézést
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.