Starity

We Are Marshall / Több, mint sport (2006)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 05. 22:52 #1
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack Lengyel más véleményen van. Elvállalja azt a feladatot, amit senki más nem mert volna: újjászervezi a Marshall Egyetem futballcsapatát.

---

Ez egy remek film, nemcsak azért, mert Mattnek jó áll ez a haj (hajjaj, de mennyire drool.gifheart.gif), de a mondanivalója is ott van.
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. május 17. 21:34 #2
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (nozso13 @ 2010.08.05. 22:52)
Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack Lengyel más véleményen van. Elvállalja azt a feladatot, amit senki más nem mert volna: újjászervezi a Marshall Egyetem futballcsapatát.
---
Ez egy remek film, nemcsak azért, mert Mattnek jó áll ez a haj (hajjaj, de mennyire drool.gifheart.gif), de a mondanivalója is ott van.

Ez egy nagyon jó film, valóban. És az is biztos, hogy van mondanivalója. Egy rendkívül szomorú esemény körül épül. Egyébként a sztori valóságos, és a Matthew által eljátszott Jack Lengyel pedig magyar származású, mondjuk, a nevéből, ezt könnyű kikövetkeztetni. smileeee.gif

Hát, Kate Mara. wub.gif Szavakat is nehéz rá találni, ő annyira csodálatos teremtés. wub.gif
2015. július 24. 12:08 #3
=IRISHKA=
=IRISHKA=
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Csatolások: 2840
Azonosító: 52928
We Are Marshall
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kate Mara Kate Mara 1909.