Miley komoly bajban lehet
2010. augusztus 06. 15:22
|
|
mézecskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.14. Hozzászólás: 261 Csatolások: 3 Azonosító: 87330 offline
|
@Jal
egy újabb kamu cikk...hát igen bravo magazin a megbízható forrás
egyetértek, bravo...-.-"
mellesleg nem értem , hogy mi akar a hír lenni ebben a cikkben?!
egy újabb kamu cikk...hát igen bravo magazin a megbízható forrás
egyetértek, bravo...-.-"
mellesleg nem értem , hogy mi akar a hír lenni ebben a cikkben?!
2010. augusztus 06. 15:37
meg Brenda Songra is számíthat..olvastam hogy kiáll mellette .. de hát ha valaki ilyet csinál necsodálkozzon :\
2010. augusztus 06. 15:47
háhh, ennyit erről. azért szerintem kicsit finomabban is változhatott volna. mi lesz szegény hét-tíz évesekkel? =O és kapkodjon csak: de ha ezt teszi, mélyebbre süllyed. semmit sem szabad elkapkodnim, és ezt szerintem "majdnem18évesen" tudnia kéne az embernek, nem?
2010. augusztus 06. 15:51
azt mondta vagy fél évvel ezelőtt hogy eltűnik 1-2 évre és filmekkel fog foglalkozni. :/ hát nagyon... 2 hónappal később itt az új album stb. hamar akar felnőni.. a 18 csak egy szám...
2010. augusztus 06. 16:24
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
én sajnálom szegényt, és télleg visszafogottabban kéne változnia, de az ő családjában mindenki híres és mindenki a saját bajával van elfoglalva. és nincs tul sok ember aki mellette áljon amugy. érdekes. Selena Gomez is 18 éves és mégsincsenek botrányai mer neki megvan a kellő szigor a családjában. csak szegény Miley-ra mindenki sz*rik..már bocsánat.
2010. augusztus 06. 16:59
én nem sajnálom. Azt kapja, amit megérdemel. Nem kéne ilyen kijelentéseket tennie és meggondolatlannak lennie úgy nem lenne kiért/miért kapkodni. Szánalmas a csaj..
2010. augusztus 06. 17:04
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
igy jart!!!!
en valahogy nem tudom sajnalni.....
es szerintem hogyha akarna sem tudna olyan lenni mint Gaga neki van stilusa, egyenisege.....ami Mileykerol nem mondhato el!!!
en valahogy nem tudom sajnalni.....
es szerintem hogyha akarna sem tudna olyan lenni mint Gaga neki van stilusa, egyenisege.....ami Mileykerol nem mondhato el!!!
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 06. 17:11
|
|
WarVampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 132587 offline
|
hát én se értem 3 cikk egybe
2010. augusztus 06. 17:17
|
|
dodyszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 195 Csatolások: 14 Azonosító: 132057 offline
|
tessék sikerült neki is.
elérte amikt akar. híres lett, de ahogyan sok más ''kollégája'' nem bírja el az ezzel járó terhet.
és aztán meg sajnáltatja magát.
ő okozta a gondot, oldja meg, bár szeretem miley-t...
elérte amikt akar. híres lett, de ahogyan sok más ''kollégája'' nem bírja el az ezzel járó terhet.
és aztán meg sajnáltatja magát.
ő okozta a gondot, oldja meg, bár szeretem miley-t...
2010. augusztus 06. 17:20
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
most legalább ezzel tudja majd hogy milyen hülyeségeket csinált!!
de azért sajnálom Miley-t
de azért sajnálom Miley-t
2010. augusztus 06. 18:13
|
|
Bella08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 129019 offline
|
Az ő élete, ő dönt. Az, hogy valakinek nem tetszik az új stílusa, az egy dolog. Miley nem a kedvencem, de attól még szeretem. Magát Miley-t szeretem, nem a stílusát. Nincs jogom beleszólni az életébe. Miért várja el bárki is, hogy megváltozzon és "jókislány" legyen?
2010. augusztus 06. 18:29
ez benne van a Bravo-ba...de az a magazin csak hazudik össze-vissza
2010. augusztus 06. 18:40
Hát nem tudom. A Bravo nem a legmegbízhatóbb forrás.
Liam nevét meg senki sem ismerné, ha nem Miley-val járna.
2010. augusztus 06. 18:47
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
így jár az aki nem vigyáz magára:O
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.